Gość: lukialex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:14 wszyscy sa przekupni w polskiej pilce i uwazam ze Dziurowicz mowi prawde, wstyd ale taka jest polska pilka!mnie by zatrudnili ja jestem czysty :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duzyjarek Mieczysław Broniszewski: to potwarz 03.08.05, 14:16 teraz sie zacznie rzucanie błotem hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donPedroso Mieciu. Co tam u teścia - A. Strejlaua ? IP: 195.85.249.* 03.08.05, 16:35 Miecio ma wysokiego teścia - w komisji szefuje... Nikt Miecia nie ruszy - teściu (A. Strejlau) już tak pokieruje komisja sędziowską, że miecia nikt z sedziów nie wskaże. Ja Miecia pamiętam z Motoru Lublin - jego koncepcja trenerska to brak koncepcji :))). Tak zwana "teoria chaosu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany byly sedzia R. chce uciec z kraju IP: *.plusgsm.pl 03.08.05, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
krysluk Biedactwo, niewiniątko 03.08.05, 14:19 Kolejny niewinny to będzie Baniak. Ledwo przyszedł do Kujawiaka, od razu w pierwszym meczu ŁKS dostał 4 czerwone kartki, bo kolega sędzia się trochę rozpędził. I od tego rozpętało się całe to piekiełko dla oszustów. Obstawiamy, kto następny ogłosi się czystym i dlaczego będzie śmiesznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korsarz Re: Biedactwo, niewiniątko IP: 5.2.* / 217.8.167.* 03.08.05, 16:36 A pamiętacie jak trenerem Lecha był Bogusław Baniak? To była końcówka seonu 2001/02. Lech grał ostatni mecz II ligi z ŁKS i już wywalczył sobie awans. Do przerwy Lech wygrywał z ŁKS 1:0 i wtedy w szatni wszyscy się dogadali (panowie, ŁKS nie może spaść!) i w II połowie ŁKS strzelił dwie bramki i się utrzymał. Dowodów nie ma, ale wygląda podejrzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Jaaaaaasneeee... IP: *.altkom.pl 03.08.05, 14:19 Taki sprawdzony "strażak", co to nigdy z ligi nie spadł i żadnego meczu nie kupił... Serce się kraje, jakie to uczciwe chłopy po tej polskiej ziemi chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłebie Sosnowiec a Listkiewicz siedzi i wszystko zawija w papierki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:20 ...żeby zaden szwindel nie wyszedł na światło dzienne. Bagno Bronek a ty tkwisz w tym po uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Stec szlachecki honor Broniszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:24 i dla mnie rewelacja - honorowe stwierdzenie, że dziurowicz jest kutylem, bo nie ujawnił kulisów awansu 5 lat temu.hihihi, strasznie dużo to zmienia, większośc zamieszanych w tamte sprawy już nie żyje. Broniszewski jakby kupował to by się przyznał od razu.Po 5 latach to dowód na tchórzostwo i pewnie kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart a mnie pan smierdzi, panie Broniszewski... IP: 218.111.248.* 03.08.05, 14:22 jak w tytule; Broniszewski to jedna z "najjasniejszych" gwiazdek na mocno pobrudzonym niebosklonie polskiej pilki. nie wierze, po prostu nie wierze w jego czyste rece, tak jak zreszta w przypadku wiekszosci ludzi zwiazanych z nasza pilka. jestem za propozycja likwidacji PZPN z wszelkimi tego konsekwwencjami! Listkiewicz i jego banda przed oblicze Temidy, polskie kluby i reprezentacje niech maja kilka chwil na przemyslenia, poza miedzynarodowymi rozgrywkami. Panowie Dziennikarze Wyborczej; powiedzieliscie "A" - pilnujcie tego tematu i bijcie sie o nasza pilke!!!! wystarczy, ze polita zajmuja sie w tym kraju przestepcy, niech chociez futbol bedzie czysty. pozdrawiam (oczywiscie nie pana Broniszewskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon potwarz? no, na pewno. szykuj se drelich zlodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerere Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.chello.pl 03.08.05, 14:30 Broniszewski -Ty jestes najwieksza potwarza polskiej pilki ligowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadura1 Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.polskieradio.pl 03.08.05, 14:44 Broniszewski, Kolator, Żelazko...... Wszystko to leśne dziadki z Mazura Karczew... Karczewiak zawsze będzie karczewiakiem. Jeśli ktoś wie jakiego rodzaju to "miejscowość", wszystko jest dla niego jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brono To potwarz, czyli... IP: *.devs.futuro.pl 03.08.05, 14:38 ..."wszyscy handlują, a Piotrek się do mnie przypieprza. Dlaczego mam być kozłem ofiarnym?! Cały dorobek życia ma się okazać g*wno wart?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:44 Panie Broniszewski, skoro jest Pan taki doskonały to czemu jakoś nie zdarzyło się Panu prowadzić druzyny walczącej o najwyższe cele jak np. Legia, Wisła, Widzew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yester Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:44 taaaa nagle wszyscy beda czysci oprocz dziurowicza........sprawa sie zakonczy nic sie nie zmieni i wszyscy beda nadal delektowac sie tym gownem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude ;] Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.crowley.pl 03.08.05, 14:53 Tylko jest jedno pytanie: kto będzie się delektował "tym g*wnem"? Propozycja jest taka: żeby kibice zbojkotowali rozgrywki. Brak publiczności = brak kasy, którą można kupować mecze; brak publiczności = wycofanie się sponsorów, bo jaki cel by w tym mieli (tj. w pozostawaniu w tym bagnie); brak publiczności. brak sponsrów, brak kasy = może wszyscy "czyści" się w końcu sami wycofają? (Żeby wycofali się sami [w ręce sprawiedliwości - jeżeli takowa w Polsce jeszcze istnieje...], ale bez zastosowania tak drastycznych środków...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Świat nie jest lepszy, ale oni wygrywają IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:20 Pamiętacie ćwierćfinał Hiszpania - Korea na mudialu. Kpina na oczach całego świata. Wybaczłbym im korupcje gdyby polska reprezentacja się nie blamowała a polskie druzyny przyzwoice wypadały w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: 213.17.190.* 03.08.05, 14:47 Gdyby nie było kupujących mecze ( prezes,działacz, trener),gdyby nie było sprzedających mecze (zawodnicy, trener) , a sędzia byłby nieprzekupny ,jak policjant w USA, to po co totolotek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypejs Zdegradować radumiaka!!! IP: *.crowley.pl 03.08.05, 14:47 To już wiadomo, dlaczego sprowadzil go radumiaczek.Drużyna, która jesienia była czerwoną latarnią II ligi z bodajże 7 punktami, utrzymała się w lidze, na dodatek niewiele im zabrakło, aby wywinąć się od baraży!!! Widać cuda $ię zdarzają... Szczególnie tzw. specjalistom od utrzymywania drużyn w ligach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: 212.244.63.* 03.08.05, 15:34 sam sie zdegraduj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: 213.199.199.* 03.08.05, 15:39 smieciu nic nie warty nie wiesz co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypejs Re: Zdegradować radumiaka!!! IP: *.crowley.pl 03.08.05, 16:22 Zamknij pysk!!!Wójcik też u was był a wymieniany jest jako kolejny $$$$spec od radowania drużyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louen Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:50 hahahahahahahahahahohohohohohohohihihihihihihihihihihihihihehehehhehehehhehehehe ... buhahahahahahahahahahahahahahahahohohohohohohohohohohohohohohohihihihihihihihiii hihheheheheheheheheheheh... Broniszewski oburzyłeś się?? hahahaha... bo faktycznie pierwszy raz ktoś cos takiego Ci zarzuca? nie rozśmieszaj ludzi swoim żekomym warsztatem i nieskalaną uczciwością... jak zwykle nagle skleroza, demencja i zdziwienie ogarnia wszystkich... "jakto ja???? nieuczciwy??? skorumpowany???? nie!!!! nigdy!!! ja nie miałem pojęcia, że wogóle cos takiego mam miejsce..." albo "znam tylko ze słyszenia..." i tak Broniszewski nikogo do sądu nie podasz... nie rób popeliny chłopie... nawet 2 letnie dziecko w każdym mieście wiedziało, po co Cie zatrudniają prezesi "cudotwórco od ochrony przed spadkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.katowice.pik-net.pl 03.08.05, 14:53 wiadomo, że najlepszą obrona jest atak, ale poplyniesz razem z innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar-41 Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.radom.pilicka.pl 03.08.05, 15:23 Dlaczego polską mentalnością jest obrzucanie znanych ludzi błotem? Jeśli Broniszewski jest winien powinien zostać ukarany przez niezależny sąd pod warunkiem niezbitych dowodów ale do czasu gdy jest tylko pomawiany jest osobą o nieposzlakowanej opinii któremu wielu kibiców zawdzięcza mnóstwo radosnych chwil.Trzymaj się Mietek jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:26 Problem w tym, że zaryzykować taka wypowiedź może tylko ktos mający niezbite dowody albo w krańcowych przypadkach wariat. Nie wiem jak jest w tym przypadku, ale dziwi mnie wypowiedź pana B. On "zastanawia się czy nie skierować sprawy do sądu". Przy takim pomówieniu (jeśli to tylko pomówienie) mało kto by się zastanwiał, ale sprawa już leżałaby w sądzie. Chyba, ze faktycznie ma się coś za uszami? Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Mietek, nie chrzań!!!! 03.08.05, 15:49 Dla wielu ludzi zastanawiam sie = sprawdzam czy starczy mi na prawnika i oplaty sadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Mietek, nie chrzań!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 15:51 Jesli jest czysty to kosztami sądowymi obciążą Dziurowicza. Dla mnie to żaden argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin masz pozamiatane Bronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:03 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louen potwarz??? to wyzwij Dziurowicza na pojedynek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:04 na ubitej ziemi, na topory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneliner Trener od 35 lat? Im dłużej tym gorzej. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.08.05, 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAN Lista jest długa, ale tak na szybko IP: *.inforia.net / *.inforia.net 03.08.05, 15:16 według mnie asy przekrętów (trenerka) to: Broniszewski Wójcik Baniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Oooo, czekałem na to nazwisko. IP: *.devs.futuro.pl 03.08.05, 15:45 Szacunek za Barcelonę i sukcesy z Legią, ale ostatnimi sukcesami Wójcika w Polsce powinna się zająć prokuratura. Śląsk Wrocław, Świt Nowy Dwór... Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz 03.08.05, 15:17 ciekawe jakie to sukcesy osiągnął uczciwy Miecio? bo jakoś sobie nie przypominam takiego trenera w lidze mistrzów czy na mistrzostwach a i w pucharze UEFA też o tym mitycznym warsztacie chyba nie słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: 193.243.143.* 03.08.05, 15:20 Broniszewski pewnie znów z tych nerwów dostanie wylewu krwi do palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Zrobial d Dziurowicza wariata IP: *.server.ntli.net 03.08.05, 15:25 I tak to teraz bedzie wygladalo, zrobia z Dziurowicza wariata, wszyscy to sa przeciez tak uczciwi, a Pan Prezes Listkiewicz poprze i powie ze nic nie wie o korupcji w polskiej pilce a pan Dziurowicz wymyslil to historyjke bo spadl z GKS i sie msci. I dalej jedzie jak bylo. JEDYNE ROZWIAZANIE TO BOJKOT LIGI - KIBICE, TO OD WAS ZALEZY CZY TA BAGNOLIGA BEDZIE ISTNIEC.. PUSTE TRYBUNY TO BRAK SPONSOROW, BRAK TV CZYLI KONIEC KUPOWANIA I GRA DLA PRZYJEMNOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek a co miał Broniszewski powiedzieć? IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 15:27 że to prawda? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slyvy Podaj Dziurowicza do Sądu !!! Boisz się ... ?? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:33 Skoro to nieprawda to niech od razu poda Dziurowicza do sądu, a nie, się nad tym zastanawia. Jak by był czysty nie wahał by się ani chwili, ale że w tym co o nim powiedziano jest dużo prawdy to już nie jest taki skory do działań cywilno prawnych. Podaj go do sądu a prokuratura badając czy Dziurowicz miał prawo coś takiego powiedzieć wyciągnie jeszcze setki innych przekrętów o jakie nawet Twoja rodzona matka by cię nie posądzała. CAŁE ŚRODOWKISKO PIŁKARSKIE TO DNO. Powinno się wszystkich wypier... i wszystko zorganizować od nowa, nawet nie szkoda by mi było polskich klubów (póki co to i tak jakby ich nie było w europejskiej piłce), strach tylko co by się stało z reprezentacją bo jakby na to nie patrzeć mają sznasę grać w Niemczech w Mistrzostwach Świata, a nigdy potem impreza takiej rangi nie odbędzie się tak blisko nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uy POZDROWIENIA DO WIĘZIENIA!! IP: *.netten.pl 03.08.05, 15:52 dla Ciebie też Bronek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodi Re: Podaj Dziurowicza do Sądu !!! Boisz się ... ? IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.05, 01:09 W pełni się zgadzam. skoro nic nie zrobił tylko się zastanawia to znaczy że ma niemało na sumieniu. Strach tylko o naszą reprezantację bo jak się w końcu UEFA albo FIFA za to weżmie to polecą łby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:14 Broneeeek!!! Rozumiem czemu tak biedolisz publicznie nad soba! Wstydu Ci brak. Inna sprawa, ze juz bardziej osmieszyc sie nie mozesz niz dotychczas.... "Potwarz"? Pomowienie? Zastanawiasz sie czy do sadu sprawy nie skierowac? Kazdy przyzwoity czlowiek by to zrobil, a ty -"sie zastanawiasz". Powinienes szybko sie zastanawiac, ....nawiac, ....nawiac, ....nawiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooker Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:09 Trzeba mieć jeszcze odwagę, żeby się przyznać Ty skorumpowana, zeszmacona ścierko - i nie obrażaj fachowców, nazywając siebie trenerem ograniczony nędzny sku..elu... Polska się was wstydzi... Wynocha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Mieczysław Broniszewski: to potwarz IP: *.am.osi.pl 03.08.05, 17:15 to prawda ..i tyle ...rozwiazać lige na dwa lata i rozwiązanie ..nowych całkowicieludzi potrzeba ...tych wszystkich to do łopaty ..zakaz maczania rąk do sportu ..i tyle Odpowiedz Link Zgłoś