ez-aw 16.02.10, 21:35 Kto się z tym spotkał wie, że książka nie jest jeszcze ukończona. Na chwilę obecną są dostępne 23 rozdziały. Jeśli ktoś chce, by przesłać mu to w wersji elektronicznej, proszę się wpisywać tutaj. W nocy będę wysyłać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 21:38 poproszei dziekuje ************************************************************** W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: albo coś spieprzyłeś, albo ktoś kazał ci spieprzać... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 21:44 ja też proszę na gazetowego. z góry dziękuję Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 21:43 to jest to funowskie pisanie? to ja dziekuje...dla mne to nie to samo...chyba ze masz od meyerowej Odpowiedz Link
ez-aw Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 21:46 >chyba ze masz od meyerowej Na okładce jest nazwisko Meyer. Ale kto tłumaczył i jak to nie wiem. Sama dopiero dziś ściągnęłam i dopiero zabieram się do czytania. Jutro będę wiedzieć coś więcej o stylu Odpowiedz Link
pszczolaasia to dawa i mi:) sie zobaczy:D 16.02.10, 21:51 a czy jeszcze nekroskopa strasznego moge prosic? <suszy zabki> Odpowiedz Link
agamama123 Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 21:57 Przyłączam się do prośby Odpowiedz Link
semida Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 16.02.10, 22:38 Eza ja też bardzo proszę.Dostałam kiedyś Oczy Edzia od jakiejś magielki ale mąż zmieniał mi windowsa i wszystko poszło się jebać Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Roma-ka i Schiraz - posżło 16.02.10, 23:05 Ja tez poprosze,dzieki za wyslanie 4 czesci. Odpowiedz Link
ga_lapagos Re: przyszło 16.02.10, 23:24 Czy ja tez moge prosic? Moja siostra bedzie wniebowzieta Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 00:36 Moge sie tez podlaczyc? Jako zem fanka calej saguni... Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 09:44 Ja poproszę baaaaardzo! Odpowiedz Link
romashka Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 10:11 Yyyy... a ja mam pytanie: bo ja (jak przystało na starą ćwierćwiekową babą, która emocjonuje się tandetnymi powieściami dla nastolatek ) przeczytałam to, co jest na stronie meyerki... I tam się kończy na tym, jak się Edziu z Izą umawia na następny dzień (dzien przed tą łąką słynną). I to na pewno nie był 23 rozdział... Czy jest coś wiecej? Odpowiedz Link
ga_lapagos Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 10:22 dostalam! wielkie dzieki! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 10:30 Z moich informacji wynika, ze na jej stronie są zamieszczone tylko te rozdziały, o których ona wie, ze zostały wykradzione. Nie wiem skąd ludzie mają resztę rozdziałów. Odpowiedz Link
next_exit Re: powysyłane 17.02.10, 12:04 jeśli na stronie jest mniej rozdziałów, reszta równie dobrze mogła być dopisana przez fanów Odpowiedz Link
deela Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 12:05 jakbys miala wszystkie czesci to bym byla wdzieczna za podeslanie wszystkich literatura mnie sie konczy a tescowa to ma same bogobojne ksiazki a szwagierka glownie romanse to zobacze czym sie tak ludzie ekscytuja bo film byl do dupy Odpowiedz Link
ez-aw Deela, Bernimy 17.02.10, 13:12 Bern - do Ciebie wysłałam "Oczami Edwarda" Bo rozumiem, że tylko tą cześć chciałaś. Deela - poszły wszystkie części. Wg mnie książka pokazuje dużo więcej niż film. Jakieś przemyślenia, to co pozwoli zrozumieć zachowania bohaterów itp. Miłej lektury. Odpowiedz Link
bernimy Re: Deela, Bernimy 17.02.10, 13:25 Dzięki Ez, tak tylko oczami Edwarda chciałam A ja dalej trwam w postanowieniu, że filmu nie obejrzę, bo zbyt dużo krytycznych opinii czytałam. Zresztą wolę swoich wyobrażeń sobie nie psuć Odpowiedz Link
mearuless dzei 17.02.10, 13:15 ki ezawka- ale ja jestem staroswiecka pipa!!! nie umiem tak czytac! probowalam wczoraj, no wzrok mi sie meczy! jak mam ksiazke przed oczami to sie podniecam, wchodze w nia jak w maslo i nie moge przestac- nic nie istnieje tylko ja i te zapisane strony.... a tutaj kurwa nie umiem sie wczuc gupia pinda! Odpowiedz Link
