Gość: Wesoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:13 Taniec i śpiew w domach zacząć trzeba dziś bo muraś być nasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YEEEEEEEEEEESSSSSS Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.opera-mini.net 24.01.11, 14:16 OooO 0_o ja juz pijany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 14:26 I co GóWienka? :D Nadal utrzymujecie że wasz ziom JW to śwetne źródło informacji? :D Pan redaktor Kwiatkowski już ochłonął? :D Czy jeszzce zaklina rzeczywistość? :D Pogodził się że Muraś poprostu ma w dupie JW? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.icpnet.pl 24.01.11, 14:53 Mam nadzieję, że to prawda ale mimo wszystko z radością poczekam na oficjalną informację, że wszystko jest ostatecznie zaklepane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 14:58 Kompromitacja wyborczej znowu. Nie maja dobrej passy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Murawski Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.idc.net.pl 24.01.11, 15:02 A Józef Wojciechowski twierdził, że jestem nie do wyrwania z Rubina. Jak już wszyscy wiecie- mylił się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:06 Do gościa D-Zobacz sobie na stronie 90minut transfery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:09 Moim zdaniem jeżel to prawda to wspaniała wiadomość Przydałby się jednak ten skrzydłowy z portugalii janusz gol i jeszcze jeden napastnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 15:18 No tak ten skrzydłowy z Portugalii by się jeszcze przydał ale ja i tak jestem bardzo zadowolony z zimowych transferów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:19 90minut jest stroną która nie pisze dla jaj,o tak sobie żeby tylko pisać!Zobacz sobie na wirtualnej polsce po co Muraś przyjechał do Polski?Kto by go puścił ze zgrupowania? Odpowiedz Link Zgłoś
bocian_35 Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu 24.01.11, 15:23 Skrzydłowego muszą kupić! Nie mogą liczyć tylko na Kiełba który non stop boryka się z kontuzjami!Ślusar według mnie jest nie pewny na tej pozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:29 Skład na bragę Kotorowski - Wojtkowiak Bosacki Arboleda Wołąkiewicz - injac gol {jeśli przyjdzie}- Sougou {jeśli przyjdzie] Stilić Kriwiec -Rudnevs {ubiparip} ewentualnie kirovski jeśli przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piluś Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 15:47 A gdzie masz Diuke Kiełba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:49 Na ławie jak zatrudnią sougou i gola to dla nich miejsca brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smuda Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 16:32 Jaki ku... znowu Kirovski?! Żadnych Kirovskich Srovskich w Kolejorzu nie chcę widzieć! To kolejke goliki i handziki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.cable.net-inotel.pl 24.01.11, 16:38 póki nie ma tego na OFICJALNEJ STRONIE LECHA www.lechpoznan.pl NIE JEST TO PEWNE ale miejmy nadzieję że Muraś jeszcze zagra w koszulce lecha Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakero Re: Ekstraklasa. Murawski w Lechu IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.11, 18:54 Muraś już podpisał kontrakt!dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś