asiaiwona_1 Re: Asia 27.02.10, 21:31 kochanieńka, ja ci już dawno (tzn. kilka minut temu ) odpisałam Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Asia 28.02.10, 01:15 a ja sie wpisze we watku do asiowej ,pina sie chyba nie pogniewa asiowa ,se siedze przed kompem i magla magluje i dzieciok mój zaczął brynczec mi konkretnie nad uchem ,to mu mówie cho no synus na kolanko pomaglujem razem i spoko koles se na kolankach u mamuni siedzi,mamunia se magluje a ten jak sie nie zacznie smiac ,se mysle no ja swira mam po mnie alo po mezu niewatpliwie ale z czego on tak sie chichra ,wiec strone jade góra dół góra dół i patrze co sie pokazuje i kiedy młody sie śmieje.ja nie wiedziałam ,ze dzieciaczki takie małe widza takie małe obrazeczki on sie chichrał jak walniety młotkiem gumowym na widok twoich pingwinów w sygnaturce mało tego maz przyleciał wczoraj i mu dzisiaj pokazałam owo zjawisko to sie popłakał ze smiechu z młodego ,który sie brechtał z twoich pingwinów.tak tylko chciałam napisac Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Asia 28.02.10, 09:51 jakże mi miło, że sprawiłam radość dzieciu twemu i mężowi twemu i tym samym tobie Odpowiedz Link