chmurka_257 06.01.10, 20:59 Mam pytanie,dlaczego mój wątek z pytaniem do hellious zapadł się pod ziemię?? No słucham co macie na swoje usprawiedliwienie drogie Panie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:17 upierdliwie robie -up Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:20 Bo złośliwie zrobiłas nim Hell przykrośc) Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:24 mandziola napisała: > Bo złośliwie zrobiłas nim Hell przykrośc) tak ,właśnie taki miałam cel ,bo nudziło mi się bardzo Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:27 Chmurka, a wiesz co to emotki i poczucie humoru?? Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:30 wiem ,wybacz ale wkurzona jestem ,że tak bez słowa wyjaśnienia wykasowali sobie mój wątek Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:20 chmurka bo: a. odpowiedz otrzymałas wiec po co ci watek? b. zostało to zrobione dla dobra forumowiczki (jesli jestes choc troche kumata to wiesz o co biega i co sie w tamtym watku stało ) Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:23 no ale nie miało być usuwania wątków ,które nie łamią regulaminu no nieZresztą ja jeszcze dziś zapytałam w nim o coś i nagle go nie ma Odpowiedz Link
dzidaa Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:33 cos ty tam babo naskrobała w tym poscie Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:38 No właśnie,że ja NIC,spytałam tylko o ulicę w Świnoujściu ,bo chcę tam latem na wakacje pojechać Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:41 Ale inni napisali hm.. nieco za duzo Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:43 To trza było innych wypowiedzi usunąć,a nie cały wątek Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:46 Toc ja nie usuwawszyI także nie zrozumiawszy powodów usuniecia wątku. Podejrzewam kumoterstwo, albo litośc. Odpowiedz Link
karra-mia Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:52 > Podejrzewam kumoterstwo, albo litośc. które i tak na nic się zdały, bo co miało ujrzeć światło dzienne to ujrzało Odpowiedz Link
babowa Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:44 ale to "za duzo" jest chyba zalezne od forumki, tak? jednej mozna wiecej innym mniej, tak to rozumiec? Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:49 sprawa i tak już się rypła,wątek wisiał na forum 24h ,aż tu nagle ...do kosza Odpowiedz Link
deela Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:47 widocznie cie nie lubimy Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:54 deela napisała: > widocznie cie nie lubimy Ależ macie takie prawo ,nic na siłę Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:49 Chmurko odbierz maila Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:52 A dlaczego reszta pospólstwa nie może wiedziec czemu watku nie ma?? Podobno ma byc demokracja i inne srele morele. Bardzo poprosze uzasadnienie decyzji udostepnic wszystkim. Ja tez się chetnie dowiem czemu wykasowano wątek Chmurki. Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:54 Bo wydaje mi się, że tak będzie lepiej? Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:57 No fakt.. to ma z demokracja od wuja wspólnego.. Od razu powiem, że nie podoba mi sie to, oraz że nie tak miało byc. Ale poniewaz odpowiedż na moje pytania z watku wyżej znasz Ty i nie chcesz jej udzielic.. cóż Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 22:19 No co za niezdrowa ciekawość. I to święte oburzenie, no łolaboga. Tobie osobiście zrobiłam przykrość? Chyba nie. Dlaczego uważasz, że wszystko należy mówić na forum? To jest publiczne, otwarte forum. Każdy może tu zajrzeć. Skoro jest tak a nie inaczej - jakiś powód być musi. Chcesz na priva? Dostaniesz. Tylko nie lubię pieniactwa. Odpowiedz Link
ceres9 o to to:> 06.01.10, 22:28 ja od razu przepraszam,ze sie wtrace ale PIENIACTWA nie lubie tez.ament^_^ Odpowiedz Link
ceres9 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 06.01.10, 21:58 no,i BARDZO DOBRZE ja Ci udzielam rozgrzeszenia,ament;p Odpowiedz Link
chmurka_257 Re:mathiola 06.01.10, 21:53 dzięki za wyjaśnienie Ja się domyśliłam dlaczego ,ale wkurzyłam się ,że tak bez słowa wyjaśnienia srrru do kosza Ale ok ,niech tak zostanie . Odpowiedz Link
bernimy Re:mathiola 06.01.10, 21:56 No to świetnie, że się wyjaśniło. niestety nie wszystkim Beznadzieja... Odpowiedz Link
ceres9 ja pierdole. 06.01.10, 21:56 dziewczyny,nie rozkladajcie mnie na lopatki demokracja srelemorele czy wy powazne jestescie? to forum jest jak laski maja moderatorow to to wykorzystuja jak sie im cos nie podoba normalne jest ze WYKASOWUJE SIE WATKI KTORE SA Z TAKICH ALBO INNYCH PRZYCZYN UZNANE ZA NIEFAJNE yesssu jak mnie wkurwia to NIE USUWANIE WATKOW NA MAGLU. modelatorki,cieple kluchy nie badzcie,no!nie dajta sie.;p tak tak,powiedzialam co wiedzialam^_^ Odpowiedz Link
babowa Rceres ty nie pierdol tylko pomysl 06.01.10, 22:01 magiel powstał miedzy innymi dlatego ze watki na nim miały byc nie usuwane a co to za ochronki poszczególnych osób? mnie tez interesi dlaczego sprawa ma byc wyjasniona na priv? nie moja sprawa, ale tu powinnismy miec wszyscy prawa jednakowe, tak? Odpowiedz Link
ceres9 myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:04 magiel powstal srelemorele yesuuu robta problemy tam gdzie ich nie ma dalej Odpowiedz Link
mandziola Re: myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:06 Jak chcesz być Matką Teresa to jedź do Kalkuty. I nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiaja. Odpowiedz Link
