pyzunia2007 05.11.09, 00:12 dla swoich dzieci?i czy byłyście z nich zadowolone? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 01:09 taki i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 07:31 Ja mam kupiony dla najstarszej młodej czyli ponad 7 lat temu Inglesina Magnum. Po Agacie woził jeszcze 4 dzieci i teraz wozi Lenkę. Normalnie wózek nie do zdarcia. Jestem z niego baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:11 Ja miałam EMMALJUNGE. Wózek nie do zdarcia, teraz jeździ w nim chyba 9 dziecko i nadal wygląd JAK NOWY. Odpowiedz Link
zebra51 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:38 Bebe confort. Kupiony używany, Tymon był trzecim uzytkownikiem, po nim jeździły jeszcze dwie dziewczynki i...mam nadzieję,że wkrótce do nas wróci. Duży, wygodny wózek, też nie do zdarcia! Odpowiedz Link
sylki Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:45 Miałam x-landera xt (3 kołowy) a teraz mam Jane Slalom Pro, też 3 kołowy Typowej gondoli nie posiadam, bo bym się zes... a nie zniosła z 3p aha przy pierszym dziecku (czyli 9 lat temu) miałam bebe confort, gondole toto miało długą, ale wąską jak cholera. Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:50 i jak ten 3 - kołowy x-lander? Bo sie na taki zasadzam. I jeszcze na Bexę, ale opinii o nim mało i trochę strach... Odpowiedz Link
sylki Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:58 x-lander to jedna z lepszych firm na naszym rynku. Mają świetny serwis. Co do modelu 3 kołowego, to zastrzeżeń nie mam , natomiast trzeba umieć tym podjeżdżać pod krawężniki. X-lander ma też szeroki rozstaw kół więc nie w każdej kasie w hipermarkecie przejedziesz. Tego drugiego nie zanm w ogóle Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:34 asiaiwona_1 napisała: > Ja mam kupiony dla najstarszej młodej czyli ponad 7 lat temu Inglesina > Magnum. Po Agacie woził jeszcze 4 dzieci i teraz wozi Lenkę. Normalnie > wózek nie do zdarcia. Jestem z niego baaardzo zadowolona. podpisuję się pod tym obiema rękamiI co najważniejsze,wózek ma super resory Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 11:18 3 w 1 Chicco Ct 0.1 - zle wywazony, kiepskie prowadzenie, prawie zerowa amortyzacja. Z ulga pozbylam sie po 9 miesiacach uzytkowania. Kupilam, bo zwyczajnie mi sie podobal i mial fotelik z baza. Dla nastepnego dziecka wybiore Loola UP lub tylko gondolke z adapterami pod Maxi Cosi do Buggstera. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:43 Bebe Car Style AT. Jest rewelacyjny. Jedyną wadą jest jego waga - z gondolą 17 kilo, ze spacerówka 14 kilo. Do tego miałam fotelik obsadzany na stelażu. moje dziecko jest duże, więc szybko przeniosłam go , do spacerówki która jest rozkładana na płasko. Odpowiedz Link
agik82 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:44 dla starszej miałam podobny, jak Ez-aw jeździłam tylko głębokim, na spacerówkę był dla ,mnie za ciężki, pozatym ok, tymbardziej, że kupiłam uzywany, a po mojej poszdł dalej młodsza miała 3kołowy Quinny, modelu nie pamiętam, siostra mi z Holandii przytargała użuwany dosłownie kilka razy jakieś 3 lata temu za 50 euro i ten był rewelacyjny: duży kosz, lekki, pompowane koła Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 08:58 emmalijunga. porazka. moze dlatego ze kupila uzywany. zreszta dla blizniakow nei ma chyba zbyt duzego wyboru i zadne nie ejst idealny. teraz mamy peg perego duette i wszystko niby ok. tylko wscierwiaja mnie piankowe kola. dramat normlanie. zaluje ze nie wzielam tanszego abc design. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:09 pierwszy wózek głęboki, nawet nie chcę pamiętać jak się nzaywał okropieństwo, ciężkie cholerstwo, niewygodne, fuj. To był wózek z tych wielofunkcyjnych teraz sobie wypatrzylam dla drugiego to cudo www.allegro.pl/item801663796_espiro_wozek_uniwersalny_vector_4_air_2009.html Odpowiedz Link
