Dodaj do ulubionych

Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia

11.12.09, 22:54
Wiecie co maglownice?
Mam dosc bycia mila piczka, cierpliwa piczka. W ogole piczka.
Bo chyba nikt nie lubi byc robiony w chuja.
A mnie jedna z maglownic wydymala bez masla.

Maglownica powszechnie znana i lubiana. Biedna, w natloku problemow, bla bla
bla bla.
Z maglownica owa w MAJU za pomoca watku wymiennohandlowego doszlam do
porozumienia, ze wysle jej nowonabyty stanik, ktory okazal sie na mnie za
maly- w zamian za sznurek bursztynow- bo to towar nad baltykiem relatywnie
tani- bralam pod uwage sytuacje zyciowa maglownicy- a co, durna i naiwna jestem.
Wyslalam stanik dwa dni pozniej, wywiazujac sie powyzszym ze swojej czesci
umowy. By pojsc na reke magielce- dalam jej adres do rodzicow-by nie obciazac
wysylka zagraniczna. Po odczekaniu miesiaca- zaczepilam maglownice- bo
przesylka nie dotarla do rodzicow. Dopiero po wywolaniu na maglu
odpowiedziala, ze nie wyslala, bo kupila brzydkie, ze wstyd i ze wysle jak
tylko kupi inne.
Zatem czekalam. czekalam do pazdziernika, Potem znow wyslalam mejla. Na mejla
nie bylo odpowiedzi, dopiera watek na maglu pomogl. Dostalam mejla, ze juz
wysyla, tyle zebym adres znow podala.
adres podalam, mamy polowe grudnia a bursztynow jak nie bylo to i nie ma.
a teraz pytanie. Co z taka osoba zrobic? Szczerze mowie, ze cierpliwosc mnie
sie juz wyczerpala, sadze ze 8 mcy to az nadmiar dobroci, czekania, siedzenia
cicho. No co zrobic maglownice?
Obserwuj wątek
    • miarka71 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 22:58

To tak troche kurestwem zalatuje. Nie jest miło być w trąbę
      robionym .
    • mearuless Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:02
      ja tam prosze o nika wtedy bede mogla sie odniesc do sytuacji...
    • mandziola Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:02
      Ło Jezu.. najgorsze co może byc to nie wwywiazac sie z dżentelmeńskiej umowy. Ex
      moja matka powinna miec bursztyny za którymi nie przepada.. A któż to taki jeśli
      mozna zapytać? Bo wszystkie magielki to wzór cnótwink
      • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:08
        Mandziola, ja bardzo dlugo wierzylam ze ta magielka to wzor cnot.
        I teraz przejrzalam na oczy. Niestety jestem jedna z tych osob, ktore nie
        zakladaja z gory ze ktos je wydyma. a tu uppps znow sie nadzialam
      • aga9001 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:10
        Hmmm powiem jedno - szczyt nie wychowania, braku ogłady i kultury.
        Zastanawia jedno- czy osoba myśli, ze jest bezkarna, czy nie boi sie
        wykluczenia z życia forumowego. Bo przyznam, ze jakbym wiedziała kto
        to to raczej gadac bym nie chciała uncertain

A jeszcze inna kwestia zachowanie takiej osoby robi wiele na
        niekorzyść zawierania róznego rodzaju współpracy- wymiany
        wirtualnej - jeżeli ktos kto działa na forach zachowuje sie w ten
        spsób - to daje wiele do myslenia.

Nie ukrywam, ze jestem ciekawa o kim mowa big_grin Chociaż sie domyslam,
        bo o ile mnie pamiec nie myli dopominałas sie na forum kontaktu z tą
        osobą poczebie i poszukam big_grin
    • ez-aw Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:04
      Bardzo brzydko ze strony tej maglownicy. Tak się nie robi.

Umowa, to umowa. I niej należy się wywiązać. Bieda tu nie ma nic do rzeczy, bo
      umawiając się wiedziała jaką ma sytuację.

Z tego co pamiętam, faktycznie widziałam Twoje watki dopytujące się o towar.
      Szkoda, że tak brzydko zostało to załatwione. Przyznam, że ciekawa jestem jak
      wytłumaczy to tamta maglownica.
    • esofik Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:06
      chamstwo i drobnomieszczanstwo

szperaczki pewnie same rozszyfrują co to za "nikt"
      ciekawe czy sama się wytłumaczy, czy będzie ją trzeba wywołać do
      tablicy
      • annabetka Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:16
        esofik napisała:

> chamstwo i drobnomieszczanstwo
        >
        > szperaczki pewnie same rozszyfrują co to za "nikt"
        > ciekawe czy sama się wytłumaczy, czy będzie ją trzeba wywołać do
        > tablicy
        >

Zmieni nickbig_grinDD
        A poważnie ...nie chce mi się szperać w starych wątkach ale coś mi tam w lewym
        uchu dzwoni o kogo chodzisad Nieładnie pani Magielko nieładniesad
    • karra-mia Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:08
      ex słusznie, ze wątek załozyłaś.
      mam nadzieję, ze przynajmniej jakąs skruchę magielka wykaże, bo że
      wyśle, raczej wątpię. Uważam, ze nieładnie. Mnie by było wstyd na
      magiel zaglądać.

Myslę, ze i tak powinna ci podziękowac, że nickiem nie pojechalaś,
      choc pewnie, aż cię korciło.
      Powodzenia Ex.
      • marysienka44 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:11
        już wiem o kogo chodzi, wielki szok jak dla mnie.
        I reszta bez komentarza.
        • agusia79-dwa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:17
          ja też chyba wiem o kogo chodzi. Dlatego nie skomentuję.
          ps. mam nadzieję, że się chociaż odezwie do ciebie na priv z
          przeprosinami.
      • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:14
        korcilo- ale co to zmieni. Tak jak ktos zauwazyl- sa magielki co maja mocna
        pamiec i inne co maja wyszukiwarke smile
        Ja uwazam ze jestem zupelnie w porzadku- nie mam sobie nic do zarzucenia.
        Juz nawet nie chce tych bursztynow. chcialam tylko pokazac, ze nie wszyscy sa
        tacy uczciwi i w porzadku na jakis sie kreuja.

I uprzedzam pytanie- nie nie urodzilam sie wczoraj i wiem ze to net. Mimo to,
        ciezko mi uwierzyc ze po wymianie adresow, danych personalnych zostalam zrobina
        w trabe, ja bym tak nie umiala-ot co.
      • kowalowa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:14
        z tego co sie orientuję to owa magielka na magiel zagląda....i
        cieszy sie z zaistniałej u niej sytułacji; poprawy materialnej
        sytułacji... może przypomni sobie o obietnicy i szybko na pocztę
        popędzi w spódnicywink
        • aga9001 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:19
          WIEM WIEM WIEM
          ZNALAZŁAM

Wiocha na maksa uncertain
          Żenua i inne . Wstyd
    • mathiola Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:19
      Ja jestem tak głupia i naiwna że nadal ciężko mi uwierzyć w to, że istnieją tak
      bezczelne, chamskie i NIEHONOROWE osoby.
      Wolę siedzieć w swoim ciepłym kokonie i takich nie poznawać uncertain
      Dawaj nicka, należy jej się
      • agusia79-dwa math 11.12.09, 23:22
        jeszcze nie wiesz o kogo chodzi???
        • mathiola Re: math 11.12.09, 23:33
          > jeszcze nie wiesz o kogo chodzi???

Nie. Jak zwykle uncertain
          Zawsze tak jest. Idę się leczyć uncertain
          • agusia79-dwa Re: math 11.12.09, 23:37
            przeczytaj jeszcze raz cały wątek, a będziesz wiedziała.
            • mathiola Re: math 11.12.09, 23:39
              już wiem....
              ale idę schować głowę w piach i poszukać jkiegoś usprawiedliwienia dla... dla
              ludzkości wink
              Musże to przemyśleć wink
          • pina_colada88 Re: math 11.12.09, 23:41
            Math- dam Ci podpowiedź- można powiedzieć, że ta magielka ma w nicku słońce wink
      • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:25
        mathiola napisała:

> Dawaj nicka, należy jej się

Aż mnie palce świerzbią żeby napisać nick ale to powinna zrobić oszukana dziewczyna.
      • pina_colada88 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:25
        Nie powiem, jestem ciekawa kto to.
        O, włącza mi się instynkt szperacza- idę szukać kto to taki big_grin
    • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:21
      exotique - doskonale ciebie rozumiem , sama dawno bym sie wkurzyła

I doskonale wiem o ktora "maglownice " chodzi smile- nie wiem tylko czemu
      oszczedzasz ja na tyle ze wyraznie jej nicka nie napiszesz smile

ps. ale uwazaj - niektóre panie "maglowe" moga uznać ze wina lezy po twojej
      stronie, owa forumowiczka mogla miec wszak "gorszy dzień " (a raczej miesiac) a
      to ze sie zdenerwowalas i sie czepiasz swiatczy li jedynie żle o tobie -
      powinnas bowiem polozyc uszy po sobie, smetnie sie usmiechnac i jeszcze ja
      pewnie przeprosić uncertain
      • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:25
        Tiaaa... szczegolnie sytuacja jest tbezczelna w obliczu nowych postów o tym jak
        wydac ok 8000 tys zł na nowe meble wink
        • lysa.spiewaczka Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:35
          Ale wątku o 8 patykach nie powinno się wyciągać.Jeszcze ich nie ma, maja
          konkretne przeznaczenie i są do rozliczenia co do grosza. Na sznurek bursztynów
          na pewno miejsca tam nie ma. Zapewne nie można na sprawę patrzeć w ten sposób:
          Wow laska ma 8 tysięcy a na koraliki skąpi.
          Co nie zmienia faktu, że całość wyszła średnio ładnie.
          • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 12:31
            lysa.spiewaczka - nie zrozumialas mnie smile
            nie pisalam o 8 patykach w kontekscie ze z tych pieniedzy ma cos kupic i wyslac
            - bo doskonale rozumiem ze jest to kwota z której trzeba sie rozliczyc i co do
            złotówki musi pojsc na konkretne zakupy
            Chodzilo mi o to ze forumowiczka "nie zagineła" w wirtualnych odmetach (czytaj :
            nie stalo sie cos takiego ze nie ma czasu, ma jakies zyciowe klopoty i problemy
            - np. chore dziecko - ktore sprawiaja ze zapomniala o wszystkim, bo cos innego
            bylo wazniejsze ) tylko nadal jest aktywna na forum ( wiec czas ma smile) i zyje i
            w dodatku zyje jej sie ostatnio lepiej - ma sukcesy i poprawe sytuacji
            materialnej - wiec tym z wieksza energia i radoscia (ktora widac po wpisach na
            forum) powinna zajac sie zalatwieniem sprawy z exotique.
            I tylko to mialam na mysli

emigratnka - nie rozumiem do czego pijesz, to jest watek o bursztynach a nie
            pierogach - pomylily ci sie te dwa produkty ? smile
            a "odbijac" sobie za nic nie musze - watek o pierogach i "swietym oburzeniu" jak
            ja moglam i jaka jestem - jest obecnie najbardziej mnie smieszacym watkiem na
            emeglu smile
            • doral2 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:12
              i to jest pokłosie kupię/sprzedam na maglu uncertain
              trzeba mi było od razu waciki takie wywalać, nie byłoby teraz takich problemów.
              • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:16
                ojtam dora
                nie gryz sie,swiata nie zbawisz
              • mariolka55 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:19
                doral,to ze ktoś się zachowuje nie fair ,nie znaczy ze ma takich wątków nie być
                bo nie wszyscy tak się zachowują
                • doral2 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:23
                  mariolka55 napisała:

> doral,to ze ktoś się zachowuje nie fair ,nie znaczy ze ma takich wątków nie
                  być bo nie wszyscy tak się zachowują.."

mariolka, zawsze, ale to zawsze, znajdzie się przynajmniej jedna i już wystarczy
                  żeby narobić kwasów na forum.
                  mam już doświadczenie w tej kwestii i to z nie jednego forum uncertain
                  i dlatego chciałam zdyscyplinować handel na maglu. za co oberwało mi się od
                  niektórych.
                  a było wyciąć w cholerę.
                  • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:27
                    doral2 napisała:
                    > i dlatego chciałam zdyscyplinować handel na maglu. za co oberwało mi się od
                    > niektórych.
                    > a było wyciąć w cholerę.

nie krec dymu,ju mamy jedenbig_grin
                  • nutka07 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:33
                    Doral musisz byc jak szef. Wysluchac opinii i robic tak jak uwazasz smile
                    • doral2 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:34
                      znaczy się demokrację wprowadzić?? wink
                      • nutka07 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 18:01
                        Wiedzialam, ze to cos na d wink
                    • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:35
                      ta.szef pfff;p
                      dora to ktos wiecej niz szef,mam nadzieje;p
            • dlania Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 15:14
              Caffe, a co ty narozrabiałaś z pierogami, bo ja kulinarnych nie czytamwink
              • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 15:51
                dlania - to nie byl kulinarny watek tylko spoleczno-psychologiczny smile
                aczkolwiek zagrzewiem konfliktu były pierogi ruskie których nie chciano mi
                sprzedać w sklepie w takiej ilosci w jakiej chciałam