ceres9 Re: myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:10 "i nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja" fakju Odpowiedz Link
babowa Re: myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:14 ceres9 napisała: > "i nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja" > fakju ceres jakas ty rezolutna i zabawna Odpowiedz Link
ceres9 Re: myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:16 to malo Ci potrzeba,zeby kogos rezolutnym nazwac;] no ale cos,kto z kim sie trzyma... Odpowiedz Link
babowa Re: myslenie to tobie by sie bardziej przydalo 06.01.10, 22:07 - powiedziała najbardziej myslaca , łaaaaaa Odpowiedz Link
karra-mia Re: Rceres ty nie pierdol tylko pomysl 06.01.10, 22:07 chyba pierwszy raz wezmę udział w tej dyskusji, ale zgadzam się z tobą babolcu, z mandziolą. Nie tak miało być i o co do jasnej cholery chodzi. Hell się rypła sama i co tu da usuwanie wątku. Taki parasol ochronny? A co ona niepełnoletnia jest, ubezwłasnowolniona? Nie lubię, jak dorośli ludzie szukaja swoich adwokatów, sami sobie nie radząc. I w dupie mam, o co chodzi, aczkolwiek uważam, ze jest to nie fair i wbrew temu, co jest u góry napisane. Nie może być równych i równiejszych no. Odpowiedz Link
mathiola Re:mathiola 06.01.10, 21:57 no ja przepraszam że nie napisałam wcześniej ale młody mi tak mędził nad głową, że już zwariowałam prawie. Odpowiedz Link
chmurka_257 Re:mathiola 06.01.10, 22:08 Wybaczcie ,ale chyba nie mam takiego prawa, aby Wam to wyjaśnić ,od tego są tu moderatorki Odpowiedz Link
mandziola Re:mathiola 06.01.10, 22:13 Chnurka ja siem na Ciebie nie gniewam - jak widac moderacja olewa tłuszcze Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re:mathiola 06.01.10, 22:17 Ale jak sie olewa tłuszcze to pryska ;P Odpowiedz Link
ceres9 math 06.01.10, 22:15 ja przepraszam,ze sie wtrace(wiem wiem nie powinnam jak dorosli rozmawiaja) ale-jak zaczniesz sie tlumaczyc TO STRACE CALY SZACUNEK DO CIEBIE NO!^_^ Odpowiedz Link
karra-mia Re: math 06.01.10, 22:20 ceres a to znaczy, że jesteśmy niewarte tłumaczeń? Już nie konkretnie o ta sprawę mi chodzi, ale głupie to hasło. Dorosłe jesteśmy, traktujemy się poważnie, dlatego tak boli niepoważne traktowanie reszty uczestniczek. Odpowiedz Link
ceres9 Re: math 06.01.10, 22:27 nie karra,chodzi mi o to ze nie jestesmy warte tlumaczen;] po prostu bylo juz pare takich akcji a to robienie igly z widly wg mnie;] ale moze dlatego,ze ja nie traktuje hmm tak osobiscie forum i nic a nic mnie nie boli to co tu sie dzieje nie wiem,moze to zle? chociaz moze faktycznie czasem boli ale to tylko odnosnie osob ktore uwielbiam;]jak pierdolna cos glupiego to nawet sie wstydzic potrawie za to;p tak czy siak,sprawa NIEKASOWANIA WATKOW BO TAK MIALO BYCwydaje mi sie malo powazna ot co Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: math 06.01.10, 22:31 > tak czy siak,sprawa NIEKASOWANIA WATKOW BO TAK MIALO BYCwydaje mi sie malo > powazna ot co Gdybym dostała jakiekolwiek info na priv.tematu by nie było .Uważam,że jeśli już się tak stało ,że wątek został wykasowany ,należy mi się chociaż słowo wyjaśnienia no nie??Ale z mojej strony to już temat zamknięty ,maila dostałam i wszystko gra Odpowiedz Link
ceres9 Re: math 06.01.10, 22:37 tfu za wczesnie enter sory;] fajnie,ze dostalas,bo tworzymy jakas tam"druzyne"i nie robimy se chamstw bez potrzeby nie?no.;] dostalas,sprawa jasna,a moderacja na publicznym tlumaczyc sie nie powinna o ^_^ Odpowiedz Link
karra-mia Re: math 06.01.10, 22:32 > tak czy siak,sprawa NIEKASOWANIA WATKOW BO TAK MIALO BYCwydaje mi sie malo > powazna ot co ale takie było założenie od początku, zresztą dlatego powstał emagiel, że na ematce cieli jak leci. Ceres bo lubisz Hell, dlatego tak bronisz tej sprawy, to nie mów mi, ze nie traktujesz forum poważnie. Ja tam lubię wsyzstkie, więc mi egal, o się z tym stanie. Ja chcę tylko, żeby zasady były jasne. To chyba nie dużo co? Odpowiedz Link
ceres9 Re: math 06.01.10, 22:40 karra mozesz wierzyc,albo nie,ale ja kuzwa nie wiem o co chodzi z tym watkiem napawde zdezylam tylko wczesniej rpzeczytac ze cos o ul zeglarskiej sie chmurka pytala a pozniej doczytalam cos o awanturze ze ktos na jakis inny nick wszedl?nie wiem o co loto serio tylko niepowazne mi sie wydaje to niekasowanie watkow z ZALOZENIA,kurde,to syf ma byc bo nie kasujemy watkow z ZALOZENIA?to po co w ogole moderacja jest?ja ufam,ze dziewczyna wykasowala to bo chciala dobrze,a nie bo traktuje innych lepiej albo gorzej ufam,i nie doszukuje sie jakis,sorry,ale dla mnie chorych podtekstow;/ Odpowiedz Link
ceres9 Re: math 06.01.10, 22:42 a hell jest jedna z osob,z ktora najmniej zamienilam zdan na forum;/ Odpowiedz Link
ceres9 reasumujac:> 06.01.10, 22:33 i wcale nie jest to wdupewlazenie;] ciesze sie ze moderacje mamy taka,a nie inna. az strach pomyslec,coby sie dzialo gdyby sie w inne lapy dostala;p;p;p Odpowiedz Link
mandziola Re: reasumujac:> 06.01.10, 22:52 To nie moderacja, tylko widzimisie kolezanki zwanej moderatorka. Nawet na emamie moderacja informowała czemu usunieto watek i to jest w dobrym tonie. Natomiast to co zaprezentowała mathiola nazywa sie "pocałujta w dupe wójta" ewentualnie "olewam Was sikiem prostym". I juz. Takze ja nie ciesze się, ze mamy moderacje jaka mamy, bo moderacja nie powinna miec w dupie uzytkowników forum. I to do tego jeszcze kontrrewolucyjnego forum powstałego w alternatywie do skostniałej formuły E matki. Amen. Odpowiedz Link
