koralik12 21.09.09, 20:51 Przegięłaś z tym wirusem. Ostrzeżenie ze to na mocne nerwy to troszkę za mało, trzeba było napisać że w linku jest trojan. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0706 Re: madame_zuzu 21.09.09, 20:54 a macie pewnosc ze jest? program wam wykrył? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:00 Mi nie wykrył avast. Jeszcze ad aware robię... Odpowiedz Link
graue_zone Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:24 Mi nie wykrył. I co teraz? Jak mam się go pozbyć? Odpowiedz Link
nutka07 Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:51 Zobacz czy na pasku, kolo zegara nie masz ikonki programu. Odpowiedz Link
graue_zone Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:54 Dzięki, skanuję. Tylko skoro nie wykrył przy otwarciu, to czy teraz wykryje? Wkurzona jestem. Odpowiedz Link
mandziola Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:54 Zuzu, masz w ryło.. zamiast siedziec na czacie przez ostatnie pół godziny, musiałam składac klocki, a chłop czyscił kompa... Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: madame_zuzu 21.09.09, 21:58 a skad ja mam wiedziec czy mam wirusa jak mi nic nie wyskoczylo,znaczy sie nie wyskoczyla mi wiadomosc ze mam wirusa.czyli ,,ze co ? ze ok i nie mam wirusa?laski napiszcie prosze bo ja kompletny debil komputerowy i m mnie zajebie jak mi poznika co mam na kompie. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: madame_zuzu 21.09.09, 23:27 a ja nie moglam tego gowna wylaczyc, wiec zresetowalam komputer nim mi sie pokazala jakakolwiek informacja o wirusie myslicie ze moj komputer jest bezpieczny? Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: madame_zuzu 22.09.09, 06:36 Nie siejcie paniki. W stonie byl fragment kodu wykonywalnego, ktory wiekszosc programow antywirusowych moze potraktoweac jako trojana, czy inny wirus i blokowac. Ale caly ten wasz trojan to tylko efekt skaczacego okienka. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: madame_zuzu 22.09.09, 14:24 dzięki edycja Nie wiedziałam jak to wytłumaczyć.. Mnie czasem ryczy antyvir na stronce znajomego zespołu muzycznego (weselnego), która sama z męzem robiłam. Stronka jest na prv.pl. Okazało się ze reklamy na prv.pl maja własnie jakis kod który antywirusy czytają jak trojana. Ile my mieliśmy paniki przez dzwoniących do nas ludzi ktorzy weszli na strone celem umówienia zespołu na wesela... masakra. Nie dali sobie wytłumaczyć, ze tam trojana nie ma. A z tym tutaj w tym paskudnym filmiku..no cóż. nie wiedziałam, ze takie kwiatki wyskoczą, bo u mnie nic sie nie działo. Odpowiedz Link