doniak0 29.09.09, 11:04 Dziewczyny , czy która brała/ bierze udział w takiej akcji? www.streetcom.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Streetcom 29.09.09, 11:39 A dla mnie to pic na wodę. Parę lat temu się tam zapisałam. Mieli mi wysłać jakieś próbki kosmetyków, a do teraz nic nie dostałam Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Streetcom 29.09.09, 11:57 Ja się zapisałam, kilka razy mi wysłali m.i. gumy do żucia, balsam Nivea a potem mimo wypełniania przesyłanych ankiet nie doczekałam się na nic. Teraz już nic nie wypełniam i nic nie dostaję. Odpowiedz Link
milka_74 Re: Streetcom 04.11.09, 12:19 Ja też się zapisałam i właśnie testuje batony Nestle .Raporty piszesz sama i są tak długie jak je napiszesz Odpowiedz Link
pati1922 Re: Streetcom 07.12.09, 17:02 Założyła konto na streetcom. Dostałam m.in. krem Under Twenty, kawe Mk Cafe, startery z Play i ostatnio batony Odpowiedz Link
exotique Re: Streetcom 07.12.09, 18:35 mi nie udaje sie zarejestrowac, bo podobno moje rdzennie polskie imie nie jest polskie hihihi Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Streetcom 07.12.09, 19:44 Jestem i to bardzo zadowolona. Moja pierwsza akcja to byly berlinki, obecnie jestem w trakcie nestle oraz ... w sobote rano prszyszla przesylka do nastepnej akcji. Poniewaz jak stwierdzilam musialam byc bardzo grzeczna dziewczynka, to zalapalam sie na Żolądkową Gorzka z trawą żubrową. Doskonale trafiony w moj gust. Dziewczyny ktore byly na spotkaniu widzialy, ze sasze tylko szarlotke. A tak przy okazji chyba przydaloby sie zorganizowac impreze maglownic na kosztowanie zoladkowej Bo korci, a akurat dostalam po andrzejkach, po barborce i do swiat na razie mi sie nic nie szykuje. Wiec impreza maglownic by sie mi bardzo przydala Odpowiedz Link
aniazm Re: Streetcom 07.12.09, 19:57 też właśnie żubrową dostałam i na babski wieczór w sobotę zabieram Odpowiedz Link
cudko1 Re: Streetcom 04.07.13, 08:59 dobra zarejestrowałam się a teraz pokrótce niech ktoś mi napisze z czym to się je???? Odpowiedz Link
dorcia1234 cudko 04.07.13, 10:08 ale zarejestrowałaś się gdzie? na streetcomie czy na tym badziewnym linku od spamera? Odpowiedz Link
erivela Re: cudko 04.07.13, 13:11 Ja się na rekomenduj.to zarejestrowałam, mam sporo czasu więc chętnie przetestuję produkty i podzielę się wrażeniami. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: cudko 04.07.13, 14:10 jak na streetcomie to: początku nie pamiętam ale generalnie wypełniasz ankiety- im więcej informacji podałaś o sobie tym większa szansa na otrzymanie produktów do testowania. Ja testowałam już: posiłki dla niemowlaków ( bo się rąbnęłam z datą urodzenia córki ) karmę dla kotów- mój kot zadowolony najbardziej był z pudełka a w chwili obecnej mam pastylki do prania od Ariela ( dla mnie chyba 18 sztuk i drugie tyle do rozdania ) Gdy dostaniesz produkt to musisz go rozdać znajomym i opisać na specjalnej zakłądce, która się pojawi w trakcie kampani , reakcje obdarowanych. Jak dla mnie fajna zabawa Odpowiedz Link
misiowamama-2 a powiedzcie mi... 04.07.13, 15:18 też się zarejestrowałam A powiedzcie mi, czy trzeba faktycznie wysłać to oświadczenie dot. danych wrażliwych? Co to jest? Odpowiedz Link
woezel_pip Re: a powiedzcie mi... 05.07.13, 01:52 Ja obecnie testuję margarynę Optima Cardio Wcześniej kosmetyki dla niemowląt, mleko dla dzieci, owsiankę Jesli chodzi o te dane, które należy wysłać pocztą to nigdy tego nie zrobiłam. Odpowiedz Link
cudko1 Re: a powiedzcie mi... 05.07.13, 09:31 ale to oni zapraszają do wziecia udziału w testowaniu, czy Ty sama się zgłaszasz? jak to wygląda? Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: a powiedzcie mi... 05.07.13, 10:12 dostajesz ankietę, wypełniasz i jak podpasują odpowiedzi to dostajesz produkt do testowania Odpowiedz Link
mala-wiedzma Re: a powiedzcie mi... 29.08.13, 21:19 a jak często pojawiają się ankiety i jak często testujecie? bo ja się własnie dziś zarejestrowałam, jutro chcę te dane wrażliwe wysłać. ciekawa jestem czy na coś sie załapię. Odpowiedz Link