dlania Re: reasumujac:> 07.01.10, 08:37 Jesuu, znowu te na sam problem, wielkie halo z niczego. Forum kurwa nie powstało w żadnej opozycji do.... ani jako lekarstwo na... tylko jako zupełnie prywatna inicjatywa i wynik żartu. I forum to oprócz netykiety itd. nie ma żadnego regalaminu. Więc tak: pocałujta wójta w chujta. Wyjasnień sie jaśnie paniom zachciewa, więc prosze: hell w tamtym watku nieopatrznie przyznała sie, że tak naprawde nie jest młodą dziewczyną z dzieckiem, tylko starym, grubym i zboczonym dziadkiem, który sie podnieca czytając o popękanych stopach mathioli i osranym kole maryśki. I to on w ogóle (ten stary pryk) wysłał maryśce to koło, osobiście na nie srając. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link
mathiola Dlania :D 07.01.10, 08:53 A odpindol ty się od moich pięt. Fcale nie są popękane Odpowiedz Link
dlania Re: reasumujac:> 07.01.10, 08:39 "Kontrrewolucyjne forum" - mandziola, skąd tys to wytrzasneła???;-DDD Odpowiedz Link
mandziola Re: Lepiej żebyś nie wiedziała... 07.01.10, 09:39 Jak to powiedziała Twoja koleżanka moderatorka. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Lepiej żebyś nie wiedziała... 07.01.10, 09:42 Dlania byś chociaż nie kłamała, wiadomo że to Ty koło osrałaś i mi wysłałaś, więc Cię proszę nie zwalaj na hell, koło wylizałam i jest git Odpowiedz Link
e.logan Re: Lepiej żebyś nie wiedziała... 07.01.10, 09:54 haha wiecie usmialam sie jak norka. Odpowiedz Link
dlania Re: Lepiej żebyś nie wiedziała... 07.01.10, 09:59 mandziola napisała: > Jak to powiedziała Twoja koleżanka moderatorka. Przyznaj sie, czytujesz do poduszki biografie biografie Che Guevary Odpowiedz Link
mandziola Re:Prawdziwym rewolucjonistą.. 07.01.10, 10:01 jest Fidel. To jego biografię chetnie przeczytam, oczywiście jak już będzie mozna napisac ją do końca..) Odpowiedz Link
moonshana Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 09:46 eno, dajcie już spokój. wypowiem się górnolotnie i pompatycznie. uwaga, wypowiedź: czytałam tamten wątek, chyba wiem o co chodzi, uważam że dobrze się stało - wątek znikł. chodzi o dobro jednostki, a my nie musimy przecież nikomu grzebać w gaciach, prawda? modelatorki, choć są szpetne, wstrętne i zapchlone - dobrze zrobiły, jak widać posiadają coś takiego jak zwykła ludzka przyzwoitość. koniec górnolotnej wypowiedzi. Odpowiedz Link
mathiola Nie generalizuj 07.01.10, 09:52 To Doral jest wstrętna, Dlania szpetna a ja jedynie zapchlona Odpowiedz Link
e.logan Re: Nie generalizuj 07.01.10, 09:58 No wiesz na szpetote i ta druga nic nie poradze ale na plych to sa odpowiednie srodki .Wiec badz odwazna i zmierze sie z wyzwaniem.Wierze w ciebie. Odpowiedz Link
dlania Re: Nie generalizuj 07.01.10, 10:01 O mnie na pewno nie chodzi - ja jestem naślicznotniejsza istota na świcie. Odpowiedz Link
mandziola Re: Nie generalizuj 07.01.10, 10:00 Ale za to jak bezbłędnie wychodzą Ci kpiny... Odpowiedz Link
olinka20 Math nie kłam 07.01.10, 10:15 Doral wcale nie jest wstrętna Ma zajebiaszcze opalone nogi, ktoych jej strasznie zazdrościmy Odpowiedz Link
mathiola No to nie wiem 07.01.10, 10:25 Może jest wstrętna od pasa w górę Idę na sanki, a wy się tu dalej tarzajcie Jak wrócę to posprzątam Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:18 moonshana napisała: > > chodzi o dobro jednostki, a my nie musimy przecież nikomu grzebać w gaciach, szkoda, że chodzi o dobro OKREŚLONYCH jednostek. Widać są równe i równiejsze, jak w życiu. jak widać > posiadają coś takiego jak zwykła ludzka przyzwoitość. to również w stosunku do wybranych. Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:29 Widać są równe i > równiejsze, jak w życiu. Bo magiel to prawdziwe życie > jak widać > > posiadają coś takiego jak zwykła ludzka przyzwoitość. > > to również w stosunku do wybranych. Wypraszam sobie, ja jestem przyzwoita na codzień i od święta. Strzelaj, Tabakierka, która cię skrzywdziła bądź ominęła twą czcigodną osobę w swej przyzwoitości, naklepiemy jej do dupy. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:37 mathiola napisała: > > Strzelaj, Tabakierka, która cię skrzywdziła bądź ominęła twą czcigodną osobę w > swej przyzwoitości, naklepiemy jej do dupy. nam strzelać a nawet szczelać nie kazano nie miałam na myśli siebie, math Szkoda tylko, że po jednych mozna jeździć bez umiaru ( wiadomo o kim piszę, chyba), a w przypadku innych wątek znika i nawet nie ma wyjaśnienia. nieładnie, uważam. Odpowiedz Link
dlania Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:41 Ja nie wiem o kim mówisz taba. Bo chyba nie o sobie? Zresztą w tym wątku nie chodziło o jeżdzenie po kimś i nie to było powodem jego usunięcia. A że kilka osób przy okazji dosiadło konika to insza inszość - widac nie potrafią przepuścic okazji. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:50 dlania napisała: > Ja nie wiem o kim mówisz taba. Bo chyba nie o sobie? nie, nie o sobie, już pisałam mówię o forumce, której ostatnio się dostaje dość mocno. Zresztą w tym wątku nie > chodziło o jeżdzenie po kimś i nie to było powodem jego usunięcia. rozumiem, tzn. nie rozumiem, ale OK A że kilka > osób przy okazji dosiadło konika to insza inszość - widac nie potrafią > przepuścic okazji. widać nie moga, ale generalnie personalne ataki są niezgodne z netykieta, a my mamy napisane na maglu, że usuwanę będą wątki NIE USUWAMY wacików na życzenie, jedynie i wyłącznie w przypadku ewidentnego łamania netykiety i wątki 'jeżdżące' powinny być moim zdaniem usuwane. Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:42 No jak nie ma wyjaśnienia??? Przecież Dlania wszystko wyjaśniła - trochę ubarwiła rzeczywistość, (to w związku z moimi piętami), ale wyjaśniła Odpowiedz Link
