d_dora 21.02.10, 13:50 za napisanie na komputerze np. jakiejś pracy dyplomowej czy wogóle jakiegoś tekstu? najlepiej takiego bez żadnych wykresów itp. sam tekst. bo siedzę teraz w domu i myślę czy byłby to pomysł na zarobienie kilku groszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: ile można wziść 21.02.10, 13:52 ale chodzi co o napisanie czy przepisanie? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ile można wziść 21.02.10, 14:00 a, kurcze są pewnie jakieś stawki. poszukaj w necie i wylicz jakąś średnią tak żebyś ty stratna nie była i jednocześnie była konkurencyjna. Choć obecnie to raczej większość ma własne kompy i sama przepisuje... Odpowiedz Link
elske Re: ile można wziść 21.02.10, 17:49 10 lat temu płaciłam 3 zł za strone (za przepisanie racy dyplomowej). Odpowiedz Link
karolinek Re: ile można wziść 21.02.10, 18:14 Zadam głupie pytanie. To teraz jeszcze ktokolwiek pisze prace ręcznie, że trzeba je przepisywać na komputerze? Odpowiedz Link
d_dora Re: ile można wziść 21.02.10, 18:39 ja miałam kilku znajomych którzy pisali (szczególnie na studiach)prace na brudno-np.przepisując z książki-właśnie ręcznie i dopiero potem szukali kogoś do przepisywania bo pracując nie mieli czasu. albo np. pracę dyplomową jak daje się do sprawdzenia przed ostatecznym oddaniem to też szkoda czasu na przepisywanie do komputera. no niestety jak oni potrzebowali pomocy w tym kierunku to ja byłam zajęta pracą a teraz by się przydało. poza tym- nie każdy ma łatwy dostęp do komputera Odpowiedz Link