Dodaj do ulubionych

Mieczysław Broniszewski: to potwarz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:14
wszyscy sa przekupni w polskiej pilce i uwazam ze Dziurowicz mowi prawde,
wstyd ale taka jest polska pilka!mnie by zatrudnili ja jestem czysty :D
Obserwuj wątek
    • duzyjarek Mieczysław Broniszewski: to potwarz 03.08.05, 14:16
      teraz sie zacznie rzucanie błotem hi hi hi
      • Gość: donPedroso Mieciu. Co tam u teścia - A. Strejlaua ? IP: 195.85.249.* 03.08.05, 16:35
        Miecio ma wysokiego teścia - w komisji szefuje...
        Nikt Miecia nie ruszy - teściu (A. Strejlau) już tak pokieruje komisja
        sędziowską, że miecia nikt z sedziów nie wskaże.

Ja Miecia pamiętam z Motoru Lublin - jego koncepcja trenerska to brak
        koncepcji :))). Tak zwana "teoria chaosu"
        • Gość: poinformowany byly sedzia R. chce uciec z kraju IP: *.plusgsm.pl 03.08.05, 19:12
    • krysluk Biedactwo, niewiniątko 03.08.05, 14:19
      Kolejny niewinny to będzie Baniak. Ledwo przyszedł do Kujawiaka, od razu w
      pierwszym meczu ŁKS dostał 4 czerwone kartki, bo kolega sędzia się trochę
      rozpędził. I od tego rozpętało się całe to piekiełko dla oszustów.
      Obstawiamy, kto następny ogłosi się czystym i dlaczego będzie śmiesznie?
      • Gość: korsarz Re: Biedactwo, niewiniątko IP: 5.2.* / 217.8.167.* 03.08.05, 16:36
        A pamiętacie jak trenerem Lecha był Bogusław Baniak?
        To była końcówka seonu 2001/02. Lech grał ostatni mecz II ligi z ŁKS i już
        wywalczył sobie awans. Do przerwy Lech wygrywał z ŁKS 1:0 i wtedy w szatni
        wszyscy się dogadali (panowie, ŁKS nie może spaść!) i w II połowie ŁKS strzelił
        dwie bramki i się utrzymał. Dowodów nie ma, ale wygląda podejrzanie...
    • Gość: kibuc Jaaaaaasneeee... IP: *.altkom.pl 03.08.05, 14:19
      Taki sprawdzony "strażak", co to nigdy z ligi nie spadł i żadnego meczu nie kupił... Serce się kraje,
      jakie to uczciwe chłopy po tej polskiej ziemi chodzą...
    • Gość: Zagłebie Sosnowiec a Listkiewicz siedzi i wszystko zawija w papierki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:20
      ...żeby zaden szwindel nie wyszedł na światło dzienne. Bagno Bronek a ty tkwisz
      w tym po uszy
      • Gość: Rafał Stec szlachecki honor Broniszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:24
        i dla mnie rewelacja - honorowe stwierdzenie, że dziurowicz jest kutylem, bo nie
        ujawnił kulisów awansu 5 lat temu.hihihi, strasznie dużo to zmienia, większośc
        zamieszanych w tamte sprawy już nie żyje. Broniszewski jakby kupował to by się
        przyznał od razu.Po 5 latach to dowód na tchórzostwo i pewnie kłamstwo.
    • Gość: Bart a mnie pan smierdzi, panie Broniszewski... IP: 218.111.248.* 03.08.05, 14:22
      jak w tytule;
      Broniszewski to jedna z "najjasniejszych" gwiazdek na mocno pobrudzonym
      niebosklonie polskiej pilki. nie wierze, po prostu nie wierze w jego czyste
      rece, tak jak zreszta w przypadku wiekszosci ludzi zwiazanych z nasza pilka.
      jestem za propozycja likwidacji PZPN z wszelkimi tego konsekwwencjami!
      Listkiewicz i jego banda przed oblicze Temidy, polskie kluby i reprezentacje
      niech maja kilka chwil na przemyslenia, poza miedzynarodowymi rozgrywkami.