dlania Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:38 A co taba, usunąc ci coś? Odpowiedz Link
ceres9 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:15 a najbardziej szpetna i zapchlona jest asiowa Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:18 ceres9 napisała: > a najbardziej szpetna i zapchlona jest asiowa FOCH Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:03 Asiowa jest tak straszna, że aż nie wiedziałam, jak o niej napisać Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:14 mathiola napisała: > Asiowa jest tak straszna, że aż nie wiedziałam, jak o niej napisać I znowu muszę strzelic focha Odpowiedz Link
bernimy Asiowa, fochów Ci zbraknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.10, 14:11 Ale i tak pięknie, żmasz je nie tylko dla mnie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asiowa, fochów Ci zbraknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.10, 14:17 bern - kończą mi się więc bądź już grzeczna Odpowiedz Link
dlania W miare normalna 07.01.10, 14:21 Ty jednak jestes typowy babsztyl z warzywniaka, a może nawet i z mięsnego (nie obrażając sem). . Odpowiedz Link
totorotot Re: W miare normalna 07.01.10, 15:09 ja pier, ten wacik tez winien odleciec w kosmos Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: W miare normalna 07.01.10, 15:11 totorotot napisała: > ja pier, ten wacik tez winien odleciec w kosmos to powstanie kolejny z pytaniem dlaczego ten skasowano To chyba błędne koło... Odpowiedz Link
mamavinca Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 09:56 Banalne pytanie a watek na trzy kilometry Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:30 mamavinca napisała: > Banalne pytanie a watek na trzy kilometry Bo chmurka na ogół się tu za często nie udziela,ale jak już wpadnie, to efekty zaraz widać Odpowiedz Link
dlania A zauważyłyście 07.01.10, 10:46 że babaowa na maglu to tez raz na ruski rok jest, ale jak sie tylko jakiś wątek usunie to pierwsza sie buntuje? Strażniczka demokracji i wolności słowa maglowego sie znalazła;-DDD Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: A zauważyłyście 07.01.10, 10:55 dlania napisała: > że babaowa na maglu to tez raz na ruski rok jest, ale jak sie tylko jakiś wątek > usunie to pierwsza sie buntuje? Strażniczka demokracji i wolności słowa > maglowego sie znalazła;-DDD > bo w ciąży się stała bardziej strażniczkowa Odpowiedz Link
babowa Re: A zauważyłyście 07.01.10, 11:14 najwazniejsze dlanka ze ty zauwazyłas sól w oku czy jak? i nie ruski rok tylko nie chce mi sie pisac a faktycznie jestem dretwa co do obowiazujacych załozen i tyle i wiem ze nie ma obowiazku i td ale ja złosliwa i bede wyskakiwac raz na ruski rok jak szanowna moderacja bedzie sobie własnie te wolnosc słowa pod siebie układała Odpowiedz Link
dlania Re: A zauważyłyście 07.01.10, 11:20 Babowa, jaka sól w oku? To moja miłośc do Ciebie))) Odpowiedz Link
bernimy Babowa, przepraszam że tak się wcinam 07.01.10, 11:53 ale skoro nadszedł właśnie ten ruski rok to zapytam: Ty chcesz te dyskietki? Bo ja ciągle czekam na info Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:47 chciałam tylko powiedzieć, że tłumaczenia dlaczego wątek został usunięty były na ematce wysyłsne na priv. Więc skoro porównujecie magla do boskiej ematki to w tym względzie jest podobnie. Aha, ja pcheł nie mam, tatuś od małego mi mówił, że jestem najmądrzejsza i najpiękniejsza, więc nie pasuję do waszego opisu modelatorki. I oczywiście pamiętacie złotą zasadę "nie ma obowiązku..." Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:08 To ja może jeszcze coś dodam od siebie A więc uważam ,że wątek powinien być usunięty w tym przypadku dopiero wtedy ,jak sama "pokrzywdzona " (wiadomo o kim mowa), by o to poprosiła ,a z tego co wiem tak nie było i wątek poleciał do kosza bo się moderatorce wydawało ,że tak będzie lepiej .Być może i ma rację,ale tak na prawdę,kto miał to widzieć ten widział ,zresztą i tak nie było tam nic takiego napisane ,o czym sama hellka by tu na maglu nie pisała. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:14 chmurka_257 napisała: > To ja może jeszcze coś dodam od siebie > A więc uważam ,że wątek powinien być usunięty w tym przypadku dopiero wtedy ,ja > k > sama "pokrzywdzona " (wiadomo o kim mowa), by o to poprosiła a skąd wiesz, że nie napisała do modelacji na priv? Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:18 dostałam maila od mathioli z wyjaśnieniem Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 10:56 po pierwsze primo; Przypuszczam, że gdyby wątek nie zniknął, to pewnie znalazło by się kilka takich, co to wywlekałyby na magla posty z for na ktorych alter helki działało. A po co to? Na bank by tak było. Pod drugie primo; To nie helka w tamtym watku popelniła jakies faux pas za które powinna się wstydzić, ale helka stała sie podmiotem drwin i dziwnych innych treści ( ktore to pewnie jak pisałam wyzej predzej czy pozniej zaowocowałyby wyciaganiem roznych rzeczy na wierzch ) i ja nie widze tutaj jakiejs ochronki itp, tylko zwykła przyzwoitość. Zauważcie, że wątek Exotique gdzie Helka nawarzyła sama sobie piwa nie zniknął. Każdy se po niej pojechał jak po łysej kobyle i po temacie. Helka wróciła i było git. Moim zdaniem ta sytuacja teraz przybrała troche inne tory i trzebabyło ją zniknąć. Też bym tak zrobiła i tez chciałabym aby sie tak stało, gdyby taka sprawa dotyczyła np. mnie ( gdzie wisiałoby w powietrzy wywlekanie jakis brudów moich z innych for) a poza tym to nie ma równych i równiejszych, tylko są z cycate, albo młocycate., kuniec Odpowiedz Link
