tomelanka 31.01.10, 22:19 ..trzymajcie jutro od 10.00 kciuki za biedna małą w statystyce i wspolczynnikach czuprowa tomelanke cholera nie zdam tego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 22:21 zdasz,zdasz tylko się wyśpij a rano kawę mocną sobie zaserwuj. Powodzenia Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 22:25 z kawa nie jest dobry pomysl, musze wybrac-kawa albo fajka a najlepiej duzo w zeszlym roku mielismy juz z gosciem... 3/4 roku uwalil dlatego mam stresa, cholera, nie chce poprawki, bo komus sie tak podoba Odpowiedz Link
ba_warka Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 22:46 dylematy? kawa zdasz tylko musisz być wyluzowana-ONI to czują dostajesz e-kopniaka i wspomaganie duchowe Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 22:45 aha i bardzo goraco prosze trzymajcie kciuki zeby dal ten jeden test, ktory mam, a ktory sie rozszedl droga pantoflowa po ludziach z roku Odpowiedz Link
aniuta75 Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 23:19 Zdasz, zdasz, spokojna Twoja rozczochrana . Kciuki będą! Odpowiedz Link
beata132 Re: magielki kochane...!! 31.01.10, 23:53 To tylko jeszcze kooooooooooooooooooooooooop na szczęście i będzie dobrze Odpowiedz Link
semida Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 00:01 Zdasz...a jak nie zdasz to są poprawki P.S.Mimo wszystko zdasz Odpowiedz Link
annabetka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 00:04 Trzymam kciuki Szybko jutro napisz jak poszło ,żebym na darmo ze ściśniętymi łapami nie chodziłaDDD Kooop na szczęście. Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 09:07 napisze najpredzej jak sie dowiem, wyniki dzis, cholera ze stresu chyba nic nie napisze, dobrze ze to test, to bede strzelac, ale kurdeeee wielokrotnego wyboru, jak na prawo jazdy Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:17 i dupa, nie zdalam wkurza mnie to, bo mialysmy wszystko jak jedna laska, co zaliczyla, a my we 3 (2 kolezanki jeszcze) dostalysmy po szmacie on w ogole tego nie sprawdzal nie wierze ze przez 1,5 godz sprawdzil 120 testow po 4 strony A4 kazdy i jeszcze do indeksu powpisywał zeby sie wysrac nie mogl Odpowiedz Link
modrooczka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:31 A nie możesz się odwołać? Zakwestionować jego oceny? Napisać pisemka z kopią na biurko dziekana ds studenckich? Studiowałam na dwóch kierunkach na UW - na jednym było normalnie, na drugim strasznie gnoili ludzi. Jak zaczelam sie stawiac (z przyzwyczajenia) to wszyscy byli przede wszystkim zdziwieni. Dlaczego studenci sa tacy potulni? Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:43 zawsze tak jest, juz mialam z nim w zeszlym roku, poprawke wszyscy zdali, zrszta, to on jest prodziekanem ds studenckich czy kims trudno sie mowi i idzie na poprawke Odpowiedz Link
olinka20 Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:22 Student bez poprawki... dośpiewaj sobie dalej Bedzie dobrze, Odpowiedz Link
tomelanka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:25 no wez sie, na 5 roku ? dzieki wszystkim za slowa otuchy Odpowiedz Link
ba_warka Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:23 przykro miprzytulam-drugie podejście będzie na pozytyw Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: magielki kochane...!! 01.02.10, 14:50 A żeby mu tak więcej nie stanął A Tobie życzę piątki na poprawce Odpowiedz Link
bernimy Tomelanka 01.02.10, 15:01 skoro masz podejrzenie, że nie sprawdzał idź i poproś, że chcesz obejrzeć test! Zwłaszcza jeśli jesteś pewn swego. Ja takich spraw nie odpuszczałam! Odpowiedz Link
tomelanka Re: Tomelanka 01.02.10, 15:03 az tak super przygotowana to nie bylam, moze i slusznie te szmate dostalam choc na troje to liczylam na co pedagogowi statystyka Odpowiedz Link
bernimy Re: Tomelanka 01.02.10, 15:27 Na 5 r macie statystykę???? przecież takie do "odwalenia" przedmioty raczej łąduja na 1 czy 2 roku, kurdę! To współczuję, że się nie udało! I ból statystyczny jak najbardziej rozumiem! Odpowiedz Link
tomelanka Re: Tomelanka 01.02.10, 21:46 łącz sie łącz w bolu, w II semestrze mam to samo z tym samym gosciem-tylko ze jakosciowe (teraz ma ilosciowe) Odpowiedz Link