W zwiazku z burzliwa dyskusja wyodrebnily sie dwa fronty : taki ktory uwaza ze
                słusznie sie oburzyłam i mialam prawo do zakupu tego co ja chcialam a nie tego
                co chciala pani sprzedawczyni mi sprzedac, oraz taki w którym uznano ze jestem
                chamidłem jakiego swiat nie widzial bo ... wyszłam ze sklepu trzsznawszy
                drzwiami i nie kupiłam niczego i załozyłam watek na forum, zamiast calować
                sklepowa po rekach .
                A w ogole takiego "chama" - jak ja - co śmie robić zakupy wg wlasnego
                widzimisie a nie widzimisie pani w sklepie - to jeszcze emagiel nie nosił smile
                • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 15:53
                  ps. zeby nie było insynuacji ze jakoby "przezywam" i "odbijam sobie" (LOL)
                  informuje ze tylko odpowiadam na pytanie dlani smile i nie ja wywolalam w tym watku
                  watek " pierogowy"- tylko emigrantka smile
                  • emigrantka34 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 16:12
                    Mnie po prostu smieszy przywolywanie innych osob do porzadku przez
                    taka osobe jak Ty.
                    • doral2 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 16:29
                      Caffe nie dramatyzuj, wyodrębnił się też front osób, których ani grzębi ani
                      zieje nadmiar pierogów smile
                      • ololla Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 16:43
                        Pamiętam wątek wymienny cyckonosz za bursztyny i jestem kuwa w szoku!
                        Przecież to było wieki temu!
                        Moje dziecko w tym czasie nauczyło się raczkować,stawać,chodzić,biegać i pyskować!!

No i jak widać są ludzie i ludziskasad

Żenujące sad
                    • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 17:45
                      emigrantka34- a tu chyba pierwszy raz sie zdenerwuje
                      porownujesz mnie do osoby ktora wyłudza od kogos rzeczy i nie wywiazuje sie z umowy?
                      chyba ci sie jednak cos popierniczyło - wieszuncertain
                      • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 18:04
                        ale w sumie ... jak dla mnie mozesz sobie nawet peknąc ze smiechu - na zdrowie
                        na szczescie emagiel nie jest twoim prywatnym forum i niestety bedziesz musiala
                        pogodzic sie z tym ze mam zamiar wypowiadac sie w kazdym watku jaki uznam
                        zastosowne smile
                        (a jak juz ze smiechu nie bedziesz mogla wytrzymac - to w ustawieniach masz taka
                        ładna funkcje jak wygaszanie danego nicka- radze skorzystać - nie bedzie cie
                        kuło w oczy )
        • emigrantka34 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:45
          dalej, dalej ! odbij sobie za watek o pierogach !
      • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:30
        caffe- nie oszczedzam, po prostu jak wyzej widac wiekszosc sie szybko
        zorientowala o kogo chodzi- bez podawania nicka.
        Nie sadze, by maglownice nagle stanely murem przy wyraznym wchujarobieniu.

no to mamy urozmaicenie od aniolow i pierogow
        • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:33
          no to mamy urozmaicenie od aniolow i pierogow

i całe szczescie bo faktycznie juz zemdlic mogło wink
          szkoda tylko ze to " urozmaicenie " jest w tak przykrym temacie - zwłaszcza dla
          Ciebie

Tak sobie mysle - rózne zdania, pyskówki, nadinterpretacje , nawet obrazanie sie
          nawzajem na siebie i strzelanie "fochów" - to jest forumowy pikuś i takie uroki
          internetu - bywa... olacuncertain
          Ale to co zrobila ta emagielka z Toba - to wg. mnie zwyczajna kradzież i
          zachowanie którego "blaski i cienie" internetowo- foerumowe - nie usprawiesliwiaja
      • mandziola Re: A Ty nadal nie widzisz róznicy... 11.12.09, 23:32
        Pani od Pierogów, nie wzieła od Ciebie kasy, a potem nie dała Ci pierogów,
        dziewczyna od wozka po prostu nie powiedziała przepraszam tylko Oj (cy cóś). Co
        na tym materialnego straciłas? A no sorry chyba cos było o zmechaconych
        spodniach.. Ale nie powiedziałas zaintersowanej o tym nie goniłas... Różnica
        jednak jest..
        • caffe_mocca Re: A Ty nadal nie widzisz róznicy... 11.12.09, 23:35
          jest ! o czym napisałam wyżej
    • w_miare_normalna Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:24
      Znów pukać do niej (wiem o kogo kaman) i prosić o wysłanie, albo o
      odesłanie stanika (jeśli nie nosiła oczywiście )albo oddanie pieniędzy
      za stanik.
      • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:30
        w_miare_normalna - ja bym juz nie "puikała" ani nie "prosiła"
        wielkimi lierami na forum napisałabym post z nickiem owej magielki i opisem
        calej sytuacji.
        Dla mnie takie zachowanie jest kompletnym samobójem w społecznosci forumowej i
        prawde mowiac jestem w małym szoku ze owa forumowiczka jak gdyby nigdy nic
        tworzy nowe posty, udziela sie, chwali co sobie zaraz kupi etc.
    • emigrantka34 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:27
      Chamstwo...naczekalas sie juz, i tak podziwiam Twoja cierpliwosc i
      dyskrecje. Domyslam sie o kogo chodzi, nieladnie.
    • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:29
      exotique napisała:

> No co zrobic maglownice?

Napisać jasno i wyraźnie o kogo chodzi. Ku przestrodze. Uważam, że jesteś bardzo tolerancyjna w stosunku do kombinatorki. No niestety dla mnie to kombinatorka, bo nawet jak nie można chwilowo wywiązać się z obietnicy to się trzyma kontakt, mówi otwarcie np. "mam problem z zakupem, wysłaniem" czy coś w ten deseń, podaje się nowy ostateczny termin i choćby w zębach i na kolanach trzeba było przynieść to danego słowa należy dotrzymać.
      Przykre, że spotkało Cię takie świństwo.
      • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:39
        exotique widze swiatelko w tunelu - okazalo sie ze jakis sasiad oddaje
        za darmo TV i DVD smile
        może magielka wezmie - sprzeda i kupi za to te korale....
        • w_miare_normalna Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:41
          caffe_mocca napisała:

> exotique widze swiatelko w tunelu - okazalo sie ze jakis
          sasiad oddaj
          > e
          > za darmo TV i DVD smile
          > może magielka wezmie - sprzeda i kupi za to te korale....

Caffe, ale Ty świnia jesteś big_grin :x
          • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:41
            chrum , chrum wink
            • mandziola Re: No wiesz Caffe chyba uznam Cie 11.12.09, 23:45
              za osobe z czasowym rozdwojeniem jażni.. wyjatkowo Twoje chrum do mnie
              przemawia...Jak sie jeszcze troche postarasz to Ci wyjme kij Lolinkismile
              • caffe_mocca Re: No wiesz Caffe chyba uznam Cie 11.12.09, 23:50
                wyjmij, wyjmij wink
                bo mi sie niewygodnie siedzi wink
                • mearuless Re: No wiesz Caffe chyba uznam Cie 12.12.09, 00:02
                  a ty wiesz babo ze przy calej antypatii jaka do ciebie czuje - zaimponowals mi...
        • jowita771 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 18:45
          > exotique widze swiatelko w tunelu - okazalo sie ze jakis sasiad oddaj
          > e
          > za darmo TV i DVD smile
          > może magielka wezmie - sprzeda i kupi za to te korale....

