moonshana 01.03.10, 13:43 wieje. tak sobie patrzę: zerwie reklamę ze słupa czy nie zerwie? a ma wiać jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka-23 Re: wiaTer 01.03.10, 13:51 ja już się boję, chyba będzie ten zapowiadany w innym wątku koniec świata pamiętam jak, któregoś razu w sekundzie zerwało się wiatrzysko, a ja miałam pouchylane okna i myślałam, że mi je powyrywa, latałam po domu jak głupia i próbowałam zamykać, a próbowałam, bo jak przekręcałam klamkę to otwierało mi się i nie mogłam zamknąć -- Kubuś (05.01.2008) -- Odpowiedz Link
moonshana Re: wiaTer 01.03.10, 14:00 właśnie zaczynam się bać. przed chwilą deszcz rąbnął w szybę. i koniec. nie pada. coś jakby strażacy chlusnęli z węża na okno przez 2 sekundy. takiej akcji jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link
doral2 Re: wiaTer 01.03.10, 15:39 no i jak? zerwało te reklamę?? mnie łeb napiernicza od rana, ani chybi pęknie mi z hukiem Odpowiedz Link
bernimy Re: wiaTer 01.03.10, 16:02 Mój też mi pęknie, ja wypiłam już 4 kawy! A wiater i aura są przerażające Odpowiedz Link
moonshana Re: wiaTer 01.03.10, 17:26 reklamy nie zerwało ale po powrocie do domu ujrzałam kwietniki walące o balustradę na balkonie. normalnie wiszą na ścianie, nigdy jeszcze nie fruwały. strach się bać. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: wiaTer 01.03.10, 16:56 Boję się wiatru Poza tym cały dzień jestem podle zdechła Odpowiedz Link