dzidaa 16.11.09, 21:57 se zamówiłam w salonie o 11 i mnie gęba do tej pory pali, kłuje, piecze etc. a pory jak kratery, i o zgrozo mam nie myc nie kremowac nie drapac przez 4 dni... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidaa Re: peeling migdałowy 16.11.09, 22:08 wiesz to pewnie zalezy od cery i wrazliwosci, ja mam bardziej niz mniej, czekam na efekty za te 4 dni, PODOBNO cera sie wyrównuje, zobaczymy Odpowiedz Link
tysia77 Re: peeling migdałowy 17.11.09, 22:26 Ja mam bardzo wrażliwą i suchą cerę, po peelingu i masce migdałowej miałam śliczną cerę.Byłam wieczorem,nie mogłam myć tylko w tym dniu. Niedawno miałam zrobiony peeling kawitacyjny,ampułkę i maskę jakąś mega nawilżającą i po tym nie wyglądałam najlepiej.Cerę miałam bardzo przesuszoną choć kolor ładniejszy. Odpowiedz Link
dzidaa Re: peeling migdałowy 20.12.09, 10:15 miały mi zejść brązowe plamy po ciąży i co????............ dupa.......jak były tak są. Odpowiedz Link
moonshana Re: peeling migdałowy 20.12.09, 17:33 jeśli mowa o przebarwieniach na tle hormonalnym to rzeczywiście dooopa. swego czasu się z tym bujałam. i wiem jedno. jeśli jakaś kosmetyczka twierdzi że jakikolwiek jednorazowy peeling usunie przebarwienia - to trzeba od niej uciekać jak najszybciej. wszystko zależy od skóry i wielkości przebarwień. mnie mocno zniknęły ale od 3 lat w ogóle nie opalam twarzy. bo przy pierwszym promyku słońca wyłażą z powrotem. Odpowiedz Link
dzidaa Re: peeling migdałowy 21.12.09, 12:29 no ja miałam robiony 3 razy w odstępie krótkoczasowym i nic,a z opalania raczej tez musze zrezygnowac, samoopalacz zostaje albo blada dupa ...yyyyyyy...twarz Odpowiedz Link