Caffe, uważasz, że to było zabawne?
          Za każdym razem, jak czytam twój kolejny post, cieszę się, że nie znam cię
          osobiście. I obym jak najmniej miała do czynienia z takimi ludźmi.
          • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 19:51
            nie, uwazam za duzo bardziej zabawne ze przypierdalasz sie akurat do mnie i robisz mi wycieczki personalne mi a nie do co najmniej dwóch innych forumowiczek ktore w tym watku napisały dokladnie to samo.
            Ale pewnie - w grupie razniej - ciekawe czy bys byla taka hop do przodu gdyby inne juz na mnie nie wsiadły
            Nie sadze ...

Co by nie mowic o mearules czy totorot one przynajmniej mialy odwage pierwsze sie postawic i powiedziec prosto w oczy "nie" - i chociaz ich nie lubie smile to jednak w jakis sposób szanuje.

A ty jestes dla mnie tylko załosna chorągiewką która sobie podskakuje i poszczekuje w momencie kiedy awantura sie juz przewalila i wie ze po nosie nie dostanie - bo juz ustalone ze "caffe niedobra jest"

Bleeech...żenada jak dla mnie.
            • jowita771 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 15:57
              Zwisa mi, czy przypieprzam się do jednego czy dziesięciu wirtualnych bytów, w
              realu mam podobnie. Odpisałam tobie, bo twój post mnie najbardziej zniesmaczył,
              poza tym to była kolejna twoja wypowiedź w ciągu kilku dni, która pokazuje,
              jakim jesteś wstrętnym małym człowieczkiem.
              • caffe_mocca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 17:43
                tiaa... akurat w tym wątku - wyjatkowo sie kompromitujesz swoja
                wypowiedzia - chorągiewko smilesmilesmile
                • ez-aw Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 17:47
                  caffe_mocca napisała:

> tiaa... akurat w tym wątku - wyjątkowo sie kompromitujesz swoja
                  > wypowiedzią - chorągiewko smilesmilesmile

Caffe, bo zgubiłąm się - do kogo to piszesz? wink
                • jowita771 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 20:20
                  > tiaa... akurat w tym wątku - wyjatkowo sie kompromitujesz swoja
                  > wypowiedzia - chorągiewko smilesmilesmile

Uważasz, że wymyśliłaś coś zabawnego, uczepiłaś się tego, jak gówno samochodu i
                  nie przeszkadza ci nawet to, że nijak się ma do rzeczywistości. Odpisałam na
                  twój pierwszy post nie wiedząc nawet, że ktoś poza mną na ciebie naskoczył. I
                  nie przeczytałam wcześniej postów innych dziewczyn, które były tak chamskie jak
                  twój, a może przeoczyłam, a twój mi się rzucił w oczy, bo je lubię, a ciebie
                  nie. Nie rozumiem, jak można drwić z cudzej trudnej sytuacji finansowej, jesteś
                  obrzydliwa, żeby nie napisać obrzygliwa.
    • esofik hmmm 11.12.09, 23:36
      może telewizornie dostaniesz zamiast bursztynów wink
    • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:41
      a ja mysle,ze jej sie po prostu zapomnialo...pewnie teraz po tym poscie poleci
      szybko naprawic swoj blad;]dajcie jej ostatnia szanse do tej pory wporzadku sie
      wydawala?
      tylko intryguje mnie dlaczego kupila brzydkie byrsztyny?
      • aniuta75 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:44
        Ceres ale jak zapomniało. Były wątki przypominające, były maile. No ile razy
        można zapomnieć? Jak się słabą pamięć to się kartki pisze o tongue_out.
        • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:49
          yhy nie no ja kumam sama czasem kartki pisze;p
          tylko chujowo wyjdzie jesli ona wyslala a przesylka gdzies wsiaknela..
          • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:50
            ceres9 napisała:

> tylko chujowo wyjdzie jesli ona wyslala a przesylka gdzies wsiaknela..

Od tego są reklamacje. Wysłała - info na @ że wysłane, nie doszło - zapyla się
            na pocztę złożyć reklamację i sprawa jasna. A jak ktoś ma w dupie to jak ma być
            potraktowany jak człowiek?
            • ez-aw Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:54
              Orissa - mądrze piszesz kobieto big_grin
          • kowalowa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:52
            ale chyba dała by znać ze wysłała...
            kurde...co mnie to obchodzi..idę na pudzianosawink
      • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:45
        ceres9 napisała:

> a ja mysle,ze jej sie po prostu zapomnialo...

Jak można zapominać przez tyle miesięcy, na dodatek Exotique przypominała się w międzyczasie, poza tym stanik na cyckach to chyba najlepszy przypominacz?
        • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:50

> międzyczasie, poza tym stanik na cyckach to chyba najlepszy przypominacz?

big_grinDD
      • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:49
        Ceres Ty to bardziej naiwna niz ja. Zapomnialo sie. Tak na 8-9 miesiecy. w 8
        miesiecy to ja zaciazylam i urodzic zdazylam, i nikt mi nie musial przypominac.

Ja sie przypominalam magielce. i mimo to mnie olala.
        A ze moja cierpliwosc ma swoje granice, to stwierszilam ze w koncu opisze cala
        sytuacje.
        • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:51
          i bardzo dobrze zrobilas, ze napisalas
          zapomniala czy nie-mysle ze teraz bursztyny dostaniesz;]
      • mandziola Re: zAPOMNIAŁO PRZE 8 MCY? 11.12.09, 23:52

• ceres9 zejdzta ze mnie:> 11.12.09, 23:54
          ja,tak jak math,ide glowe w piasek chowac;p
    • aniuta75 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 11.12.09, 23:43
      Wiem o kogo chodzi. I powiem szczerze, że w szoku jestem...
      • minerallna Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 00:04
        No to mam niemały szok sad
        Czyste chamstwo i bezczelność.
        Aż się wierzyć nie chce...
    • annabetka Ale po co to ukrywać??? 12.12.09, 00:02
      Chodzi o Hell-chyba że się pomyliłam,to przepraszamsad Po co ukrywać nicka?tongue_out
      Teraz czekamy na odzew Hellki i mamy adrenalinę przy pierogach/aniołach i temu
      podobnychbig_grinDD
      A ja idę schować głowę w piasektongue_out serio ,zakopać się w kołdręsmile
      • agusia79-dwa Re: Ale po co to ukrywać??? 12.12.09, 00:04
        jeśli wysłała, a zaginęło na poczcie to może umieścić skan
        potwierdzenia nadania. To nie jest duży wysiłek
        • emigrantka34 Re: Ale po co to ukrywać??? 12.12.09, 00:24
          cala sytuacja zle swiadczy o tej osobie, to fakt, ale niech tez ma
          szanse wytlumaczyc sie - o ile ma odwage...to forumka nie anonimowa,
          "dlugoterminowa".
          • mandziola Re:No to niech sie wytłumaczy..:) 12.12.09, 00:28