Panowie Dziennikarze Wyborczej;
      powiedzieliscie "A" - pilnujcie tego tematu i bijcie sie o nasza pilke!!!!
      wystarczy, ze polita zajmuja sie w tym kraju przestepcy, niech chociez futbol
      bedzie czysty.

pozdrawiam (oczywiscie nie pana Broniszewskiego)
    • Gość: zenon potwarz? no, na pewno. szykuj se drelich zlodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:27
    • Gość: rerere Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.chello.pl 03.08.05, 14:30
      Broniszewski -Ty jestes najwieksza potwarza polskiej pilki ligowej
      • Gość: Zadura1 Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.polskieradio.pl 03.08.05, 14:44
        Broniszewski, Kolator, Żelazko...... Wszystko to leśne dziadki z Mazura
        Karczew... Karczewiak zawsze będzie karczewiakiem. Jeśli ktoś wie jakiego
        rodzaju to "miejscowość", wszystko jest dla niego jasne...
    • Gość: Brono To potwarz, czyli... IP: *.devs.futuro.pl 03.08.05, 14:38
      ..."wszyscy handlują, a Piotrek się do mnie przypieprza.
      Dlaczego mam być kozłem ofiarnym?! Cały dorobek życia ma
      się okazać g*wno wart?!"
    • Gość: Paweł Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:44
      Panie Broniszewski, skoro jest Pan taki doskonały to czemu
      jakoś nie zdarzyło się Panu prowadzić druzyny walczącej
      o najwyższe cele jak np. Legia, Wisła, Widzew?
    • Gość: yester Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:44
      taaaa nagle wszyscy beda czysci oprocz dziurowicza........sprawa sie zakonczy
      nic sie nie zmieni i wszyscy beda nadal delektowac sie tym gownem
      • Gość: Dude ;] Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.crowley.pl 03.08.05, 14:53
        Tylko jest jedno pytanie: kto będzie się delektował "tym g*wnem"?
        Propozycja jest taka: żeby kibice zbojkotowali rozgrywki. Brak publiczności =
        brak kasy, którą można kupować mecze; brak publiczności = wycofanie się
        sponsorów, bo jaki cel by w tym mieli (tj. w pozostawaniu w tym bagnie); brak
        publiczności. brak sponsrów, brak kasy = może wszyscy "czyści" się w końcu sami
        wycofają?

