aniuta75 03.12.09, 18:28 Macie? Chwalicie sobie? Jakie opłaty? Wszystko proszę mnie tu pisać . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: Telewizja n 03.12.09, 18:53 kuzynka miała ....bo własnie z końcem listopada napisała rezygnację , jak się skończyła promocja sporo programów jej odcięli i kazali nieżle dopłacać jak chce mieć .........(( ... zrezygnowała . W sumie nie była zadowolona szuka czegoś innego aktualnie. Nic więcej nie wiem niestety. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Telewizja n 03.12.09, 19:00 ja mam. eks zabrał mi cyfrę, więc musiałam sobie coś taniego znaleźć a enka jest tańsza od cyfry. i lepsza. dekoder nie włącza się wieki tylko natychmiast. i nie zacina się. programy w promocji chyba masz wszystkie. jak raz zapomniałam zgłosić ile chce programów to musiałam zapłacić za wszystko i był to koszt 120 zł. jak chcesz hbo czy coś podobnego to trza dopłacić. masz wypożyczalnię filmów i seriali. na razie jeszcze mam w promocji. ale ja mało tv oglądam. ja sobie tylko nagrywam to, na czym mi zależy i oglądam hurtowo w niedzielę jak nie ma dzieci. Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Telewizja n 03.12.09, 19:01 Mój wujas miał, ale zrezygnowali (nie bez problemów), gdyż okazało się nieco inaczej niż było w umowie. Dlatego my mamy cyfrę+, w dodatku dali telewizoro-monitor za zeta więc skorzystałam bardzo, póki co zadowolona jestem. Odpowiedz Link
rybalon1 Re: Telewizja n 03.12.09, 19:09 no kuzynka tez coś mówiła że chyba cyfrę + wezmą teraz ....... N-ka była fajna póki trwał czas promocji potem juz znacznie gorzej Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Telewizja n 03.12.09, 19:17 ja czekam na polsat cyfrowy z internetem- od stycznia mają wprowadzić. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Telewizja n 03.12.09, 19:47 ja mam polsat i nie zmieniam najtaniej i wszystkie polskie programy,do tego najlepszy pakiet dzieciecy i pakiet discowery w familijnym za 37,90 oczywiscie na poczatku jest promocja i jest gratis przez iles tam wyslałam zgloszenie ze chce testowac internet,wprowadzają w pierwszym kwartale 2010 Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Telewizja n 03.12.09, 20:06 też mam chwaliłam sobie do czasu kiedy trwały promocje , niestety w sierpniu miałam zamieszanie szpitalno-porodowe i wyleciała mi z głowy rezygnacja no i od września płacę 120 zeta za coś czego nie oglądam bo czasu brak , dobrze , że przypomniałyście muszę w końcu napisać rezygnację zalety już laski napisały powyżej , ja jeszcze mogę dodać , że fajne jest to przewijanie , zwłaszcza jak czegoś nie usłyszysz , nie dojrzysz , przewijasz i wszystko jasne Odpowiedz Link
joanna266 Re: Telewizja n 03.12.09, 20:47 mam polsat i cyfre.osobiscie polecam polsat. Odpowiedz Link
zales239 Re: Telewizja n 03.12.09, 20:47 Mamy,i gówno się kurzy. Mąż wziął w promocjidwa lata temu -w grudniu mija,dekoder za darmo,płacimy co miesiąc 105zł z filmowymi kanałami- chyba,bo nie wiem nie przełączam-mamy cyfrę jeszcze. Do tej pory nie kupiliśmy jakiegoś małego czegoś co by przełączało samo cyfrę na n telewizję. I tak sobie stoi,rezygnujemy z dniem 31 grudnia w końcu-kasa wyrzucona w błoto. Odpowiedz Link
dlania Re: Telewizja n 03.12.09, 21:06 Mieliśmy mieć, ale problemy znajomych z zalatwieniem jakiejś rekklamacji poprzez infolonię nas zraziły. ostatecznie mamy lokalna kablówke z siedzibą 200 m od mojego bloku Odpowiedz Link
alcea3 Re: Telewizja n 03.12.09, 22:33 N wychodzi najmniej korzystnie. Na 1 miejscu jest Polsat z oferta,potem Cyfra Odpowiedz Link
mathiola Re: Telewizja n 03.12.09, 21:30 Mamy, mamy. Wzięliśmy bo promocja była, 3 m-ce wszystkie kanały za jakieś tam grosze. A potem zapomnieliśmy zrezygnować z całego pakietu i dzięki temu teraz płacimy ponad 100 zł za to samo, co mój brat ma w polsacie za połowę tego co my płacimy. Odpowiedz Link
mearuless Re: Telewizja n 03.12.09, 21:34 mam i stanowczo odradzam. inaczej mowia inaczej trzeba placic...slowem lepiej zainstaluj sobiecos innego. a przy burzach i innych zalamaniach pogodowych obraz jest do dupy, a czasami to wogole "bez odbioru" Odpowiedz Link
karra-mia Re: Telewizja n 03.12.09, 21:33 ja mam, mnie tam pasi, ale mój maż nie jest zadowolony, aktualnie zabiera się za napisanie rezygnacji i chce załatwić cos innego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Telewizja n 03.12.09, 22:17 Acha czyli krótko mówiąc kicha . Pewnie zostanę przy swojej kablówce wrrr. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Telewizja n 03.12.09, 22:22 nie no pełna kicha to nie, mnie pasuje, bo to zalezy czego chcesz, co chcesz oglądać. ja nie jestem wymagająca, ale moj mąz chyba jest i ma jakąś swoją wizję Odpowiedz Link
fajka7 Re: Telewizja n 03.12.09, 22:47 Mamy i pasuje nam. Ale uczciwie mowie, ze nie mam zbyt duzego porownania z innymi. Kilka mcy temu maz porownywal z cyfra i wyszlo mu, ze zbyt ubogie mozliwosci w tym dekoderze cyfry sa, a w kazdym razie, ze nie ma jakichs funkcji, z ktorych ja wlasnie najchetniej korzystam. Teraz maja wejsc jakies dyski o wiekszej pojemnosci i bedzie mozna wiecej nagrywac, wiec pewnie rozbudujemy to co mamy. Jak dla mnie jest ok. Odpowiedz Link