• mamamira Re:No to niech sie wytłumaczy..:) 12.12.09, 01:50
              Jak można tak zrobić,nie pojmuje tego.
    • serei czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie? 12.12.09, 08:16

exotique jak najbardziej rozumiem że jesteś zła, zawiedziona, rozgoryczona, ale
      naprawdę nie mogłaś załatwic tego na priv? chocby uprzedzic hell że masz zamiar
      zrobic jej antyreklamę na forum jeśli się nie wywiąże ze swojej obietnicy?.
      Jakoś mi to nie pasuje naprawdę, a podawanie przez pozostałe foremki jak
      najwięcej szczegółów aby wszystkie mogły załapac o kogo chodzi już w ogóle mi
      nie gra.
      Wydawało mi się, że mimo ogólnej wesołości i przeznaczenia tego forum siedzą tu
      dorosłe kobiety, a tu taka dziecinada. Twój problem to sama go rozwiązujesz a
      nie skarżysz się na forum jak pięciolatek mamusi.
      Nie pochwalam zachowania Hell ale Twoje exotique też niefajne było.
      • agusia79-dwa serei 12.12.09, 08:31
        ale ona załatwiała to najpierw na priv. Sama pamiętam jeden wątek
        skierowany do niej. I czekała cierpliwie od 8 (!!!) miesięcy. Jak
        dla mnie to o 7 za długo.
        • serei Re: serei 12.12.09, 08:34

myślę, że gdyby napisała, że zamierza to opisac na forum to hell by zareagowała.
          Co innego gdy o jej zachowaniu wie jedna osoba a co innego gdy wszyscy wchodzący
          na magla, myślę, że wiedza iż o jej zachowaniu dowiedzą się wszyscy którym co
          dzień się spowiada ze swoich problemów by ją zmobilizowała do wywiązania się z
          zadania.
          Wiem, że exotique jest rozczarowana, ale jednak takie zachowanie mi nie pasuje
          • attiya Re: serei 12.12.09, 08:39
            aaa tam - jakby po miesiącu założyła takowy wątek to tak ale po 9 miesiacach -
            ciut za długo
            poza tym raz raz można wyszperać w necie, że nie raz na ten temat pisano
            Myślę, że teraz raz raz dostaniesz owe cuda smile
          • caffe_mocca Re: serei 12.12.09, 12:21
            serei! - ja pamietam ostatnio co najmniej 2 (!!!) wpisy exotique kierowane do forumki ze albo sie z nia skontaktuje w tej sprawie albo zrobi na forum dym i upubliczni sprawe.
            exotique - pisze na priva wielokrotnie i nie otrzymuje odpowiedzi , pisze publicznie na forum ze zaraz sie wkurzy i otrzymuje publicznie odpowiedz ze "juz wysyłam" albo "juz wysylam maila" i znow cisza
            Znow pisze na priv - 0 odzewu .
            Ile mozna czekac?! 8 mies to mało? Moze 8 lat?

Sorry ale takie zachowanie to nie tylko chamstwo i bezczelnosc ale po rpostu wyłudzenie danej rzeczy - i nie tylko wirtualna ale realna materialna strata.
            A owa forumowiczka dosyc prężnie dziala w watku kupie/sprzedam oraz wymienie - to co? ma dzialac dalej?
            sorry - aja uważam, ze takie zachowania trzeba tępić i upubliczniać
            exotique dawno dala nie jedna ale wiele szans na zalatwienie sprawy prywatnie , tyle tylko ze druga strona miala to głeboko w dupie ...
        • w_miare_normalna Re: serei 12.12.09, 14:07
          Po 1.Ex załatwiała tę sprawę na priv, później ponaglała w jednym z
          wątków.
          Po. 2 Ex nie napisała po nicku.
          Po 3. Na jej miejscu zrobiłabym to samo, ale 7 miesięcy temu i
          napisałabym po nicku.
          • mariolka55 Re: serei 12.12.09, 14:16
            no,ja się wyszukiwarką pobawiłam i faktycznie wątków delikatnie przypominających
            oraz mniej delikatnie pod koniec było kilka
            bez odzewu też był wątek
            tez nie chciałabym być zrobiona w balona i nie popuściłabym osobie która mnie
            wyrolowała,nawet jeżeli dana rzecz byłaby warta 5 zł,to chodzi o sam faktsad
      • ez-aw Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 08:33
        Nie zgadzam się z Tobą Serei.
        Pytasz czemu Exo nie załatwiła tego na Priv. Przecież pisała na priv i nic to
        nie dawało. W dyskretny sposób pisała też tutaj, więc Hell mogła się domyśleć,
        ze kiedyś to zostanie napisane mniej dyskretnie.

Co miała załatwiać na priv? Wyżej Exo napisała takie słowa:
        >Juz nawet nie chce tych bursztynów. chciałam tylko pokazać, ze nie wszyscy sa
        tacy uczciwi i w porządku na jakich się kreują.

Dla mnie ten wątek, nie jest upominaniem się o bursztyny. Jest ostrzeżeniem dla
        magielek, że tak się dzieje. A przykro, że zrobiła to osoba od nas, znana i
        lubiana. Exo opisując swoją sytuację, daje nam znać byśmy nie popełniły tego
        samego błędu z ta samą osobą. A tego nie da się napisać na priv smile
        • serei Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 08:35

w sumie masz rację ez-aw ale widzę, że Hell jest lubiana i jakoś dziwnie mi z
          myślą, że tak postąpiła.
          • ez-aw Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 08:48
            >ale widzę, że Hell jest lubiana [...]

Masz rację, ze Hell jest lubiana. Ja też ją lubię. Tylko ze Exo też jest lubiana. Może mniej widoczna na forum, ale wiele ludzi ją kojarzy i lubi (w tym ja). Więc dla mnie to spór dwóch magielek, które obie lubię.

>i jakoś dziwnie mi z
            > myślą, że tak postąpiła.

Bardzo wielu osobom jest dziwnie. Chyba zawsze trudniej nam uwierzyć jeśli kogoś znamy i lubimy zrobi coś nieuczciwego. Łatwiej uwierzyć, gdy kogoś nie lubimy smile

Myślę, że Hell wcale nie musi być spalona tutaj. Odezwie się, napisze jak to wyglądało z jej strony. Jest na tyle lubiana, ze może przetrwać tą zawieruchę.
            • serei Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 08:53

nie napisałam, że exotique jest mniej znana zwłaszcza, że ja sama kocham zdjęcia
              z jej bloga ( tak w ogóle exotique to mogłabyś powstawiac nowe kiss).
              Już się zamykam niech Hell faktycznie się sama wypowie jeśli ma odwagę
              • dlania Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 12:21
                Exotique wlasnie, jak nie dasz nowych zdjęc to stwierdze, że dusza artystyczna z
                ciebie wyparowała i stalas sie typowym garkotłukiem i kuronem domowymwink)))
                Weź wyjdź przed chałupe i pyknij cos tamwink
          • w_miare_normalna Re: czy tylko mi się nie podoba takie załatwianie 12.12.09, 14:10
            serei napisała:

>
            > w sumie masz rację ez-aw ale widzę, że Hell jest lubiana i jakoś
            dziwnie mi z
            > myślą, że tak postąpiła.

i tu Cię boli
            gdyby to było o innej magielce to byś nie zainterweniowała
    • guderianka Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 09:07
      Ja pitolę, robię kawę, bułeczki z dżemem , odpalam kompa i myslę że
      pewnie niewiele się od wczoraj wieczora zrobiło a tu proszę bardzo.

