agnisia77 07.01.10, 16:57 może to głupie....ale to ostatnio najgorętszy temat w moim domu)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnisia77 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:08 nie no kobitki takich rzeczy to mi nawet nie piszcie))) Odpowiedz Link
beata985 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:07 zmywarka niestety zaistniał problem wkładania i wykładania ich -niestety takiej zmywarki jeszcze nie skonstruowali na szczęście dzieci na tyle duże i tak ustawiam zmywanie żeby ich skrupulatnie wykorzystać....a co??.... a z czasem to i wkładać będą...mam nadzieję Odpowiedz Link
agnisia77 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:11 Bo mój się pluje jak ma garnki pomyć)) ale ja juz nad nim pracuję....dzieci dużych nie mam....a 6 - miesięczne to raczej nie pomyje(( Odpowiedz Link
aniuta75 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:16 Ja . Ale jak mąż przyjeżdża do domu to on . Odpowiedz Link
agnisia77 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:23 bo ja bym chciała żeby tylko mąż)) wiecie taki jego codzienny obowiązek w domu)) Odpowiedz Link
wilowka Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:27 Ten kto nie gotował A że gotuję ja, to zmywa Samiec Odpowiedz Link
mamaivcia Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:34 moja najlepsza przyjaciółka zmywarka ;P właśnie to robi a ja na chwilę do kompa, zanim sobie o mnie dziecko nie przypomni Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:52 zmywarka. Do zeszłego roku mąż nawet do zmywarki rzeczy nie wkładał i nie wyjmował. Ale po powrocie ze świąt napatrzył się na nieszwagra i jak wróciliśmy to wkłada gary, włącza zmywarkę i nawet mi cytrynę do herbaty wrzuca Nosz prawdziwy skarb mam w domu Odpowiedz Link
gandzia4 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 17:47 Ponieważ ja nad moim bardzo intensywnie pracowałam w temacia mycia garów, to zakupił mi był zmywarkę i teraz ona to robi Odpowiedz Link
olinka20 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 18:07 Zależy, czasem ja czasem on. Ostatnio jak po sylwestrze były pełne 2 komory garów itp. pozmywał sam, ja nawet nie spojrzalam w tamta stronę. Gwoli ścisłości przyznam, ze ja mam wiekszą tolerancję na brud i nie pomyte gary. A chłopa mojego rażą. Dziwny jakiś Odpowiedz Link
ba_warka Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 18:55 zmywarka,ale kiedy jej nie było to szanowny małż Odpowiedz Link
orissa Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 19:28 Różnie. Komu się bardziej nie chce ten się obija. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 19:58 ja myje bo lubie,uwierzyłam ,ze jak ktos inny myje to mi wymywa pieniadze z portfela Odpowiedz Link
karra-mia Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 20:04 chciałabym żeby myła zmywara... ale jeszcze się do nas nie wprowadziła Odpowiedz Link
kowalowa Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 21:18 zmywarka; gdyby nie ona...to ja bym zapewne zmywała...bo pan i władca mój nienawidzi tego robić Odpowiedz Link
mearuless Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 21:19 moj maz. jak wraca z pracy czeka na niego zawsze maly stosik w zlewie ja mysle ze on to kocha...wiec nie moge go tego pozbawic Odpowiedz Link
zia86 Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 21:28 U nas myje narzeczony(który też gotuje i sprząta ) ale jak dorobimy się mieszkania to na pewno zainwestujemy w zmywarkę. Odpowiedz Link
exotique Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 23:40 gary jako garnki i patelnie- ja. bo opierdolilam chlopa za wsadzanie do zmywarki- wiec se zrobilam dobrze i mam co robic gdyby mi sie nudzilo. a garow i patelni nie wsadzam do zmywarki- bo tluszcz wlazi w nie- szczeolnie teflonowe- i potem sie smazy na wtartym tluszczu, wtartym calgonie i nowym tluszczu. bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link
arallia Re: kto myje gary??:))) 07.01.10, 23:42 Ja. Bo uwielbiam zmywać. W przeciwieństwie do gotowania. Poza tym uważam, że tylko ja spełniam standardy zmywania w tym domu (i nie tylko w tym, mam pierdolca na punkcie niedomytych naczyń. Albo domytych) Zmywarki nie mam, bo nie mam na nią miejsca. I nie chcę jej mieć. Zmywanie mnie relaksuje Odpowiedz Link
truscaveczka Re: kto myje gary??:))) 08.01.10, 00:19 Zmywarka. A to, co do niej nie idzie - mąż. Gdybym ja miała to robić, dyskretnie bym wyrzucała i kupowała chyłkiem nowe. Odpowiedz Link
prigi zmywarka 08.01.10, 06:27 chyba też musze ją jakoś nazwać. toż to mój najwiekszy sprzymierzeniec, tuż obok suszarki Odpowiedz Link