mandziola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:04 Dyskusje podsycaja same modelatorki. Wystarczyłoby napisac: "W celu ochrony dobrego imienia jednostki wacik Chmurki zostanie w całości usuniety", lub "tresc waciku Chmurki diametralnie odbiegła od zadanego tematu uderzając w kolezanke, która ma prawo na publicznym forum nie mówić wszystkiego". I juz. A nie teksty typu "A po co Ci to do wiadomości" bo w tym momencie człowiek staje z automatu w opozycji do w ten sposób udzielonej odpowiedzi. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:12 mandziola - z tego co doczytałam to modelatorka która usuneła wątek poinformowała na priv autora usuniętego wątku. Więc chyba sprawa powinna byc zakończona. A to, że ciekawskie i wścibskie baby burzą się, że nie dostały odpowiedzi takiej jak chmurka to juz chyba ich problem, a nie modelacji. Odpowiedz Link
mandziola Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:23 Ja jako wścibska baba chciałabym, aby moderacja na tym forum nie była taka jak na ematce - a z Twoich postów wynika takie samo lekceważenie reszty magielek, jak na ematce reszty ematek. I o to własnie chodzi tekst typu "Moja rządzi": "A to, że ciekawskie i wścibskie baby burzą się, że nie dostały odpowiedzi takiej jak chmurka to juz chyba ich problem, a nie modelacji." Dlatego wciaz twierdze, że to Wyu szanowna moderacjo podsycanie takie niesnaski. Wystarczyło by napisac coś grzecznie ogólnego dotyczacego tematu i wszyscy uznaliby sprawe za zakończona. A tak.. popisujecie się swoim wdupiemaniem. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:30 mandziola napisała: > > Dlatego wciaz twierdze, że to Wyu szanowna moderacjo podsycanie takie niesnaski > . > Wystarczyło by napisac coś grzecznie ogólnego dotyczacego tematu i wszyscy > uznaliby sprawe za zakończona. > A tak.. popisujecie się swoim wdupiemaniem. Niesnaski podsycają autorzy wątków w stylu "dlaczego mój wątek został usunięty" i inni, których sprawa nie dotyczy, a też się burzą. Wystarczyło napisać na priv do moderatorek maila z pytaniem o usunięty wątek a nie rozdmuchiwać to na forum. Przypuszczam, ze gdyby nie ten wątek to pewnie duża część magielek nawet nie zauważyłaby że wątku nie ma. Odpowiedz Link
mandziola Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:37 Czyli rozumiem, że generalnie moderacja Wasza polega na tym, żeby usuwac watki tak aby tego nie zauważono?)Ha,ha Dobre. Ale to nie o to biega, żebym ja dowiedziała się na priv, tylko aby dowiedzieli się wszyscy. Widze, że jakos nie dociera do Ciebie to co napisałam na temat stylu w jakim z nami rozmawiasz np. Powtórzę zatem jeszcze raz: wystarczyłby jeden grzeczny, krótki, dotyczacy tego tematu komunikat. I wszyscy byliby zadowoleni. Tymczasem okazuje się,że: 1. taka wiedza mi niepotrzebna (ciekawe skąd wiecie?) 2.jestem wścibska i ciekawa baba 3. sprawa mnie nie dotyczy (dotyczy jak najbardziej, bo dzieje się na forum, w którym aktywnie uczestnicze) Odpowiedz Link
babowa Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:37 aska co ty piotolisz? tzn, ze wy mozecie robic co chceceie a my, reszta, po cichutku i z pewna taka niesmiałoscia mozemy pytac na priv i z bani? to by było wygodne dla was niewatpliwie, ale nie chodzi tu o wygode nikogo tylko o zwykła przyzwoitosc sprawy forumowe powinny byc rozwiazywane na forum i tyle, sprawy z priv na priv i tyle a takie teksty, ze co niektore, mniej wdupowłazace, sa wscibskie i jakie tam jeszcze to nie koniecznie trafne okreslenie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:47 babowa napisała: > > > a takie teksty, ze co niektore, mniej wdupowłazace, sa wscibskie i > jakie tam jeszcze to nie koniecznie trafne okreslenie > ja akurat nie dzielę magielek na te mniej lub bardziej wdupowłażące. Tylko nie podoba mi się takie rozdmuchiwanie sprawy i nakręcanie jej powodując że temat usuniętego wątku staje się tematem nr 1 na ponad sto wpisów. Przecież nie nadużywamy tego kasowania i jeśli już kasujemy to wydaje mi się, że nie z błachych powodów i naszego widzimisię. Ja osobiście moge się przyznać, że odmówiłam kiedyś znanej i lubianej przez chyba wszystkich magielce usunięcia czegoś o co mnie poprosiła. WIęc nie piszcie, że traktujemy kogos lepiej lub gorzej. No i jak widać przy każdej "okazji" skasowania wątku będą się toczyły takie "dyskusje" jak ta teraz... Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:41 > Niesnaski podsycają autorzy wątków w stylu "dlaczego mój wątek > został usunięty" i inni, których sprawa nie dotyczy, a też się > burzą. Wystarczyło napisać na priv do moderatorek maila z pytaniem o > usunięty wątek a nie rozdmuchiwać to na foru no patrz pani ,już nawet człowiek wątku z pytaniem "DACZEGO??" nie może założyć bo ...no właśnie ,bo co??Bo po co inni mają się dowiedzieć,że wątek został usunięty ,a miało nie być usuwania?? Nie rozumiem Cię asiowa kompletnie ,chyba co niektóre mają tu wiele racji pisząc ,że jeszcze trochę ,a zasady będą tu panowały jak na ematce Odpowiedz Link
