agik82 16.11.09, 19:34 te wasze ciąże to istna plaga! chyba się z magla wypiszę, bo jak na mnie przejdzie? niby regularnie przyjmuję trutkę na bociana, ale ta epidemia przybiera niebezpieczne rozmiary może te, co nie chcą zaciążyc jakieś gusła powinny odprawiać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolka1 Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 19:40 Ja się parę dni temu strachu najadłam - pierwszy cykl bez piguł i się proletariuszka spóźniła o 2 dni - już zaczynałam po ścianach chodzić bbbbrrrrrr Odpowiedz Link
grave_digger Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 20:00 o tak, wy się bać powinnyście. ja nie muszę, bom nie wiatropylna. albo maglopylna Odpowiedz Link
semida Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 20:12 A ja przy nadziei...że w koncu bede przy nadziei Odpowiedz Link
jakaya Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 21:32 No teraz mamy turę porodów na lipiec, potem sierpień, wrzesień, itd. WSZYSTKO PRZED WAMI Możecie jeszcze zaklepać termin Odpowiedz Link
dziub_dziubasek Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 21:35 A ja do tej pory testu jeszcze nie zrobiłam bo się boję (parę dni temu zalożyłam watek o takim samym tytule jak ten). Bo u mnie to by byl trzeci dzieciak Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: zaczynam się bać!!! 16.11.09, 22:00 a myślicie, że jak mnie tydzień nie było to jestem mniej zagrożona?? Odpowiedz Link
agik82 slimakpokazrogi 16.11.09, 22:36 slimakpokazrogi napisała: > a myślicie, że jak mnie tydzień nie było to jestem mniej > zagrożona?? no nie wiem, tu nowe mówią, że kilka razy się odezwały i już są zaciążone trza uważać i czary jakies odprawić Odpowiedz Link
loganmylove Re: slimakpokazrogi 16.11.09, 22:55 Hehe coś jest w atmosferze magla bo przyciąga już zaciążone Np mnie A moja ciąża to stuprocentowa wpadka-uległam głupiej podpowiedzi, że w pigułkach trzeba co kilka lat robić przerwy...no to se zrobiłam... Odpowiedz Link
mamolka1 Re: zaczynam się bać!!! 17.11.09, 10:32 A to zależy od tego co robiłaś przez ten tydzień Odpowiedz Link
pati986 Re: zaczynam się bać!!! 17.11.09, 10:38 No "niestety", ostatnie tygodnie miałam dość "pracowite" Odpowiedz Link
pati986 Re: zaczynam się bać!!! 17.11.09, 10:16 Ja się modlę do Matki Natury (babska solidarność, nie?), żeby te dwie tabletki, których zapomniałam w drugim tygodniu (8 t. wzięłam razem z 9, a 11 razem z 12) nie były TYMI DECYDUJĄCYMI... Chociaż pocieszam się, że czasami zapominałam nawet czterech tabletek w cyklu i nic... Ale ciąża to byłaby tragedia-od kilku miesięcy nie zapomniałam ani jednej tabletki, a tu dwie naraz... Odpowiedz Link
pati986 Re: zaczynam się bać!!! 17.11.09, 10:18 I żeby nie było-ja jestem chyba wiatropylna. Przez jakiś czas pracowałam w spożywczym na dziale warzyw i owoców-koleżanki się śmiały, że do tej pory pracując na tym dziale w ciążę nie zaszła tylko kobitka po menopauzie. No i ja zaszłam... Odpowiedz Link
mamolka1 Re: zaczynam się bać!!! 17.11.09, 10:33 No ja też z gatunku tych co wystarczy tylko obok spodnie położyć... Odpowiedz Link