madame_zuzu 21.09.09, 18:32 Osoby o słabych nerwach nie wchodzić!!! nie moge dojśc do siebie i z paniki i nerwa i smiechu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 18:35 o ty maupo jedna!!!!!!!!!! kuzwa jak stad wylezc??? zaraz dzieci przyleza Odpowiedz Link
amoreska Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 18:38 Ctrl Alt Del Zakończ zadanie - jedyny sposób, przetestowałam Odpowiedz Link
jk3377 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 18:39 uuuuchuchuuuuuuuuu az sie musialam ponownie logowac bo gowno sie nie chcialo zamknac hehhehe bleeee Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 18:42 zuzu wariatko he he musiałam zresetowac kompa he he he Odpowiedz Link
agik82 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 18:45 zuzu zarazo!!!!!!!!!!!! łłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
jkk74 lalka pojebało cie???????????? 21.09.09, 18:56 tego gówna nie da się wyłączyć a poza tym mogłabyś ostrzec że to nie dla dziecięcych oczu... Odpowiedz Link
nutka07 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:01 Hehe moj system bezpieczenstwa mnie nie wpuszcza, chyba slusznie Odpowiedz Link
aniuta75 Nutka 21.09.09, 19:04 Jaki system? Qwa teraz co wchodzę na stronę to młody sie pyta czy będzie siusiak, bo akurat mi wlazł do pokoju wrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Nutka 21.09.09, 19:07 zabiję!! dzieci za mną stały! musiałam komp zresetować! zabiję!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nutka07 Re: Nutka 21.09.09, 19:43 Powiedz, ze to blad programu i nie moze wiecej sie pokazac bo to, bedzie oznaczalo zepsuty komputer Odpowiedz Link
graue_zone Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:15 A jaki masz? Dawaj, bo mnie się takie żarty nie podobają i zainstalowałabym coś innego, żeby się więcej nie nadziać. Odpowiedz Link
nutka07 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:41 Kaspersky. Co jakis czas sa plyty w gazetach komputerowych z roznymi programami. Jak mi sie skonczy ten to kupimy nastepny Odpowiedz Link
jola9932 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:19 zuzu kurde noo tesciu mnie odwiedził po długim fochu,glosniki są właczone a tu muzyka leci wiec ten przylazł zobaczyc co robie noo aaaaaaaaaaaaaaaaa wyrwałam kabel z gniazdka małpoP Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:27 Uprzedzalam ze dla mocnych nerwow.. Trzeba miec nerwy by to wylaczyc.. Jkk napisalam ze dla osob o mocnych nerwach, a mocne nerwy nie sa raczej domena dzieci.. W TV jak widzisz taki komunikat to pozwalasz dziecku tkwic dalej przed telewizorem, czy przelaczasz nie czekajac na to co pokaza po komunikacie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 19:38 Zuzu mam mocne nerwy ale to już przegięcie było i tyle. Mogłaś uprzedzić, żeby dzieci tego nie oglądały czy coś w ten deseń. Albo żeby chociaż głośniki wyłączyć. Ehhh... Odpowiedz Link
buzka25 u mnie spokojnie!!! 21.09.09, 20:32 juz to kiedys od kolezanki na gg dostałam, wtedy to była panika, zakazdym włączeniem kompa to ciulstwo było,az musiałam zawezwaz odpowienie słóżby (brat informatyk) bo nie mogłam sobie poradzic,co ja se wstyduuuuuuuuuuu najadłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tylko ja wiem, czerwona jak burak, teraz juz wiem co mam zrobic, zostałam poinstruowana:ctrl+alt+delate= zakończ zadanie hehehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: u mnie spokojnie!!! 21.09.09, 20:36 buzka25 napisała: > co mam zrobic, zostałam poinstruowana:ctrl+alt+delate= zakończ zadanie No niestety, u mnie to nie zadziałało . Odpowiedz Link
ololla Re: u mnie spokojnie!!! 21.09.09, 20:39 Zuzka Ty cipoooooo ja sobie poradziła od razu...na szczęście Kiedyś dostałam podobne od kumpeli i za chooja nawet ctrl+alt+del nie dało rady Odpowiedz Link
socka2 Re: u mnie spokojnie!!! 21.09.09, 20:42 cale szczescie, ze sama jestem w pokoju!! zuzu, ty wariatko Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 20:42 kuźwa toż to wirus jest,komp mi zaczął wyc ,że wirus się nam wgramolił po otworzeniu tej strony Odpowiedz Link
sokolasty Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 22:19 Powstrzymam się od wulgaryzmów, ale żarty to masz debilne. Ileś osób skanuje teraz komputery w poszukiwaniu wirusów, ileś osób wyszło na idiotów przed rodzinami. Głupio Ci? Mam nadzieję. W ogóle to czemu tu nie ma ikonki kosza? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 22:25 Nie ma ikonki kosza, bo to forum prywatne. Odpowiedz Link
alex-3 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 22:40 Dajcie spokój dziewczynie. Gdyby wiedziała, że jest zawirusowane, to by linka nie dawała, ruszcie trochę głową. > , ileś osób wyszło na idiotów przed > rodzinami. Trzeba być powalonym, żeby tak opisany link odpalać przy rodzinie i dzieciach. A w ogole kazał wam ktoś tam wchodzić? Odpowiedz Link
exotique Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 22:51 ty palko jedna noooooooooooo najpierw skaczace okno, a potem jak juz wlazlam..... a sprawdzilam jednym okiem link kuzwa no, to zero mi do myslenia dalo juz po kliknieciu Odpowiedz Link
chloe30 Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 22:59 Kurde powiedzcie co tam jest Odpowiedz Link
kowalowa Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 23:05 no własnie, co tam jest... Odpowiedz Link
evita-is-me Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 21.09.09, 23:07 Ja też się skusiłam. A potem mała w wannie do mnie mówi" mamusiu ja to wszystko widziałam, bo jak ty mówiłaś nie patrz to mi się jakoś tak bardziej chciało patrzeć". Takie rzeczy przy dziecku? Nie spodziewałam się czegoś takiego, bo mi się to z mocnymi nerwami nie kojarzy raczej... Odpowiedz Link
figrut Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 22.09.09, 02:49 Ach, jak mi fajnie Wlazłam w linka, zobaczyłam, zamknęłam kartę bez żadnego cudowania, resetowania, wylogowywania. Żaden trojan mi nie wskoczył, żaden robal w kompie nie buszuje, żaden kaspersky, nod32, panda, avast czy inny zamulacz kompa mi nie potrzebny Odpowiedz Link
brzydula_betty tępa babo! 22.09.09, 23:39 jaką bezdennie głupia cipą trzeba być żeby coś takiego linkować? Dostajesz tytuł "Najgłupszej Cipy Forum Gazeta.pl" Odpowiedz Link
babowa brzydulo bettty-spadówa 23.09.09, 11:08 zabieraj swoje 4 litery i wymadrzaj sie gdzie indziej phi,znalazła sie od maglowych nominacji Odpowiedz Link
brzydula_betty Re: brzydulo bettty-spadówa 23.09.09, 11:18 to nie jest nominacja maglowa tylko ogólnoforumowa Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: brzydulo bettty-spadówa 23.09.09, 14:45 łał. wzruszyłam się --- jabłko to śliwka, a pestki w środku to truskawki (By Koziołek) Odpowiedz Link
figrut Re: OMG!! Tylko dla mocnych nerwów 23.09.09, 15:56 Dla ciekawych co tam takiego jest Jak niezgodne z regulaminem, to pisać w celu usunięcia Odpowiedz Link