Ex-picz i tak jesteś. Bo nadal jesteś delikatna i chronisz tę osobę.
      Ja myslę że wypadałoby ostrzec innych- o ile ta osoba sama się nie
      odezwie i nie spróbuje wytłumaczyć.
      Bo ja taka naiwna jestem że myslę,że może jednak cos się stało,
      jakiś bardzo niefortunny zbieg okoliczności, że ludzie nie są podli
      i ble ble. Wiem wiem-powinnam stuknąć glówką w ścianę
      • babowa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 09:36
        podziwiam ex ze tak długo zwlekała z napisanie na forum o całej
        sprawie
        nie chodzi juz o koszt stanika ale o zaufanie miedzy ludzmi a tym
        bardziej miedzy nami
        ciekawa jestem teraz reakcji hell, troche jej wspólczuje
        samopoczucia ale ma to jakby na własne zyczenie uncertain
        • madameblanka Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 09:51
          ja tez podziwiam, bo 8 miechów to kuźwa szczyt cierpliwości. A co do hell, nie
          ma nikogo ponad prawem. Zdaje sie nie dawno też forumka napisała jak inna ją
          wydymała /kup-sprzedaj/ i żadna nie zostawiła na niej suchej nitki. Hell i tak
          sie upiekło moim zdaniem.
      • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 13:21
        powinnas.
        jak ja;]
        bo nadal nie chce mi sie wierzyc ze to z premedytacja;/
    • amoreska Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 09:18
      Ja ci się, Exo, po prostu nie dziwię.
      Ileż można czekać, ileż privów słać?
      • grave_digger Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 10:00
        a mnie zawsze zastanawia, przy podobnych sytuacjach, co to qrwa za problem kupić
        i wysłać te korale??? no co za problem??? przecież chodzi na spacery z synkiem
        to można się przejść po sklepach.
        rozumiem, że można zapomnieć.
        rozumiem.
        ale tyle czasu mija i przypominania.
        a może tam jest drugie dno. i tyle. bo innego wytłumaczenia nie widzę.

helka, fajna dziewczyna z ciebie. weź zrób wszystko jak trza i będzie git.
        • wilma1970 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 10:43
          Ja czuję wstyd i zażenowanie.
          Z tej sytuacji da się jeszcze wyjść z twarzą, Hell.
          I nie chodzi o wysyłanie koralików, chociaż to może też.
        • mamamira Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 10:48
          Uważam ze exotique zrobiła to co uważała za słuszne bo ileż można czekać.
          • mariolka55 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 11:02
            no dobra to ja też swoje 3 grosze jednak dołożę,nie lubię takich zagrywek bardzo
            a bardzo
            ale poczekajcie może chwilę i dajcie się jej obronić,wypowiedzieć
            bo jest taka możliwość ze ona jeszcze na forum nie zaglądała od wczoraj.
            • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 11:27
              mariolka55 napisała:

> ale poczekajcie może chwilę i dajcie się jej obronić,wypowiedzieć

Przez tyle miesięcy miała szansę się wypowiedzieć i wyjaśnić z Exotique tę sytuację. Teraz oczywiście ma kolejną szansę, ba, nawet spokojnie może palnąć byle wykręt i wszystko pójdzie w zapomnienie, bo to lubiana laska. Może zatem sobie pogrywać, nie to co dziewczyna od hula hopa, która okazała się suką i nikt jej nie bronił (słusznie zresztą).
              • mariolka55 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 11:41
                no w sumie racja
    • serei Hell weź się kobieto odezwij! 12.12.09, 17:03
      i wyjasnij to bo stracę do ciebie cały szacunek jaki mam, nie wierzę, że dzień w
      dzień wszędzie na forum cię pełno a teraz nagle wyparowałaś uncertain
      • iskierka40 Re: Hell weź się kobieto odezwij! 12.12.09, 17:44
        a mnie już nic i nikt nie zdziwi,raczej utwierdzi w przekonaniu,ze
        gówno sie znamy na forum i tyle.
        • mariolka55 e tam iskierka 12.12.09, 17:51
          opowiadaszsmile
          sa ludzie którym ufam
          serio serio
          sa ludzie których średnio dobrze znam,a piękny gest z ich strony otrzymałam
          a sa ludzie którzy nie budzą zaufania,mnie jeszcze tfu tfu intuicja nie zawiodła
          • alex-3 Ale żenadę odstawiacie 12.12.09, 18:01
            Rzuciły się jak hieny na padlinę. Szczególnie te "mniej lubiane",
            wreszcie mogą dokopać "lubianej" (baaaardzo, jak widać) i używają
            sobie ile wlezie.
            Co to w ogole was obchodzi? To w ogole nie wasza sprawa. Na miejscu
            bohaterki wątku wyjaśniłabym tylko sprawę z głowną zainteresowaną, a
            resztą olała i znikła z tego forum, bo jeszcze moment i
            ukamieniujecie dziewczynę. Obciachowe jesteście na maksa.
          • iskierka40 Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:06

mariolka55 napisała:

> opowiadaszsmile
            > sa ludzie którym ufam
            > serio serio
            > sa ludzie których średnio dobrze znam,a piękny gest z ich strony
            otrzymałam
            > a sa ludzie którzy nie budzą zaufania,mnie jeszcze tfu tfu
            intuicja nie zawiodł
            > a

Marzenka wiesz ja też mam nosa do ludzismileale prawda jest taka ,ze na
            forum się nigdy dobrze niepoznamy...trzeba podchodzić ostrożniej do
            takich sytuacji jak ta,ale rozumiem autorke wątku i też bym czuła
            się oszukana...
            Ja znam wiele ludzi z forum w realu i nawet do niech nie ma 100%
            towego zaufania...

• alesio23 Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:08
              Przeczytałam sobie cały wątek. Wydaje mi się że dobrze byłoby dowiedzieć się jak
              sytuacja wygląda z drugiej trony, lecz kurde coś mi mówi, że Hell póki co nic
              nie napisze już na maglu.
              • iskierka40 Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:15

alesio23 napisała:

> Przeczytałam sobie cały wątek. Wydaje mi się że dobrze byłoby
                dowiedzieć się ja
                > k
                > sytuacja wygląda z drugiej trony,

dokładnie!!!!

alesio23 napisała

lecz kurde coś mi mówi, że Hell póki co nic
                > nie napisze już na maglu.

a dziwisz jej się??

tak sobie teraz pomyślałam,może czasami za szybko oceniamy innych??

