grave_digger 01.02.10, 17:19 a dlaczego ja mam się peelingować 3 dni po depilacji? ke? pytam tu bo na czacie chyba mi już nie odpowiedziałaś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: exotique 01.02.10, 18:21 Masochistka z ciebie Grabarzowa... I fakt, 3 razy pytalaś i nic, a dopisuje sie bo też mnie to interesuje Odpowiedz Link
grave_digger Re: exotique 01.02.10, 18:24 cicho ja już ogoliłam boki na resztę ból mi nie pozwolił. ale zbieram się w sobie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: exotique 01.02.10, 18:27 Ja nie Exo ale tak po mojemu dlatego, że już skóra nie będzie podrażniona, to raz. A dwa, żeby włoski nie wrastały . Odpowiedz Link
grave_digger Re: exotique 01.02.10, 18:30 "żeby włoski nie wrastały ." aaaaaaaa to prawda, wrastają. kiedyś łydki depilowałam, ale sobie darowałam. no dobra. Odpowiedz Link
exotique Re: exotique 01.02.10, 20:10 sorki, ja opozniona. dobrze kobita gada- by ci sie syfy nie porobily od powrastanych wlosow. ja nogi pilinguje juz kilka godzin po, ale bikini delikatniejsze i 2-3 dni po dopiero piling zapodaje. i powtarzam 2 razy w tygodniu. a suoper, tez zaczynalam od bokow- potem za kolejnymi razami coraz nizej. ale calosci jeszcze nie jade aaa i lepiej by wlosy za dlugie nie byly- jakby co to mozesz skrocic Odpowiedz Link
grave_digger Re: exotique 01.02.10, 20:15 no dzięki dobra kobieto właśnie mi też o te syfy chodzi kurka flaka to ja teraz będę grzecznie robić co mi każesz Odpowiedz Link