beata132 28.01.10, 11:12 Tusk jednak nie kandyduje. Tego się po nim nie spodziewałam. Nie powiem, że nie zrobiło to na mnie wrażenia. Pozytywnego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 11:13 hehe nieźle wszystkich (no prawie) zrobił w bambuko Odpowiedz Link
loolipop Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 11:25 olaboga powiem wam, że ja nie widze dobrego kandydata Odpowiedz Link
margotka28 Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 11:32 etam, po prostu przemyślał sprawę, doszedł do wniosku, że teraz jest okopany an swojej pozycji i niepotrzebne mu są dodatkowe stresy i narażanie się na porażkę. No i prezydent ma mniejszą władzę niż premier : Odpowiedz Link
lidia341 Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 12:18 Ja w Takim razie nie idę na wybory, bo nie będzie na kogo głosować. Odpowiedz Link
orissa Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 12:20 lidia341 napisała: > Ja w Takim razie nie idę na wybory, bo nie będzie na kogo głosować. "Brawo" za postawę Odpowiedz Link
margotka28 Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 12:32 taaaaak, weź zabawki i zmień piaskownicę. Odpowiedz Link
smallcloud Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 12:25 Swietny ruch polityczny. Skupil sie na jednym rodzaju wladzy. Na przewodniczeniu partii, na byciu premierem, to jest dobry wstep do wygrania kolejnych wyborow przez PO i kontynuuacji rzadow, o co u nas cholernie trudno. Ja mu gratuluje odwagi. Licze ze Sikorski sie zdecyduje. Odpowiedz Link
romashka Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 12:42 Haha imho - doskonały ruch. Proszę, jako poważny polityk, jak dba o kraj, odpowiedzialnie będzie premierem, rezygnuje z personalnych ambicji... hahaha - w ostaniej chwili zmieni zdanie, jeśłi wyjdzie obronną ręka po hazardowej - i będzie kandydował "Bo musi, dla narodu". A gdyby Radzio kandydował, to zagłosowałabym na niego nawet za zmarłą babcię Ale myślę, że to przy nastęnych wyborach dopiero. Odpowiedz Link
smallcloud Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 13:11 Romashka Jesli o premiera chodzi z dwojga zlego wole Tuska niz Kaczynskiego. (Pacz cholera zrymowało sie) Wiesz niktorzy obronna reka wychodzili nie z takich afer, Ba! Niektorzy nawet nie musieli wykonywac wyroku sadu Takie czasy Odpowiedz Link
romashka Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 14:47 smallcloud napisała: > Jesli o premiera chodzi z dwojga zlego wole Tuska niz Kaczynskiego. > (Pacz cholera zrymowało sie) Ładnie, ładnie Słuchaj, wprawdzie krytykuję Tuska, ale to absolutie nie znaczy, ze popieram drób! [tu czynię znak krzyża jako egzorcyzm ] Jestem zagorzałą antykaczystką! Szkoda tylko, że własnie, przez polityczne gierki PO/PiS można być tylko po jednej albo po drugiej stronie barykady, albo czane, albo białe, albo tam gdzie zomo, albo... A rzeczywistość jest... szara Odpowiedz Link
smallcloud Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 15:05 wychodze z zalozenia ze "... z dwojga zlego.. " Nie ma obecnie na scenie politycznej partii ktora by mi odpowiadala przy najmniej w 50%. Odpowiedz Link
trautlusia Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 13:11 romashka napisała: > Haha > imho - doskonały ruch. Proszę, jako poważny polityk, jak dba o kraj, > odpowiedzialnie będzie premierem, rezygnuje z personalnych ambicji... > > hahaha - w ostaniej chwili zmieni zdanie, jeśłi wyjdzie obronną ręka > po hazardowej - i będzie kandydował "Bo musi, dla narodu". > dokładnie to samo myśle - na razie sie czai bo notowania w dół ida i nie chce sie chłopina ponownie wysawiać. Ale jak tylko afere hazadrowa przekręca na swoja modłe to od razu powie - no nie chcę ale musze bo naród tego oczekuje. Cwany lis - nie trawię go Odpowiedz Link
exotique Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 14:44 a kto poza cimoszewiczem i kaczorem bedzie kandydowac? Odpowiedz Link
aguacate Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 16:34 Moim byl Tusk, bo to najlepsze co mamy na scenie politycznej. A teraz... Moim kandydatem na nastepne wybory jest Komorowski. A Radus za 10 lat, jak troszke okrzepnie. Odpowiedz Link
exotique Re: Ja pierdzielę 29.01.10, 09:28 o kuzwa, jak to? jakos w grudniu mial chec... ciekawe czy bedzie jakis normalny kandydat. Odpowiedz Link
ba_warka Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 16:46 tak to był piękny gest ,żeby odsunąć uwagę ludzi od afery/komisji hazardowej i jak czytam wypowiedzi-udało mu się.. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Ja pierdzielę 28.01.10, 17:40 Jako wierząca w ludzi kobita, uważam, ze to uczciwe z jego strony, że nie potraktował premierowania jako drogi do prezydentury. Skoro zdecydował się na jedno, to postanowił dokonczyć to, co zaczął. Tak se myśle Odpowiedz Link
madame_edith Re: Ja pierdzielę 29.01.10, 10:38 Ja tam się cieszę, jako prezydent i tak by miał g... do powiedzenia. Odpowiedz Link