deodyma Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:16 ja mialam wozek BABECAR TAKO. bylam z niego bardzo zadowolona. gdy bylam w 7 msc ciazy, przyszedl do nas kolega meza z zona i ona pytala, czy mam juz na oku jakis wozek. odpowiedzialam, ze dopiero mam zamiar sie rozgladac, wiec ona powiedziala, ze jej sasiadka chce sprzedac wozek gleboki i w bardzo dobrym stanie i czy jestem tym zainteresowana? poniewaz bylam, wiec umowilam sie z nia ktoregos dnia i poszlysmy do jej sasiadki. jak zobaczylam ten wozek, od razu wiedziala, ze go biore a byl w idealnym stanie. na dodatek babka odsprzedala mi go za 250 zeta a takie same wozki u nas w sklepach staly po 680-780 zeta. ona sama miala roczna corke i wozek byl przez nia uzywany bardzo krotko a ona po jakims czasie wymienila go na lzejszy, poniewaz mieszkala na 3 pietrze, byla nizsza i jeszcze drobniejsza ode mnie i nie chcialo sie jej i mezowi co chwila tyachac 13 kilowego wozka do gory. a ja ze mieszam na parterze, nie widzialam problemu gdy szlam z wozkiem przez miasto, wszyscy znajomi mysleli, ze wozekl kupilam w sklepie i wszystkim sie podobal. Odpowiedz Link
deodyma Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:17 zapomnialam dodac, ze teraz w tym wozku jezdzi 7 msc syn mojej kumpeli od urodzenia i tez z mezem sa oboje z tego wozka bardzo zadowoleni, bo wozek jest nadal, jak prawie nowy Odpowiedz Link
sylki deodyma 05.11.09, 09:29 A gdzie ty mieszkasz? Tzn. jak w bloku to na którym piętrze, bo te wózki są cholernie ciężkie. Odpowiedz Link
deodyma Re: deodyma 05.11.09, 09:53 mieszkam w bloku, ale na parterze. a wozek ten wazy dokladnie 13 kg. teraz mam spacerowke firmy TAKO SPORTSER. wazy 11,8 kg. ten wozek normalnie w reku wnosze pod drzwi i wcale dla mnie nie jest ciezki, bo dziecko wazy mi 14-15 kg Odpowiedz Link
sylki Re: deodyma 05.11.09, 09:58 haha no widzisz, a ja byłam święcie przekonana, że ten wózek waży ok 20 kg Odpowiedz Link
bernimy Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:16 Peg Perego 3w1, i ok, zadowolona i zfotelika, głębokiego i spacerówki. Ale spacerówka jednak się rozsypała (odpadło kółko) po roku użytkowania jako spacerówka. My sporo spacerujemy. Więcej nie kupiłabym 3w1. Odpowiedz Link
zefirekk Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:33 Inglesina Miko. Model z 2001 roku, woził przed moim dwoje dzieci, od roku moje (najpierw gondola, teraz spacerówka) i stwierdzam, że to wózek nie do zdarcia. Odpowiedz Link
exotique Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 09:50 quinny speedi, trojkolowy. godnola duza, ale mloda w niej byla ze 3 razy totalem- nie lubila lezec- z tych ulewajaco rzygajacych. Wozek uwazam za genialny- jesli nie trzeba go wnosic i znosic- bo ciezki. ale w gory i do lasu debesciak. jak zaciaze ponownie to kupimy taki: woziak chciallam gleboki klasyczny silvercrossa- ale szkoda kasy- piekny ale trzeba miec busa by go przewiezc. no i krotko sie go uzywa Odpowiedz Link
mathiola Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:02 Bardzo byłam zadowolona Odpowiedz Link
misiabela20 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:02 użytkuję x-landera a. jak na razie głeboki. jestem zadowolona. cieżki, ale bardzo lekko sie prowadzi. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:14 mam x landera, model z tego roku, zdaje sie XA swietnie sie prowadzi, jest zgrabny tylko lekko ciezki pewnie nie bylby to problem gdyby nie to ze musze nosic .... Odpowiedz Link
