w_miare_normalna 17.12.09, 13:44 www.plotek.pl/plotek/1,78648,7370338,Wloska_Susan_Boyle__jeszcze_wiekszy_talent__VIDEO.html ale się kurna wzruszyłam, aż się poryczałam .. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Wytłumaczy któaś o czym mówią po występie ? 17.12.09, 13:46 bo z włoskiego to ja nic, a nic, a strasznie jestem ciekawa. Odpowiedz Link
socka2 Re: Wytłumaczy któaś o czym mówią po występie ? 17.12.09, 14:48 nie otwiera sie, wiec nie moge pomoc Odpowiedz Link
socka2 Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 14:57 a jak ta wloska susan boyle sie nazywa? to moze znajde na youtube? Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 15:03 www.youtube.com/watch?v=g5j3r4VS034 proszę, wysyłam ten link z występem i rozmową może uda się Tobie przetłumaczyć o czym mówią po występie. Odpowiedz Link
socka2 Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 15:23 MDF (miaria de filippi): co czuje pani po wystepie? CM: radosc MDF:jak zobaczyla pani, ze publicznosc wstaje? CM: nie wiem, jak to opisac. dreszcze MDF: czuje pani emocje spiewajac? CM: bardzo MDF:jak pani mysle, co czuja ludzie sluchajac? CM: mam nadzieje, ze sie wzruszaja, bo to oznacza, ze udalo mi sie przekazac im to co czuje MDF: powiedziala pani, ze chce pracowac spiewajac, zarabiac na zycie. gdzie pani pracowala? CM: opieka nad starszymi, rozladunek towarow w sklepach, wszystko co mozliwe, zeby zarobic na lekcje spiewu MDF: czy ktos zrobil pani krzywde? CM: tak, zaprosil mnie na koncert do Parmy, a potem powiedzial, ze zatrudnil kogos innego, bo jestem za gruba i nigdy nie bede spiewala. inny chcial pieniadze, cos czego nie mialam lysy facet:bylem cicho, przez caly czas, bo nigdy nie zdarzylo sie, zebym sie tak wzruszyl ,uslyszal i odkryl tak wielki, niewiaryodny talent. masz imie i ono jest przeznaczeniem, Carmen i z takim imieniem nie mozna zyc bez muzyki- GS (Garry Scotti):nasza praca jest trudna. bo niby ty masz podziekowac nam, ze dalismy ci mozliwosc wystapienia. ale jest odwrotnie, to my musimy ci podziekowac,ze pozwolilas nam przezyc takie emocje. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 15:45 dziękuję socka chylę czoło dla Twoich zdolności "językowych" Odpowiedz Link
socka2 Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 18:14 nie ma sprawy skonczyl sie polski "mam talent", to teraz bede po wlosku ogladac w sobote widzialam jednego tylko goscia, tez fajnie zaspiewal i tez wzruszyl Garrego, ale na youtube go nie ma Odpowiedz Link
socka2 Re: Włoska Susan Boyle 17.12.09, 18:32 znalazlam gostka, ktorego slyszalam w sobote. tez wzruszyl publicznosc i jury www.youtube.com/watch?v=GEjbAclcxoM Odpowiedz Link