(Żeby wycofali się sami [w ręce sprawiedliwości - jeżeli takowa w Polsce jeszcze
        istnieje...], ale bez zastosowania tak drastycznych środków...)
        • Gość: Sceptyk Świat nie jest lepszy, ale oni wygrywają IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:20
          Pamiętacie ćwierćfinał Hiszpania - Korea na mudialu. Kpina na oczach całego
          świata. Wybaczłbym im korupcje gdyby polska reprezentacja się nie blamowała a
          polskie druzyny przyzwoice wypadały w pucharach.
    • Gość: kibic Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: 213.17.190.* 03.08.05, 14:47
      Gdyby nie było kupujących mecze ( prezes,działacz, trener),gdyby nie było
      sprzedających mecze (zawodnicy, trener) , a sędzia byłby nieprzekupny ,jak
      policjant w USA, to po co totolotek ?
    • Gość: Antypejs Zdegradować radumiaka!!! IP: *.crowley.pl 03.08.05, 14:47
      To już wiadomo, dlaczego sprowadzil go radumiaczek.Drużyna, która jesienia była
      czerwoną latarnią II ligi z bodajże 7 punktami, utrzymała się w lidze, na
      dodatek niewiele im zabrakło, aby wywinąć się od baraży!!! Widać cuda $ię
      zdarzają... Szczególnie tzw. specjalistom od utrzymywania drużyn w ligach
      • Gość: cool Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: 212.244.63.* 03.08.05, 15:34
        sam sie zdegraduj...
      • Gość: oak Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: 213.199.199.* 03.08.05, 15:39
        smieciu nic nie warty nie wiesz co piszesz
        • Gość: Antypejs Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: *.crowley.pl 03.08.05, 16:22
          Zamknij pysk!!!Wójcik też u was był a wymieniany jest jako kolejny $$$$spec od
          radowania drużyn
    • Gość: Louen Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:50
      hahahahahahahahahahohohohohohohohihihihihihihihihihihihihihehehehhehehehhehehehe
      ...
      buhahahahahahahahahahahahahahahahohohohohohohohohohohohohohohohihihihihihihihiii
      hihheheheheheheheheheheh...
      Broniszewski oburzyłeś się?? hahahaha... bo faktycznie pierwszy raz ktoś cos
      takiego Ci zarzuca? nie rozśmieszaj ludzi swoim żekomym warsztatem i nieskalaną
      uczciwością... jak zwykle nagle skleroza, demencja i zdziwienie ogarnia
      wszystkich... "jakto ja???? nieuczciwy??? skorumpowany???? nie!!!! nigdy!!! ja
      nie miałem pojęcia, że wogóle cos takiego mam miejsce..." albo "znam tylko ze
      słyszenia..."
      i tak Broniszewski nikogo do sądu nie podasz... nie rób popeliny chłopie...
      nawet 2 letnie dziecko w każdym mieście wiedziało, po co Cie zatrudniają
      prezesi "cudotwórco od ochrony przed spadkiem"
    • Gość: el_bigos Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 03.08.05, 14:53
      wiadomo, że najlepszą obrona jest atak, ale poplyniesz razem z innymi...
      • Gość: Dar-41 Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.radom.pilicka.pl 03.08.05, 15:23
        Dlaczego polską mentalnością jest obrzucanie znanych ludzi błotem? Jeśli
        Broniszewski jest winien powinien zostać ukarany przez niezależny sąd pod
        warunkiem niezbitych dowodów ale do czasu gdy jest tylko pomawiany jest osobą
        o nieposzlakowanej opinii któremu wielu kibiców zawdzięcza mnóstwo radosnych
        chwil.Trzymaj się Mietek jesteśmy z Tobą.
        • Gość: Sceptyk Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:26
          Problem w tym, że zaryzykować taka wypowiedź może tylko ktos mający niezbite
          dowody albo w krańcowych przypadkach wariat. Nie wiem jak jest w tym przypadku,
          ale dziwi mnie wypowiedź pana B. On "zastanawia się czy nie skierować sprawy do
          sądu". Przy takim pomówieniu (jeśli to tylko pomówienie) mało kto by się
          zastanwiał, ale sprawa już leżałaby w sądzie. Chyba, ze faktycznie ma się coś
          za uszami?
          • gadery Re: Mietek, nie chrzań!!!! 03.08.05, 15:49
            Dla wielu ludzi zastanawiam sie = sprawdzam czy starczy mi na prawnika i oplaty
            sadowe.
            • Gość: Sceptyk Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:51
              Jesli jest czysty to kosztami sądowymi obciążą Dziurowicza. Dla mnie to żaden
              argument.
    • Gość: Albin masz pozamiatane Bronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:03
      :)
    • Gość: Louen potwarz??? to wyzwij Dziurowicza na pojedynek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:04
      na ubitej ziemi, na topory...
    • Gość: oneliner Trener od 35 lat? Im dłużej tym gorzej. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.08.05, 15:08
      • Gość: YAN Lista jest długa, ale tak na szybko IP: *.inforia.net / *.inforia.net 03.08.05, 15:16
        według mnie asy przekrętów (trenerka) to:
        Broniszewski
        Wójcik
        Baniak
        • Gość: ace Oooo, czekałem na to nazwisko. IP: *.devs.futuro.pl 03.08.05, 15:45
          Szacunek za Barcelonę i sukcesy z Legią, ale ostatnimi
          sukcesami Wójcika w Polsce powinna się zająć prokuratura.