Remigiusz 10.04.06
                https://www.suwaczek.pl/cache/f5f176586d.png
                https://www.e-
gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/boze_narodzenie/boze_narodzenie13.gif
                • bswm Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:19
                  Bez przesady, gdyby sytuacja była prosta do wyjaśnienia, napisałaby wyjaśnienie
                  i tyle.
                  Nie jest jakimś zastraszonym jagniątkiem, jeśli ma coś na swoje
                  usprawiedliwienie, to chętnie wszystkie posłuchamy.
                • ceres9 Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:24

> "tak sobie teraz pomyślałam,może czasami za szybko oceniamy innych??"
                  >
                  > o to to;/
                  • guderianka Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:27
                    Jak za szybko?
                    Ocenia się na podstawie danych i faktów które się posiada.
                    W tej sprawie fakty są przecież jasne.
                    I nie chodzi o ocenę hell ale o ocenę sytuacji.
                    • ceres9 Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:30
                      jak nie o ocene hell
                      przecie juz sie pare epitetow pojawilo;/
                      dajmy jej wyjasnic-tylko tyle..
                      • guderianka Re: e tam iskierka 12.12.09, 18:33
                        No właśnie, chyba większosć czeka na wyjaśnienie a zwłaszcza ex.
    • zuzanka79 Umowa to umowa 12.12.09, 19:35
      Wreszcie się ogarnęłam i przeczytałam cały wątek. Moim zdaniem to
      nie jest kwestia tego kto jest mniej lubiany a kto bardziej, kto
      jest częściej na forum a kto mniej. Umowa to umowa i to się
      liczy. A do jasnej ciasnej ile można przypominać? Cierpliwa to ja
      jestm i to bardzo, ale w takiej sytuacji już dawno napisałabym
      wątek: Ej ( tu nick) gdzie moje korale? i podbijała go co dzień, do
      skutku. A co - uczciwość działa tylko w jedną stronę?
    • bernimy Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:10
      Zupełnie nie wiem co napisać uncertain Oczywiście wiedziałam o kogo chodzi
      od początku bo już niesmak czułam przy tych ponagleniach a raczej
      tłumaczeniach.
      Lubię obydwie magielki i mam nadzieję, że "jakoś" to się ułoży.
      Po tylu miesiącach uważam, że Ex miała prawo się wkurzyć i
      wystosować taki wątek!

P.S.
      A Hell może tu nawet nie wejść, bo po temacie tudno się zorientować
      i może nie być świadoma afery.
      • iskierka40 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 21:03

P.S.
        > A Hell może tu nawet nie wejść, bo po temacie tudno się
        zorientować
        > i może nie być świadoma afery.
        >

nie sądze,już po ilościach wypowiedzi każdy wejdzie chociaż z
        ciekawości,nie każdy wątek na codzień ma ponad sto wpisów...
    • mama-dzwoni Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:19
      exotique napisała:

exotique napisała:

Puknąć się w głowę, brawo za naiwność!
      • doral2 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:32
        łoooo, dzwoniec se hasło do konta przypomniał big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • ceres9 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:38
          big_grinDDDDD
          • w_miare_normalna Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:45
            Ja się nie wtrącam bo to nie mój interes smile
            Ex się wcale nie dziwię, że jej nerwy puściły, a hell pogrąża się tym,
            że się nie broni, ale albo nie widziała jeszcze tej dyskusji, albo nie
            wie jak to ubrać w słowa.
            • zuzanka79 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 22:39
              w_miare_normalna napisała:

> a hell pogrąża się tym, że się nie broni, ale albo nie widziała
              jeszcze tej dyskusji, albo nie
              > wie jak to ubrać w słowa.

Jedyne, co ją ( hell) w tym momencie może wybronić to galopująca
              skleroza potwierdzona medycznie.
          • bernimy Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 20:56
            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • lisek78 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 12.12.09, 21:16
              a ja tak sobie czytam rano,czytam po południu,czytam wieczorem,a hell nie ma
              wątek wielki jak tytanic i nic poza tym
              szkoda,bo to co się stało to niechybnie świństwo i nieważne,że hell lubiana,że
              ex niewink itd.
              lecieć w chuja nie można, ot co!
              • zales239 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 08:55
                Hell w weekendy nie udziela się na forum,tak mi się wydaje z
                obserwacji.
                • w_miare_normalna zales 13.12.09, 12:22
                  masz rację, tak to wynika z archiwum. W zeszły weekend też jej nie
                  było.
                • mamavinca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:10

Exotique, wyslij mi Twoj adres na priva to sama Ci te bursztyny
                  kupie i wysle. Powaznie mowie! moze Hell jest z kasy zupelnie
                  splukana i woli dziecku bulke kupic. Nie wierze ze nie wywiazala sie
                  z umowy ze zwyklego lenistwa.
                  • iskierka40 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:28

moze Hell jest z kasy zupelnie
                    > splukana i woli dziecku bulke kupic. Nie wierze ze nie wywiazala
                    sie
                    > z umowy ze zwyklego lenistwa.

myślę,że ex by to jakoś zrozumiała albo jakoś by sie dogadały gdyby
                    Hell jej o tym powiedziała.
                    • mamavinca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:36

A moze glupio jej/wstydzi sie do tego przyznac????
                      • babowa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:48
                        mamavincia wez nie pitol
                        nie raz helka sie pytała czy fajne buty czy cos tam bo ma zamiar
                        kupic, wiec az tak zle nie jest by nie mogła sie z umowy rozliczyc

a nawet jakby faktycznie bida ja scisneła to zwykła ludzka
                        przyzwoitosc wymaga wytłumaczenia i kazda z nas by ja zrozumiała,
                        nie tylko ex

głupio to jej bedzie albo jest teraz
                        • mamavinca Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:57
                          babowa napisała:

> mamavincia wez nie pitol
                          > nie raz helka sie pytała czy fajne buty czy cos tam bo ma zamiar
                          > kupic,

A to o tym nie wiedzialam uncertain
                      • w_miare_normalna Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 17:41
                        mamavinca napisała:

>
                        > A moze glupio jej/wstydzi sie do tego przyznac????

nie wstydzi się
                        już kilkakrotnie były tu wątki zakładane przez nią samą, że mają
                        problemy finansowe
                        dyskusja taka wywołała się dlatego, że kilka dni temu hell założyła
                        wątek, że powodzi jej się lepiej.
                  • ez-aw Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 16:56
                    mamavinca napisała:
                    > moze Hell jest z kasy zupelnie
                    > splukana i woli dziecku bulke kupic. Nie wierze ze nie wywiazala sie z umowy
                    ze zwyklego lenistwa.