aniuta75 xlander xa 05.11.09, 10:17 Czyli czterokołowy z przednimi kołami skrętnymi . Ogólnie wózek super. Mimo tego, że ciężki to dobrze wyważony i nie czuć tego ciężaru kiedy np trzeba podbić bo wysoki krawężnik jest. Można to spokojnie jedną ręką zrobić. Prowadzisz też jedną ręką. Gondola była w użyciu ok 7 mcy, ale córa dość duża jest więc może dlatego. Na wiosnę sie przesiadła do spacerówki. Wózek niby ciężki ale przecież nie tacham go pod pachą po schodach (a tych trochę jednak mam), ot zjeżdżam sobie po schodach albo wciągam i tyle. I wcale nie jest tak źle. Pierwszy miałam Tako jakiś, to dopiero był grzmot brrrrrrrr. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: xlander xa 05.11.09, 11:37 aniuta75 napisała: > Czyli czterokołowy z przednimi kołami skrętnymi . > Ogólnie wózek super. Mimo tego, że ciężki to dobrze wyważony i nie czuć tego > ciężaru kiedy np trzeba podbić bo wysoki krawężnik jest. Można to spokojnie > jedną ręką zrobić. Prowadzisz też jedną ręką. tu sie tez podpisze dodam tylko ze ja stelaz trzymam na dole, a znosze i wnosze tylko bude z dzieckiem no i ciezkie toto do noszenia Odpowiedz Link
kkokoszkaa roan Marita 05.11.09, 10:26 jak dla mnie rewelacja- duża gondola -najwieksza na rynku- powodowała ze dziec dzima jak juz był spory miescil sie w kombinezonie i jeszcze go mogłam okryc. Super sprawa ze w głebokim jest funkcja oparcia. Najważniejsze jednak to amortyzacja - ja chodze szybko i po wertepach - istna rewelacja. Dla mnie bomba- tani dobry . Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:51 Ja mam teutonie fun system z gondola Alvi. Jak sie sprawdza- zobaczymy, jak zaczne uzytkowac, bo na razie to tylko wizualnie jestem zachwycona Odpowiedz Link
antyka Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:57 Dla Mary mialam emmaljunge. Oprocz jej oczywistych zalet, miala tez wady: nie miescila sie w bagazniku, trzeba bylo oddzielnie montowac stelez (do bagaznika) i gondole (do srodka auta). Teraz do drugiego domu na wsi kupilam Teutonie - jeszcze jej nie przetestowalam, stoi w Niemczech u mojej siostry. Odpowiedz Link
agni71 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 10:57 Miałam dwa: Implast Roy i Emmaljunga Classic. Z obu byłam zadowolona, Implast miał amortyzacje nie do pobicia, za to Emmaljunga solidniejsza. Odpowiedz Link
milva_barring Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 11:18 Ja mam bartatinę na pasach z gondolą i spacerówką. Jestem zadowolona. Prowadzi się leciutko, pasy amortyzują nierówności terenu. Ma dużą gondolę i mam nadzieję, że do wczesnej wiosny w gondoli przejeździmy, a potem w spacerówce. Jest ciężka, ale zostawiam ją w wiatrołapie (nikomu z sąsiadów nie przeszkadza) albo w garażu i nie musze wnosić jej po schodach. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Jakie miałyście lub macie wózki głębokie 05.11.09, 11:44 Ja nie zaszalałam, za wózek zapłaciłam 700 zł. Prawdę powiedziawszy trochę się bałam, że za taką kasę to może być badziewie. Kupiłam takie coś : www.allegro.pl/item796119766_najbardziej_ekskluzywny_polski_wozek_full_opcja.html i jestem bardzo zadowolona. Zależało mi na tej torbie dla niemowlaczka, też mieszkam w bloku ( II piętro) o wnoszeniu wózka nie było mowy ( ze względu na to, że piwnicę mamy sporą). Wracam ze spaceru, wyjmuję torbę razem z małą, wózek znoszę do piwnicy ( waży 16 kg. W gondoli jest bardzo dużo miejsca. Wózek posiada cztery amortyzatory, na każdym kole oddzielnie przez co bardzo miękko się prowadzi na nierównościach. Niestety wózek ma jedną wadę - zajmuje po złożeniu dużo miejsca. Na szczęście mamy kombi. A na wiosnę, gdy Marysia będzie już siedziała kupię sobie jakąś fajną, małą i pożądną spacerówkę np. Maclarena www.allegro.pl/item802836111_wozek_spacerowy_maclaren_quest_30_od_reki.html Odpowiedz Link