Śląsk Wrocław, Świt Nowy Dwór...
    • mario72 Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz 03.08.05, 15:17
      ciekawe jakie to sukcesy osiągnął uczciwy Miecio? bo jakoś sobie nie
      przypominam takiego trenera w lidze mistrzów czy na mistrzostwach a i w
      pucharze UEFA też o tym mitycznym warsztacie chyba nie słyszeli.
    • Gość: as Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: 193.243.143.* 03.08.05, 15:20
      Broniszewski pewnie znów z tych nerwów dostanie wylewu krwi do palca.
      • Gość: Wolf Zrobial d Dziurowicza wariata IP: *.server.ntli.net 03.08.05, 15:25
        I tak to teraz bedzie wygladalo, zrobia z Dziurowicza wariata, wszyscy to sa
        przeciez tak uczciwi, a Pan Prezes Listkiewicz poprze i powie ze nic nie wie o
        korupcji w polskiej pilce a pan Dziurowicz wymyslil to historyjke bo spadl z
        GKS i sie msci. I dalej jedzie jak bylo.

JEDYNE ROZWIAZANIE TO BOJKOT LIGI - KIBICE, TO OD WAS ZALEZY CZY TA BAGNOLIGA
        BEDZIE ISTNIEC.. PUSTE TRYBUNY TO BRAK SPONSOROW, BRAK TV CZYLI KONIEC
        KUPOWANIA I GRA DLA PRZYJEMNOSCI
    • Gość: Bolek a co miał Broniszewski powiedzieć? IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 15:27
      że to prawda? hehe
    • Gość: Slyvy Podaj Dziurowicza do Sądu !!! Boisz się ... ?? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:33
      Skoro to nieprawda to niech od razu poda Dziurowicza do sądu, a nie, się nad
      tym zastanawia. Jak by był czysty nie wahał by się ani chwili, ale że w tym co
      o nim powiedziano jest dużo prawdy to już nie jest taki skory do działań
      cywilno prawnych. Podaj go do sądu a prokuratura badając czy Dziurowicz miał
      prawo coś takiego powiedzieć wyciągnie jeszcze setki innych przekrętów o jakie
      nawet Twoja rodzona matka by cię nie posądzała. CAŁE ŚRODOWKISKO PIŁKARSKIE TO
      DNO. Powinno się wszystkich wypier... i wszystko zorganizować od nowa, nawet
      nie szkoda by mi było polskich klubów (póki co to i tak jakby ich nie było w
      europejskiej piłce), strach tylko co by się stało z reprezentacją bo jakby na
      to nie patrzeć mają sznasę grać w Niemczech w Mistrzostwach Świata, a nigdy
      potem impreza takiej rangi nie odbędzie się tak blisko nas.
      • Gość: uy POZDROWIENIA DO WIĘZIENIA!! IP: *.netten.pl 03.08.05, 15:52
        dla Ciebie też Bronek ;)
      • Gość: Dodi Re: Podaj Dziurowicza do Sądu !!! Boisz się ... ? IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.05, 01:09
        W pełni się zgadzam. skoro nic nie zrobił tylko się zastanawia to znaczy że ma
        niemało na sumieniu. Strach tylko o naszą reprezantację bo jak się w końcu UEFA
        albo FIFA za to weżmie to polecą łby...
    • Gość: maciek Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:14
      Broneeeek!!! Rozumiem czemu tak biedolisz publicznie nad soba! Wstydu Ci brak.
      Inna sprawa, ze juz bardziej osmieszyc sie nie mozesz niz
      dotychczas.... "Potwarz"? Pomowienie? Zastanawiasz sie czy do sadu sprawy nie
      skierowac? Kazdy przyzwoity czlowiek by to zrobil, a ty -"sie zastanawiasz".
      Powinienes szybko sie zastanawiac, ....nawiac, ....nawiac, ....nawiac!!!
    • Gość: Jooker Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:09
      Trzeba mieć jeszcze odwagę, żeby się przyznać Ty skorumpowana, zeszmacona ścierko - i nie obrażaj fachowców, nazywając siebie trenerem ograniczony nędzny sku..elu... Polska się was wstydzi... Wynocha !!!
    • Gość: zibi Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.am.osi.pl 03.08.05, 17:15
      to prawda ..i tyle ...rozwiazać lige na dwa lata i rozwiązanie ..nowych
      całkowicieludzi potrzeba ...tych wszystkich to do łopaty ..zakaz maczania rąk
      do sportu ..i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka