deela 09.09.09, 21:15 buhahahah słowenia nas ŁOI tak jak przewidywałam, naszym chłopakom nie chce się biegać zreszta polska zawsze gra 3 mecze: mecz otwarcia, mecz ostatniej szansy i mecz o honor patałachy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:20 ale w sprzyjających okolicznościach wyjdziemy z grupy Odpowiedz Link
beata985 Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:18 szkoda mi ich Jak to ktoś powiedział ładnie dzisiaj-chyba sięprzerzucę na koszykówkę i siatkówkę, bo aż chce się patrzeć jak im się chce grać. a i jest na kogo popatrzeć. A tym się nie chce wię mi też nie. Odpowiedz Link
deela Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:20 noo siatkarze dzisiaj sponiewierali slowacje koncertowo Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:22 Nooo nie do końca niestety, ale ważne, że wygrali. Oby to był tylko spadek koncentracji. Liczę na srebro PRZYNAJMNIEJ. Odpowiedz Link
deela Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:23 kiepsko zaczeli ale potem szli jak burza znaczy tak do polowy 3go seta bo dalej nie widzialam ale 3go seta ladnie łoili slowakow Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: polska - słowenia 09.09.09, 21:28 Noo, a potem w czwartym przegrali do 14 No i tie-break był jednak mocno emocjonujący - pierwszą meczową mieli Słowacy. Odpowiedz Link
attiya Re: polska - słowenia 10.09.09, 07:47 wymienić całą to aktorską trupę biegającą za kaską po boisku i wziąć chłopaków typu Frankowski, którzy umieją biegać, sława jeszcze nei odbiła, którym zależy i którzy chą wygrywać... Odpowiedz Link
liwilla1 mega łajzy 10.09.09, 09:40 dla mnie to niezrozumiale, by w bliusko 40milionowym narodzie, z tak piekna i dluga historia pilkarska, nie moznabyloby znalezc 20 kolesi, ktorzy potrafia biegac 90 minut i celnie kopac glupia pilke... zenada. Odpowiedz Link