Nie zgodzę się z Twoją argumentacją. Sama kiedyś byłam w trudnej sytuacji
                    materialnej i jedno wiem:
                    - jeśli mnie na coś nie stać, to nie zawieram takich umów
                    - jeśli zawarłam umowę i okazuje się że się przeliczyłam, to zwracam towar
                    przepraszając i wyjaśniając sytuację
                    - jeśli nie mam co dać jeść dziecku, nie kupuję butów za 300 zł, tylko za 50.

Zwracam Ci uwagę, ze w między czasie Hell podjęła pracę i nie sądzę by nie mogła
                    wysłać bursztynków za 50 zł.

Mam nadzieję że Hell jutro się odezwie, wyjaśni, przeprosi Exo.
                  • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 21:41
                    Najlepiej teraz z pokrzywdzonej zrobic chytra i nieczula france, co dziecku od
                    ust jedzenie odejmuje. Nie poczuwam sie do odpowiedzialnosci za dzieci innych-
                    od tego maja rodzicow. Tej wirtualnej bulki tez z rak nie wyrywam. Byla umowa.
                    Jedna strona sie nie wywiazala.

I nie jestem nieczulym bytem. Jakby zainteresowana wyslala mejla z wyjasnieniem
                    ze sie przeliczyla czy cos... Daloby sie zalatwic w inny sposob. A tu po
                    informacji- juz wysylam cisza. i wysylki brak.
                    Chyba to nie jest w porzadku?
                    • agusia79-dwa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 21:51
                      exotique i teraz wyjdziesz na zimną sucz.
                      ps. hell co jakiś czas pisała o trudnej sytuacji, wiedziała jaką ma
                      sytuację finansową, a to nie stanęło jej na przeszkodzie aby iść na
                      taki a nie inny układ z exo.
                      ps. nie jesteś nieczułym bytem- po prostu ktoś cię oszukał, a raczej
                      nikt nie lubi być nabity w butelkę.
                      • asiaiwona_1 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 22:09
                        O matko!!!!!
                        Ja dopiero teraz ten wątek zobaczyłam... Przy całej mojej sympatii dla
                        hell, to wielkie świństwo zrobiła. Aż nie mogę uwierzyć. I bardzo
                        jestem ciekawa jak z tego wybrnie...
                        • exotique Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 22:17
                          Asia mnie tez bardzo trudno bylo w to uwierzyc. Ale NIESTETY taka jest prawda.
                          Gryzlam sie dosc dlugo, nie bylam pewna czy powinnam upublicznic sytuacje. Bo ja
                          tez o magielce mialam dobre zdanie i sie rozczarowalam.
                    • marina0706 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 13.12.09, 22:04
                      heh, ostatnio zbytnio sie na maglu nie wypowiadam a to ze względu na
                      nadmiar tematów lobby pierogowo-hafciarsko-aniołkowego, po prostu
                      nie kręci mnie to więc nie wypowiadam się. przeczytałam ten wątek
                      uważnie i stwierdzam ze oczywiscie Exotique ma rację bo umowa jest
                      umową i należy ją dopełnic chyba ze są jakies wydarzenia losowe
                      które staną na przeszkodzie ale to wszystko należy wytłumaczyc a nie
                      strugac głupka. ale dziwią mnie wypowiedzi niektórych magielek pt.
                      kto to jest lubiany, taki siaki czy owaki, rany to tylko net! tak
                      naprawdę to nikt danej magielki nie zna chyba ze zna ją w realu
                      • guderianka marina 13.12.09, 22:20

ale dziwią mnie wypowiedzi niektórych magielek pt.
                        > kto to jest lubiany, taki siaki czy owaki, rany to tylko net! tak
                        > naprawdę to nikt danej magielki nie zna chyba ze zna ją w realu

nie trzeba kogoś znać osobiście by go lubieć bądź nie wink
                        • doral2 Re: marina 13.12.09, 22:26
                          guderianka napisała:

"...
                          > nie trzeba kogoś znać osobiście by go lubieć bądź nie.."

i bardzo słusznie prawisz smile
                        • marina0706 guderianka 14.12.09, 14:52
                          czytaj uwaznie smile to ze się z kims sympatyzuje nie znaczy ze się
                          kogos zna i tak np to ze ja nie należe do grona adoracji i
                          nie napiszesz o mnie ze jestem lubiana na forum nie znaczy ze jestem
                          w stanie wywinąc taki numer jak powszechnie znana i lubiana
                          koleżanka , ot co. bo chamstwa i cygaństwa nie znoszę! Wirtualnie
                          to my se takie farmazony o sobie opowiadac możemy ze ho ho ho tylko
                          po co???? zeby byc "lubianym" a potem..... zonk....."nie mogę w to
                          uwierzyc że to ona" i cała ta gadka. bleeeee
                          • guderianka Re: guderianka 16.12.09, 20:41
                            ja się nie odnioslam do kwestii znania-bo mam takie samo zdanie jak
                            ty
                            tyko do kwestii lubienia/sympatyzwaniawink
                    • prigi Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 06:40
                      nie dręcz się. nikt o zdrowych zmysłach i racjonalnym myśleniu nie
                      napiszę, że sytuacja, w której się znalazłaś, to twoja wina. szkoda,
                      że tak sprawa się skończyła, nikt nie lubi zawodzić się na ludziach.
                • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 11:01
                  zales239 napisała:

> Hell w weekendy nie udziela się na forum,tak mi się wydaje z
                  > obserwacji.

W weekendy może nie, ale dziś już była na forum, więc spokojnie mogła się wypowiedzieć. No ale po co.
                  • aniuta75 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 11:05
                    A skąd wiesz, że była? Śledziłaś listę obecności? wink
                    • orissa Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 11:18
                      aniuta75 napisała:

> A skąd wiesz, że była? Śledziłaś listę obecności? wink

Jeśli po własnym zalogowaniu się spojrzenie na listę nazywasz śledzeniem, to tak, śledziłam listę obecności. smile
                      • aniuta75 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 13:22
                        Hehehe poszłam w Twoje ślady i też Hell dzisiaj przyuważyłam wink.
    • semida Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 12:13
      Jak dla mnie szok...w życiu bym nie pomyślała ze hell tak się zachowa
    • alexandra74 Re: Obiecank Cacanki a i tak w chooja cie zrobia 14.12.09, 12:24
      widze,że odkąd założyłaś wątek, potencjalna główna zainteresowana
      nie odezwała się. Ja z tych raczej długo jaż(rz?)ących, więc dopiero
      po połączeniu słońca, małego stanika i morza raczyłam się zjarac, o
      kogo kamanwink

Teraz to jej autentycznie współczuje, gdyż większość osób zna ją nie
      tylko z nicka ale też nazwiska (akcja nasza-klasa itp.)
      Wydaje mi się, że jest to dla niej duży cios, wszak udzielała sie
      tutaj często i gesto. Nie wiem, czy moge pisac w czasie przeszłym, w
      przeciwnym wypadku bowiem powinna jak najszybciej wyjaśnić sytuację
      i przeprosić. Chowanie głowy w piasek na nic się nie zda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka