olinka20 05.02.10, 12:47 Pakuje sie i kurde nie wiem co zabrać, bo na dworze ciepło jak cholera a na 3 dni nie wezme wielgachnej walizy bo mnie chłop wysmieje. Tak mam dzis tylko takie problemy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonshana Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 12:50 na trzy dni, tak? no to zabierz: jedno pół litra drugie pół litra trzecie pół litra trzy pary majtek Odpowiedz Link
olinka20 Moon 05.02.10, 12:58 Dzieki za przypomnienie bo o majtkach zapomnialam, o ja głupia. Odpowiedz Link
moonshana Re: Moon 05.02.10, 13:05 proszę uprzejmie polecam się na przyszłość ja kiedyś jadąc połazić po okolicznościach przyrody (Lanckorona i okolice) zapomniałam o butach na zmianę. i zapitalałam w szpileczkach po bruku, polnych ścieżkach itd. Odpowiedz Link
loolipop Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 13:07 moons ma racje weź trzy pary gatek zeby przełozyć te butelki coby sie nie ziły! oli gdzie jedziesz? Odpowiedz Link
olinka20 Lolipop 05.02.10, 13:12 Wisła. Sto lat nigdzie nei byłam to dychnę sobie nareszcie. Odpowiedz Link
moonshana Re: Lolipop 05.02.10, 13:18 nie da się ukryć że Ci zazdroszczę. bardzo ale to bardzo. ale niech już będzie moja strata, wypoczywaj i dychaj na zdrowie ps. jak to Wisła to te flaszki razy dwa pomnóż. tam jest inne powietrze, zestaw podstawowy to za mało. Odpowiedz Link
ceres9 Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 12:51 ja sie musze na poniedzialkowy egz uczyc a tu sie pakuja,na narty wyjezdzaja grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 12:55 ja zacznę się pakować dopiero wieczorem. Odwlekam to jak mogę bo strasznie nie lubię pakowania. Choć rozpakowywania jeszcze bardziej. ALe muszę jeszcze lecieć do decathlonu po buty i kostium do pływania bo mamy w planach wypad na basen w górach A poza tym to zawsze zabieram za dużo ciuchów i jak wracam to połowa jest czyściutka i nieużywana. A mąż zawsze gada, że po co mi tyle ciuchów - no i ma rację. Ale ja wolę mieć 20 rzeczy za dużo niż 1 za mało. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 13:03 Oli narty weź, jakieś bandaże i z 5 kg gipsu Odpowiedz Link
exotique Re: W dupę jeża jeżozwierza! 05.02.10, 13:18 Zawsze spakuj wiecej niz trzeba- bo cie moze srak optakac, cos sie wylac... jak sie spakowalam na styk to oczywiscie upapralam portki oliwa, 2 bluzki mloda mi obrzygala... wiec trzeba bylo zakupic na miejscu cokolwiek. i to cokolwiek nie dosc ze drogie, brzydkie -(najlepsze z tego co bylo) to sie teraz kurzy w szafie. Odpowiedz Link