Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Murawski w Lechu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:13
Taniec i śpiew w domach zacząć trzeba dziś bo muraś być nasz
Obserwuj wątek
    • Gość: YEEEEEEEEEEESSSSSS Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.opera-mini.net 24.01.11, 14:16
      OooO 0_o ja juz pijany....
    • Gość: :D Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:26
      I co GóWienka? :D
      Nadal utrzymujecie że wasz ziom JW to śwetne źródło informacji? :D
      Pan redaktor Kwiatkowski już ochłonął? :D
      Czy jeszzce zaklina rzeczywistość? :D
      Pogodził się że Muraś poprostu ma w dupie JW? :D
    • Gość: Chris Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.icpnet.pl 24.01.11, 14:53
      Mam nadzieję, że to prawda ale mimo wszystko z radością poczekam na oficjalną informację, że wszystko jest ostatecznie zaklepane
    • Gość: asdf Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:58
      Kompromitacja wyborczej znowu. Nie maja dobrej passy.
    • Gość: Rafał Murawski Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.idc.net.pl 24.01.11, 15:02
      A Józef Wojciechowski twierdził, że jestem nie do wyrwania z Rubina. Jak już wszyscy wiecie- mylił się.
    • Gość: fan Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:06
      Do gościa D-Zobacz sobie na stronie 90minut transfery
    • Gość: gość Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:09
      Moim zdaniem jeżel to prawda to wspaniała wiadomość
      Przydałby się jednak ten skrzydłowy z portugalii janusz gol i jeszcze jeden napastnik
    • Gość: end Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 15:18
      No tak ten skrzydłowy z Portugalii by się jeszcze przydał ale ja i tak jestem bardzo zadowolony z zimowych transferów.
    • Gość: fan Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:19
      90minut jest stroną która nie pisze dla jaj,o tak sobie żeby tylko pisać!Zobacz sobie na wirtualnej polsce po co Muraś przyjechał do Polski?Kto by go puścił ze zgrupowania?
    • bocian_35 Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu 24.01.11, 15:23
      Skrzydłowego muszą kupić! Nie mogą liczyć tylko na Kiełba który non stop boryka się z kontuzjami!Ślusar według mnie jest nie pewny na tej pozycji!
    • Gość: Wesoły Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:29
      Skład na bragę Kotorowski - Wojtkowiak Bosacki Arboleda Wołąkiewicz - injac gol {jeśli przyjdzie}- Sougou {jeśli przyjdzie] Stilić Kriwiec -Rudnevs {ubiparip} ewentualnie kirovski jeśli przyjdzie
    • Gość: piluś Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:47
      A gdzie masz Diuke Kiełba?
    • Gość: Wesoły Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:49
      Na ławie jak zatrudnią sougou i gola to dla nich miejsca brak
    • Gość: Smuda Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 16:32
      Jaki ku... znowu Kirovski?! Żadnych Kirovskich Srovskich w Kolejorzu nie chcę widzieć! To kolejke goliki i handziki!
    • Gość: Paweł Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.cable.net-inotel.pl 24.01.11, 16:38
      póki nie ma tego na OFICJALNEJ STRONIE LECHA www.lechpoznan.pl NIE JEST TO PEWNE

ale miejmy nadzieję że Muraś jeszcze zagra w koszulce lecha Poznań
    • Gość: bakero Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 18:54
      Muraś już podpisał kontrakt!dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka