ceres9 28.10.09, 10:40 dziewczyny no,nie bojcie sie nas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:42 bo to te, które przychodzą szukać sensacji i robić rozruby, a potem obrabiają nam dupę na innych forach Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:44 o ja sobie wypraszam! Odpowiedz Link
ceres9 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:48 tys nie nowa,tys juz czytana;p Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zarzad dzis lewa noga wstal;p 28.10.09, 10:46 łysą śpiewaczkę kojarzę, więc nie o niej pisałam Wstałam prawą nogą Mam dobry humor Odpowiedz Link
ez-aw Re: zarzad dzis lewa noga wstal;p 28.10.09, 10:56 Czepiacie się. Z osób widocznych teraz jest tam tylko jedna osoba, która nie napisała nawet 1 postu na tym forum. Dwie które pisały mało, a reszta ma od kilku do kilkuset wpisów. Dajcie ludziom trochę czasu, to może jeszcze coś napiszą Odpowiedz Link
mamavinca Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:49 Moze podaj konkretny przyklad asiaiwona, bo tylko rzucasz slowa na wiatr! Odpowiedz Link
doral2 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:54 jak są nicki na dole, to znaczy że te osoby dodały nas sobie do ulubionych i podczytują. ale mi to rybka. Odpowiedz Link
bernimy pytanie 28.10.09, 11:00 to sie wyświetlamy na każdym forum, które mamy dodane do "ulubionych", serio??? Odpowiedz Link
ceres9 ja to myslalam 28.10.09, 11:03 ze to jest niezalezne tzn jak se ustawie w ustawieniach zeby mnie nie bylo widac to nie bedzie a ze se nie odhaczylam tam(a napewno jest taka opcja widzialam!) to mnie widac i ja tez jestem widoczna dla innych? Odpowiedz Link
bernimy Re: ja to myslalam 28.10.09, 11:05 Ja myślałam, że jestem widoczna na tych, co akurat mam otwarte i czytam a nie na wszystkich z ulubionych! Bez sensu! Odpowiedz Link
ceres9 Re: ja to myslalam 28.10.09, 11:11 no napewno tylko na tych co otwarte masz..chyba? Odpowiedz Link
sylki Re: ja to myslalam 28.10.09, 11:17 Nick widać, gdy mamy otwarte okno danego forum (niezależnie czy dodany do ulubionych czy nie). Można tą opcję wyłączyć, wtedy nasz nick widoczny nie będzie, ale też nie będziemy widzieć kto w danej chwili jest na forum. Odpowiedz Link
katia.seitz Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:58 W życiu nikomu dupy nie obrobiłam Po prostu fajnie się Was czyta Pozdrawiam! Odpowiedz Link
evita-is-me Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:30 Chyba się trochę zagalopowałaś. Wiem, że po ostatnich wybrykach na maglu niektórych panienek możecie być bardziej wyczulone, ale bez przesady. Odpowiedz Link
myszykiszkaa Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:43 asiaiwona_1 napisała: > bo to te, które przychodzą szukać sensacji i robić rozruby, a potem > obrabiają nam dupę na innych forach czuję się obrażona <foch> Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:54 ty też jesteś rozpoznawalna (przynajmniej przeze mnie) więc twój foch zupełnie nie na miejscu Odpowiedz Link
evita-is-me Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 12:05 Dobra, dobra, nie doczytałam do końca Odpowiedz Link
myszykiszkaa Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 12:12 no dobra <wycofany_foch> Odpowiedz Link
iskierka40 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 15:11 bez przesady,to jest forum otwarte i każdy ma prawo zaglądać,nie trzeba pisać...a wy nigdy nie wchodzicie na inne otwarte fora aby tylko poczytać?taka mentalność ludzka Odpowiedz Link
tysia77 asiaiwona_1 29.10.09, 14:54 bo to te, które przychodzą szukać sensacji i robić rozruby, a potem > obrabiają nam dupę na innych forach Miłe to nie było,nie piszę zbyt wiele więc to pewnie też o mnie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 tysia77 29.10.09, 16:00 a ciebie akurat też kojarzę I przecież nie napisałam, że wszystkie dupę obrabiają. A te które obrabiają to już na pewno wiedzą, że to o nich mowa. Tyle w temacie. Odpowiedz Link
mandziola Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:53 Ja juz dawno wszystkim dupy obrobiłam - szczególnie Ceres - bo stanowi dla mnie konkurencje. A Asiaiwona ma zdaje sie cos takiego jak poczucie humoru - Wy tez chyba co??? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:55 a mnie tam nie widać Odpowiedz Link
kama_msz Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:58 mnie tam dupę obrabia mea - roznosi plotki żem ruda Odpowiedz Link
ceres9 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:00 a mea to kazdemu to sie nie przejmuj;p Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 10:58 wątek jest LAJTOWY - ta która nie rozumie niech się KOLI LAJT napije to może zajarzy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:01 no widzisz...uderz w stół, a wypadnie kornik jak wół Odpowiedz Link
doral2 Re:Ha ha:) 28.10.09, 11:07 kama, a ty nie jesteś ruda? serio? serio, serio?? no paczpani, jaka ta ceresowa to plotkara, no Odpowiedz Link
doral2 Re:Ha ha:) 28.10.09, 11:08 odszczekuję!! to nie ceresowa, tylko mea ploty kręci Odpowiedz Link
bernimy Re: no wlasnie no! 28.10.09, 11:12 Nie? No głowę dałabym se uciąć, że to Ceresowa jednak! Jak nic! I może bym jej wcale nie straciła Odpowiedz Link
ceres9 Re: no wlasnie no! 28.10.09, 11:14 o tyy zeby mi sie przypadkiem nie wymknelo jak ty obrabiasz kazdemu uwazaj Odpowiedz Link
bernimy Re: no wlasnie no! 28.10.09, 11:19 No i dalej będziesz plociuchem bo ja nigdy nigdzie nikogo. Za wyjątkiem mojej ulubionej magielki Odpowiedz Link
romashka Re: no wlasnie no! 28.10.09, 11:33 No i mnie wyciągały za uszy i musze się przyznać. Tak, czytam – ale nie wszystko, tylko co ciekawsze i ew. tam coś raz na jakiś czas napiszę. W końcu nie ma obowiązku uczestnictwa, tak czy nie? O Wasze zgrabne dupy możecie być spokojnej, nie obrabiam Odpowiedz Link
evita-is-me Re: no wlasnie no! 28.10.09, 11:34 Generalnie to jest tak, że tyle wątków płodzicie, że człowiek tylko na podczytywanie ma czas, na pisanie już nie wystarcza niestety, ale obiecuję poprawę... Odpowiedz Link
katia.seitz Re: no wlasnie no! 28.10.09, 16:21 Się podpisuje... Będę dzięki temu miała już dwa posty na emaglu, ha! Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 11:31 ja se sama dupe obrobię. Bez łaski!! <foch> Odpowiedz Link
romashka Re: Zuzu 28.10.09, 11:52 No, a jak będziecie sobie tu publicznie dupy obrabiać, to my, podglądacze, będziemy stac i się gapic Już nie mogę się doczekać! Prawie jak peep show! Odpowiedz Link
bernimy Re: Zuzu 28.10.09, 11:57 Romashka, a Ty się w ogóle witałaś, CV wypełniałaś i wódzię stawiałaś??? Czy tak cichaczem się udzielasz? Odpowiedz Link
romashka Re: Zuzu 28.10.09, 12:23 Nieeee, bern, ja cichaczem i psim swędem.. a w ogóle to sie prawie nie udzielam i żadnego CV wypełniać nie będę! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zuzu 28.10.09, 12:25 romashka napisała: > a w ogóle to sie prawie > nie udzielam i żadnego CV wypełniać nie będę! no patrzcie, pierwszy oficjalny strajk na maglu Odpowiedz Link
bernimy ło! 28.10.09, 12:51 I co z taką robimy??? Bo że wypełniały niektóre rubryczki to oki, ale żeby taki zupełny strajk??? Rom, przywiatj się ładnie, otwórz bareczek, nie bądź sknerą, no i wypełnij CV. No nie każ nam wymyślac kar Odpowiedz Link
romashka Re: ło! 28.10.09, 13:07 Ładnie się witam, z wszystkimi Magielkami. Kary? O... to już BDSM na Maglu Odpowiedz Link
ez-aw Re: ło! 28.10.09, 13:16 Rom - to ja rozumiem. Fotka odpowiednia, to magielki lubią Teraz masz szansę na wymiganie się z CV. Ale tylko szansę Odpowiedz Link
doral2 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 12:55 madame_zuzu napisała: > ja se sama dupe obrobię. Bez łaski!!" poważnie?? a jak tego dokonasz?? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 13:23 doral nie wiem jak... zaloze pińcet sto dziewińcet sub nicków i będe sie obrzucać błotem Odpowiedz Link
adkam77 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 13:32 A ja zazwyczaj się dopiero loguje jak już coś mam napisać. Ale dupy nie obrabiam Wolę co innego z dupą robić Odpowiedz Link
magda_ag Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 13:55 W życiu nikomu dupy nie obrobiłam Po prostu lubię Was czytać. wesoło tu Pozdrawiam! Odpowiedz Link
czarneoczy Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 14:08 hłe hłe... bo wy za płodne forumowo jesteście... przeczytać nie mam kiedy ostatnich wątków, nie mówiąc już o odpisywaniu gdziekolwiek a nie, ze dwa razy się udzieliłam chyba ale ja ogólnie podczytywacz jestem Odpowiedz Link
zuzanka79 Ha ha - to o mnie :P 28.10.09, 14:11 W końcu jakiś wątek o mnie A tak serio - Ceres to są te forumki co sie poobrażały, polazły w pizdu, ale żyć bez magla nie mogą i wróciły w innym wcieleniu Odpowiedz Link
black_currant Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 15:13 Ale żeby zacząć pisać trzeba wódkę postawić, bo krzyczycie, a ja nie mogę, bo w ciąży jestem. O :-p Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 28.10.09, 15:27 black_currant napisała: > Ale żeby zacząć pisać trzeba wódkę postawić, bo krzyczycie, a ja nie mogę, bo w > ciąży jestem. O :-p > A to pies ogrodnika - sama nie może i innym nie da Odpowiedz Link
aguacate Always Magiel 28.10.09, 17:07 Ja tez was czytuje, wodke stawialam (tzn. tequile ), ale oficjalnie w poczet sie nie wpisywalam. Czyli podczytywacz z lekka taka niesmialoscia ;P Odpowiedz Link
black_currant Re: black_currant 28.10.09, 19:28 Dziękuję ślicznie Poszukam w nocy jakiegoś browarka i wstawię - w wersji nie tylko bezalkoholowej Odpowiedz Link
czerwcowa_anulka Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 14:39 A ja lubię tu zaglądać bo jest fajnie ale nieśmiała jestem i dlatego siedzę na dole strony po cichutku... To co, postawić coś mocniejszego? A będę mogła sobie dalej siedzieć w kątku? Odpowiedz Link
bernimy Re: koniecznie!;] 29.10.09, 15:54 A lubisz tak w kącie siedzieć??? Załóż wąteczek powitalny i dawaj barek do przeglądu! A potem pisz o wszystkim co Cię nurtuje! My jak nic pomożemy Odpowiedz Link
czerwcowa_anulka Re: koniecznie!;] 29.10.09, 17:25 Hehe ano lubię najchętniej ze szklaneczką czegoś mocniejszego, w zacisznym kątku. A odzywam się tak od czasu do czasu. Jak szklaneczka pusta na przykład... Odpowiedz Link
teqilaa Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 14:50 obrabianie tyłków w błocie? to ja już wole w kislu, przynajmniej smacznie będzie za bardzo płodne jestescie żeby zdazyć na wszystko "zareagować" kiedy Wy macie na to czas?! tez bym tak chciała! Odpowiedz Link
moonshana Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 15:48 witajcie. ja tyłków nie obrabiam albowiem jak wiadomo tyłki obrabia się najlepiej będąc w stanie upojenia. a tak się nieszczęśliwie złożyło że ostatnimi czasy nie miałam z kim się w ów stan wprowadzić ( same abstynentki dookoła, cholercia). tak się tłumaczę, bo właśnie wyczytałam że osoby podejrzane o obrabianie tyłków będą bite mlecznym cycem i się... wystraszyłam. ja tylko... czasem trochę poczytuję. Odpowiedz Link
bernimy Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 15:55 A przywitasz się? Poczęstujesz? A dopiszesz? Odpowiedz Link
moonshana Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 15:57 co tylko chcecie. ale to później, teraz padam do nóżek Szanownych Emagielek i uciekam. nie z wielkiego strachu ale z konieczności Odpowiedz Link
bernimy nikt go nie widział, więc z tym cycem 29.10.09, 16:15 mlecznym to tak jak z Yeti, ale Yeti to jednak ktoś widział Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: nikt go nie widział, więc z tym cycem 29.10.09, 16:17 bern - na przyjemność zobaczenia mego mlecznego cyca trzeba zasłużyć. Ty jesteś baaaardo daleko w tyle Odpowiedz Link
bernimy Re: nikt go nie widział, więc z tym cycem 29.10.09, 16:19 No wiesz, nie pokażesz? A ja tu z flaszką karmi dla Ciebie biegnę Odpowiedz Link
my.kania1108 Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 21:51 Dobra,to i ja się w końcu przywitam,coby nie było,że dupę obrabiam... hehe. Napijmy się razem i wypijmy za błędy Odpowiedz Link
ez-aw Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 22:56 Witam wszystkie nowe chyba się upiję dziś i zasnę pod stołem Odpowiedz Link
pu-fa Re: tyle nieznanych nickow widze na dole strony.. 29.10.09, 23:06 dobra to ja zara cosik napisze huehue Odpowiedz Link