kardla 15.03.11, 21:11 Doktorat wymagany: www.ncn.gov.pl/BIP/index.php?id=120&p=15 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardla Re: Praca, praca, praca! 15.03.11, 21:12 Och, kurcze, nie doczytalam ze juz nieaktualne :P Odpowiedz Link
larusse Re: Praca, praca, praca! 15.03.11, 21:33 kardla napisała: > Och, kurcze, nie doczytalam ze juz nieaktualne :P Co znaczy "4-letnie doświadczenie związane z prowadzeniem badań naukowych"? Czy "prowadzić badania naukowe" może = "pisać doktorat"? Odpowiedz Link
matdokt Re: Praca, praca, praca! 16.03.11, 01:43 zawsze śmieszą mnie takie wymagania, a kiedyś (a nawet wciąż) to badania prowadziło się w barze z kolegami albo w innym podobnym miejscu, i to nawet z niezłymi efektami (np. Banach) Odpowiedz Link
larusse Re: Praca, praca, praca! 16.03.11, 16:18 Czy "angielski w stopniu pozwalającym na swobodne porozumiewanie się" to dobrze czy źle? Jakoś mam wrażenie, że strasznie niskie te wymagania. Ale ja się nie znam. Może czegoś nie rozumiem. Odpowiedz Link