dlania Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:33 Mandziola, po pierwsze takie sytuacje, że trzeba usunąc wątek zdarzają sie niezwykle rzadko, średnio raz na miesiąc, więc o jakim podsycaniu mówisz i po co ono miało by być, chryste panie i wszyscy święci? Po drugie, początkowo w takich przypadkach ja osobiście grzecznie wyjąsniałam. I co? I dopiero wtedy zaczynała sie jatka i najazd na mnie biedną, bo: "miało nie byc usuwania". I chuj, niech sie wali i pali, nie ważna empatia, czyjeś dobro, zroumienie że ktoś popełnił błąd - nie kasowac i koniec, a jak ktos kasuje to jest buc i "władza mu uderzyła na mózg" (to cytat). Dlatego lepiej w ogóle nie komentowac. A jeśli sądzisz, że z funkcją modelatora magla wiąże się niezwykły prestiż i poczucie wyższości tudzież samopodziwu - oddaję ci tę funkcję teraz - zaraz Odpowiedz Link
mandziola Re: No i właśnie o to chodzi.. 07.01.10, 11:39 Dlania - ale kto Ci powiedział, że ja chcę Twoja funkcję odebrac??? Jaki prestiż? Nie o to tu chodzi. Ale na ten temat wyprodukowałam się wyżej. Odpowiedz Link
mathiola Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:26 A która wstrętna pinda tak napisała? Odpowiedz Link
tabakierka2 zuzu 07.01.10, 11:11 tyle, że nie Hela pierwsza 'wpadła' z drugim nickiem (bo rozumiem, że o to chodziło), a jednak posty, w których inne wpadły, z tego, co pamietam nie zostały kasowane. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: zuzu 07.01.10, 11:19 tabakierko ja rozumiem ze gdyby hell na drugim nicku sie tutaj udzielała i np trolowała.. to ok.. jej wpadka-jej problem.. ale tutsaj juz na dzien dobry zaczeło sie szukanie jej wpisów z innego nicka, jeszcze chwile i byłyby wyciągane brudy, tego jestem pewna. moim zdaniem jest roznica... nie byłoby zadnego halo, gdyby nie sherlocki z magla, ktore żądne sensacji znalazły sobie pożywkę. Odpowiedz Link
bernimy a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick Hell!!! 07.01.10, 12:41 a by się Jej oberwało bardzo bardzo niesłusznie!!! Tak się domyśliłam, co się mogło wydarzyć. Tak uważam i stąd bardzo dobrze, że usunięto! Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:21 bernimy napisała: > a by się Jej oberwało bardzo bardzo niesłusznie!!! > Tak się domyśliłam, co się mogło wydarzyć. Tak uważam i stąd bardzo > dobrze, że usunięto! przeczytaj chociaż jeden wątek tamtego nicku jak byk się zgadza, że to hell Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:27 w_miare_normalna napisała: > > > przeczytaj chociaż jeden wątek tamtego nicku > jak byk się zgadza, że to hell trudno będzie, nie wiedząc jaki to nick, ale nieważne już. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:48 tabakierka2 napisała: > w_miare_normalna napisała: > > > > > > > > przeczytaj chociaż jeden wątek tamtego nicku > > jak byk się zgadza, że to hell > > trudno będzie, nie wiedząc jaki to nick, ale nieważne już. masz priv Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:51 w_miare_normalna napisała: > tabakierka2 napisała: > > > w_miare_normalna napisała: > > > > > > > > > > > > > przeczytaj chociaż jeden wątek tamtego nicku > > > jak byk się zgadza, że to hell > > > > trudno będzie, nie wiedząc jaki to nick, ale nieważne już. > > > masz priv czy wy nie przesadzacie????????????? będziecie teraz sobie rozsyłać na maila ten nick, żeby wszyscy sobie poczytali?????????????????? szokujecie mnie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:52 asiaiwona_1 napisała: > czy wy nie przesadzacie????????????? będziecie teraz sobie rozsyłać > na maila ten nick, żeby wszyscy sobie poczytali?????????????????? > szokujecie mnie nikomu przesyłać niczego nie zamierzam i o nick nie prosiłam. nie zamierzam pogrążać Hell ani jej śledzić. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:53 tabakierka2 napisała: > asiaiwona_1 napisała: > > > > czy wy nie przesadzacie????????????? będziecie teraz sobie > rozsyłać > > na maila ten nick, żeby wszyscy sobie poczytali?????????????????? > > szokujecie mnie > > nikomu przesyłać niczego nie zamierzam i o nick nie prosiłam. > nie zamierzam pogrążać Hell ani jej śledzić. nie nie prosilas sama go wyslalam ja rowniez nie mam zamiaru jej sledzic, ani wypominac w ogole nie biore udzialu w dyskusji Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:55 w_miare_normalna napisała: > . > > > nie nie prosilas > sama go wyslalam > ja rowniez nie mam zamiaru jej sledzic, ani wypominac > w ogole nie biore udzialu w dyskusji > no proszę cie - tabak anie prosiła, ty wysłałaś niewiadomo po co, a teraz piszesz, że nie masz zamiaru śledzić i nie bierzesz udziału w dyskusji. Przeczysz sama sobie. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:59 asiaiwona_1 napisała: > w_miare_normalna napisała: > > > . > > > > > > nie nie prosilas > > sama go wyslalam > > ja rowniez nie mam zamiaru jej sledzic, ani wypominac > > w ogole nie biore udzialu w dyskusji > > > no proszę cie - tabak anie prosiła, ty wysłałaś niewiadomo po co, a > teraz piszesz, że nie masz zamiaru śledzić i nie bierzesz udziału w > dyskusji. Przeczysz sama sobie. > wczoraj kiedy hell sama sie wkopala i napisala na tamtym nicku, weszlam na niego zeby zobaczyc watki tej osoby nick mi sie zapisal w przegladarce, a ze tabaka napisala, ze go nie pamieta to po prostu go napisalam sorki, ale hell jest na tyle dorosla, ze sama powinna sie wyciagac z opresji najpierw watek ex, a teraz wtopa z nickiem, na koncu chowa glowe w piasek i milczy Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 14:03 no i dalej się pogrążasz. Najpierw piszesz, że nie śledzisz a teraz sama się przyznałaś że wczoraj od razu poleciałaś szukać wątków tamtego nicka. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 14:06 asiaiwona_1 napisała: > no i dalej się pogrążasz. Najpierw piszesz, że nie śledzisz a teraz > sama się przyznałaś że wczoraj od razu poleciałaś szukać wątków > tamtego nicka. no prosze cie chodzi mi o to,ze nie sledze tego watku tamten przeczytalam, a dokladniej 3 pierwsze wpisy poszlam zobaczyc co to za nick bo myslalam,ze rzeczyuwiscie hell komus przypadkiem weszla na konto Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 14:08 w_miare_normalna napisała: > asiaiwona_1 napisała: > > > no i dalej się pogrążasz. Najpierw piszesz, że nie śledzisz a > teraz > > sama się przyznałaś że wczoraj od razu poleciałaś szukać wątków > > tamtego nicka. > > > no prosze cie > chodzi mi o to,ze nie sledze tego watku > tamten przeczytalam, a dokladniej 3 pierwsze wpisy > poszlam zobaczyc co to za nick bo myslalam,ze rzeczyuwiscie hell > komus przypadkiem weszla na konto Napisałaś, cytuję "ja rowniez nie mam zamiaru jej sledzic". Jej, czyli hell. A skoro szukałaś wątków tamtego nicka to znaczy że śledziłaś. Odpowiedz Link
mathiola Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:58 to na chooj to zrobiłaś? Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 14:06 mathiola napisała: > to na chooj to zrobiłaś? bo taka miałam ochotę proszę Pani Odpowiedz Link
tabakierka2 chciałam tylko powiedzieć, 07.01.10, 14:08 że żadnego maila nie dostałam - asiowa, przyznaj się,że go przechwyciłaś w locie dajcie już spokój. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: a ja nawet myślę, że to nie był drugi nick He 07.01.10, 13:52 asiaiwona_1 napisała: > w_miare_normalna napisała: > > > tabakierka2 napisała: > > > > > w_miare_normalna napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > przeczytaj chociaż jeden wątek tamtego nicku > > > > jak byk się zgadza, że to hell > > > > > > trudno będzie, nie wiedząc jaki to nick, ale nieważne już. > > > > > > masz priv > > czy wy nie przesadzacie????????????? będziecie teraz sobie rozsyłać > na maila ten nick, żeby wszyscy sobie poczytali?????????????????? > szokujecie mnie wlasnie dlatego napisalam na priv Odpowiedz Link
serei Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:20 czytałam tamten wątek i naprawdę nie rozumiem co się stało takiego? Hellka się pomyliła co się zdarza, dziewczyny podłapały temat i zaczęły grzebac co nie było fajne ale cóż niektóre muszą bo się uduszą. Tomelanka napisała, że Hellka wykasowała swoje konto więc najwyraźniej nie obchodziło jej co się stanie z jej wpisami. Swoją drogą to dziecinne, że z powodu takiej głupiej pomyłki takiego focha strzelac i się wynosic, zwłaszcza że Hellka jest uzależniona na tyle od forum że pojawi się pod innym nickiem na gazecie więc tym bardziej nie rozumiem o co ten cały foch. I zgadzam się z Tabakierką, z całym szacunkiem dla modelacji to chronicie poszczególne magielki. A co do wpisu na czołówce forum "NIE USUWAMY wacików na życzenie, jedynie i wyłącznie w przypadku ewidentnego łamania netykiety. Nie molestować modelatorów!" to proponuję go zmienic lub usunąc bo nijak się nie sprawdza co już nie raz i nie dwa udowodniono. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:37 uuu laski taki off top bo widze ze kolejny wątek nam dobija do setki. Dawno nie było takiego "zatrzesienia" watkow na taka ilośc wpisów. Jak widac brakuje nam adrenaliny, kija w mrowisku itp raz na jakis czas Odpowiedz Link
dlania Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 11:42 Lepszy kij w mrowisko niz kij w dupie, jaki tu swego czasu tez sie pojawił Lolinka go miała bodajże?))) Odpowiedz Link
bacha1979 Ale afera i o co??? 07.01.10, 11:41 Moim zdaniem wyjaśnienia nalezą się jedynie autorce wątku, reszta jak widzę nie może zboleć, że coś je ominęło. Odpowiedz Link
tabakierka2 bacha 07.01.10, 11:52 bacha1979 napisała: > Moim zdaniem wyjaśnienia nalezą się jedynie autorce wątku, reszta jak widzę nie > może zboleć, że coś je ominęło. chodzi o to, że po co są zasady na maglu, które traktowane są wybiórczo? Uważam, że wątki atakujące personalne KOGOKOLWIEK na maglu powinny być usuwane (wystarczy w sumie atakujące posty, bo wątek mógłby zostać, moim zdaniem), a nie tak, że jeden jest usuwany, bo może zaszkodzić komuś (i słusznie, bo po co mają Hell szkodzić i ją gnębić?),a inne nie. Albo są zasady i dotyczą wszystkich albo zrezygnujemy z nich w ogóle. Nie podoba mi się ta wybiórczość i tyle! Odpowiedz Link
mearuless watek NOMINOWANY W KATEGORII: 07.01.10, 11:49 TADAMMMMMMMM: najzajebistrza jatka na emaglu!!! uwielbiam was czytac dziewczyny! tyle polotu, tyle cietychripost w jednym waciszku! hurrrrrrrrrrraaaaaaaa, ciesze sie ze tu trafilam!!! niewane jako szlachta czy pospolstwo-grunt to zze moge sie porechotac, jak poczytam wasze gornolotne odpowiedzi- niejednokrotnie poparte najznakomitszymi argumentami!!! yyyyyyyyuuuuuchchchchuuuuuu!!!!-ilez tu sie mozna nauczyc,politycy RP powinni tu po wzorce dyskusji wpadac! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: watek NOMINOWANY W KATEGORII: 07.01.10, 11:52 a ty mea co podbijasz wątek? Lepiej powiedz jaki wolisz smak/zapach domestosa - może nabędę i cię w końcu zaproszę na kawę. I tak musz saloon posprzątać bo pewnie ksiądz po kolędzie niebawem mnie nawiedzi to juz za jednym posprzątaniem moge 2 gości przyjąć. Ciekawe która wizyta będzie milsza? Odpowiedz Link
mearuless Re: watek NOMINOWANY W KATEGORII: 07.01.10, 12:36 , asiowa,hehehehe, za[pros mnie w koncu , a nie tylko obiecujesz!!! ja juz sie nawet wykapalam na te okolicznosc- wiec sie spiesz bo mi sie oblucja przeterminuje Odpowiedz Link
asiaiwona_1 mea 07.01.10, 13:03 jeśli obiecasz, że nie napiszesz potem na maglu, że mam pierdolnik w domu (i fotek nie porobisz z ukrycia ) i że ciuchy suszę w saloonie to możemy się umówić nawet na jutro. Ps - mogę kurzy tez nie ścierać? Bo jeśli chcesz mi robić test białej rękawiczki to lepiej weź czarną - szkoda białej Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: mea 07.01.10, 13:05 asiaiwona_1 napisała: > > Ps - mogę kurzy tez nie ścierać? Bo jeśli chcesz mi robić test > białej rękawiczki to lepiej weź czarną - szkoda białej na czarnej też kurz będzie widać Odpowiedz Link
mearuless Re: mea 07.01.10, 13:15 eeee asiowa rekawiczki to ja mam ale tylko czerwone -rzeznickie na jutro? siur!!! a aparat mam kiepski- foty zle wychodza, pierdolnika nie uchwycą Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mea 07.01.10, 13:24 mea - to ja ci na priva mój adres i telefon wysyłam. która godzina ci pasuje? będziesz z córką? (nogdy nie pamiętam czy to Ewa czy Ola jest młodsza...) Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: watek NOMINOWANY W KATEGORII: 07.01.10, 11:53 mearuless napisała: > > TADAMMMMMMMM: > najzajebistrza jatka na emaglu!!! dlaczego? wydaje mi się, ze całkiem kulturalnie. Odpowiedz Link
karra-mia Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:09 ja pierdolę, nie było mnie ze 3 godziny może, a watek urósł do takich rozmiarów. No zajebiście Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:15 karra - to weź szybko czipsy i kolę i nie odchodź bo ja obstawiam, że jeszcze przez cały dzień wątek będzie na topie Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 12:17 jeszcze dogonimy slimakowy najdluzszy watek i slimak focha rzuci Odpowiedz Link
mandziola Re: No to zrobie Wam na złosc... 07.01.10, 12:18 i skoro Wy macie w dupsku moje propozycje, to ja siem więcej nie udzielam w tym zdegenerowanym waciku. I tak. Odpowiedz Link
karra-mia Re: No to zrobie Wam na złosc... 07.01.10, 12:19 Mandziola ja cię nigdy w dupie nie mam, choc mogłoby to być dosyć ciekawe doświadczenie hmmm Ja jestem pełna podziwu dla tego, z eten wątek tak rośnie i rośnie bez efektow Odpowiedz Link
grave_digger Re: No to zrobie Wam na złosc... 07.01.10, 12:37 ...dlaczego ja się jeszcze tu nie wypowiedziałam...? bo nie to kurffa nic nie obchodzi. ale czytało się was bosko. a tera idę dalej Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: No to zrobie Wam na złosc... 07.01.10, 13:23 mandziola napisała: > i skoro Wy macie w dupsku moje propozycje, to ja siem więcej nie udzielam w tym > zdegenerowanym waciku. I tak. mandziolo, ja się w pełni zgadzam z tym co pisałaś w każdym jednym wątku Odpowiedz Link
bernimy a bo Wy gapy jesteście!!! 07.01.10, 12:39 idzie się na czata i się robi wywiad i się wie Odpowiedz Link
aga9001 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:08 Uśmiałam się jak norka jak to czytałam Jeżeli chodziło o dobro jednostki to dlaczego wiszą wątki w których jedziemy równo po innych. To też jest robienie im krzywdy, bo ego im się obniża, poczucie własnej wartości itd. Skoro Matki Teresy z Kalkuty to brońcie wszytskich uciśnionych na maglu a nie tylko wybranych. Dlaczego nikt nie bronił Tabaki swego czasu (soryy Tabaka, że wspomina , Piny wiele razy (sorki Pina) o innych przypadkach nie wspomnę tylko Hell - bo jest uciskana. Z drugiej strony każda jakby znalazła sie na miejscu Hell wolałaby aby ten wątek znikął... Pomijam wolność słowa, demokrację itp. Po raz kolejny natomiast wychodzi na to, że pomimo, tego iż egzystencja nasza w tym wymiarze jest wirtualna - to nie znaczy, że mamy wyłączać myślenie. I po raz kolejny w ten czy inny sposób widać, że w necie nic sie nie ukryje, a szczególnie jak się prowadzi podwójne nikowanie. I nie raz powtarzałam, te które mają coś do ukrycia nie łudzcie się, że jesteście anonimowe Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:12 aga9001 napisała: > Dlaczego nikt nie bronił Tabaki swego czasu (soryy > Tabaka, że wspomina , O przepraszam bardzo - ja założyłam wątek obronny ws tabaki i zostałam w nim objechana przez coponiekóre. Odpowiedz Link
aga9001 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:16 OO sory Asiowa - to umkęło mojej uwadze widocznie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:19 asiaiwona_1 napisała: > aga9001 napisała: > > > Dlaczego nikt nie bronił Tabaki swego czasu (soryy > > Tabaka, że wspomina , > > O przepraszam bardzo - ja założyłam wątek obronny ws tabaki i > zostałam w nim objechana przez coponiekóre. o czym Wy piszecie? dzieki, asiówka, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć a jaki wątek obronny założylaś? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:23 oj tabaka - było mineło. chodziło o wątki najeżdżające na ciebie bo wyraziłaś swoje zdanie na temat urody dziecka lipcowej. Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:14 > I nie raz powtarzałam, te które mają coś do ukrycia nie łudzcie > się, że jesteście anonimowe o tu akurat się zgadzam,nawet nie wiecie ilu z Was znam z imienia i z nazwiska dzięki waszym wizytówkom i naszej klasie Odpowiedz Link
guderianka Re: dlaczego mój wątek został wykasowany?? 07.01.10, 13:29 czytanie was jest lepsze niż rzucanie się kulkami śniegowymi Odpowiedz Link
zuzanka79 A ja nie wiem o co chodzi 07.01.10, 14:41 i w zasadzie nie chcę wiedzieć, ale stwierdziłam, że jeśli wątek ma już ponad 150 wpisaów to musiało się COŚ wydarzyć. To COŚ mnie nie intryguje wcale, ale czytając was uśmiałam się czasami do łez. Jesteście boooskie poprostu. Lepsze niż forum humorum. Do ulobionych dodaję : Odpowiedz Link