bernimy Re: dzei 17.02.10, 13:27 Ja podobnie, nie mogłam czytać Zmierzchu w komputrze, musiałam mieć książkę w łapie. Ale "oczami Edwarda" nie ma wydania, więc się zmuszę Odpowiedz Link
ez-aw Re: dzięki ez-aw 17.02.10, 18:26 Kiedyś i ja nie umiałam czytać na kompie. Ale od 3 lat czytam w ten sposób 90% książek Można się przyzwyczaić. Odpowiedz Link
anormalia Re: dzięki ez-aw 17.02.10, 20:07 ja na gazetowego poprosze uprzejmie dziekuje Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: dzięki ez-aw 18.02.10, 10:23 Ja tak samo. Uwielbiam e-booki. Mam program, w którym tekst wygląda jak w książce i nie muszę nawet odpalać pdfa. Ez-aw z nieba mi spadłaś z tym "Zmierzchem" juz wciągnęłam ponad połowę i cieszę się na resztę. Odpowiedz Link
ez-aw Seniorita 18.02.10, 10:30 Ponieważ głównie czytam na kompie, to bardzo dużo książek mam w podwójnej wersji (papierowa i elektroniczna). Więc jeśli interesują Cię książki czytane na komputerze, daj znać na priv. Mam z różnej tematyki i mogę przesłać Odpowiedz Link
alajna2 Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 17.02.10, 20:22 to i ja plissss na alina.wie@interia.pl gazetkowego nie używam , thanx Odpowiedz Link
ez-aw Skończyłam czytać 18.02.10, 01:26 Wiec krótkie podsumowanie: a) zdecydowanie jest to powieść dla nastolatek Ale to już ustaliłyśmy czytając/oglądając "Zmierzch", więc nikogo nie powinno to zdziwić b)coś takiego mogła napisać tylko kobieta. Żaden facet nie byłby w stanie wymyślić i opisać takich rozterek i uczuć Jak dla mnie czasem to była zbyt przesadna ilość c) i tak mi się podobało. Inaczej nie dałabym rady przeczytać tego w ciągu jednej doby d) Życzę wszystkim zadowolenia z lektury, podobnego do mojego Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Skończyłam czytać- ja tez i 18.02.10, 20:27 mam jedna uwage. od razu widac, ze od tego rozdzialu co to ja na ta polane wzial pisal juz ktos inny. myerowa napisala do tego momentu potem to juz funfiction. chcialabym poznac keidys wersje meyerowej. sadze ze nie bylaby taka slodka az do zerzygania. edzio az taki to nie byl...osobiscie jestem w jacob team Odpowiedz Link
czarna.porzeczka EZ-AW!!! 28.02.10, 23:45 Dziekowalam za wysylke mailowo ale podziekuje tutaj rowniez bo nie wiem czy korzystasz z gazetowego. Bardzo, bardzo dziekuje Pozdrowionka Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 18.02.10, 10:29 przyznaję, ze to jedyna ksiązka jaka czytałam na kompie... i niestety nie podobała mi się jakby napisał ktos inny - ale może to wina tłumacza... ale cała oryginalna seria mi się podobała oczywiście - ta część jednak się rózni.... Odpowiedz Link
minuit1986 Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 18.02.10, 19:25 z całego serca proszę o przesłanie. Odpowiedz Link
mathiola dobra poproszę i ja... 18.02.10, 19:44 Bo jestem przy III części i już mam deprechę, że się zaraz wszystko skończy Odpowiedz Link
mearuless Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 18.02.10, 19:47 ezawka-przemeczylam sie!!! bardzo fajne teraz bedzie mnie tu mnie bo moja corka czyta i jeszczeraz -dziekowac. dobra z ciebie kobieta - villevalo.net/images/Ville%20Valo/Ville_Valo_5.jpg Odpowiedz Link
3-mamuska Re: Wysłałam 18.02.10, 20:19 dzieki wielkie,doszlo juz pochlaniam,1 z 4 czesci. Odpowiedz Link
anormalia Re: Wysłałam 18.02.10, 20:42 bardzo ładnie dziękuje, doszlo zaraz drukuje i wsiakam Odpowiedz Link
inia33 Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 18.02.10, 21:47 poproszę i ja, mam tylko do 12 rozdziału i chętnie poczytam dalej... Odpowiedz Link
circa.about Re: Inia 18.02.10, 23:12 Czy ja też mogę? Ale tylko to co oczami Edwarda, bo sagę już dawno łyknęłam Odpowiedz Link
merry_alison Re: Midnight Sun - Zmierzch oczami Edwarda 28.02.10, 13:21 Ja też poprosze Odpowiedz Link