exotique 14.03.10, 22:03 chlop tez zachwycony, troche dalej niz planowalismy. czekam na mejla od wlascicieli, od czerwca moze byc nasze no i by z ceny spuscil troche.... i jak? podoba sie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:06 i zaraz sie wsciekne. na podgladzie wszystkie foty piknie bylo widac a tu la dupa. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:13 Ja tam wszystko widzę . Faaaajna chałupa . Odpowiedz Link
undomestic_goddess.pl Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:18 No pikna ta chalupa. Uwielbiam taki styl. Nie bardzo tylko widzi misie lazienka, ale to chyba przez kolor glazury. Za to podlogi i schody cudne Ehh, teraz sie rozmarzylam. Mam nadzieje, ze za kilka lat tez bede miala takie cudo Gratulacje i czekam na parapetowke jak juz sie wprowadzisz Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 23:48 kafelki sie zdejmie sciany zaleje betonem. i bedzie pieknie a na parapetowe zapraszam juz teraz, a co Odpowiedz Link
arallia Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:12 Podoba się. Dla mnie może być jeszcze dalej niż jest Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:17 Ja tez wszystko widze Pytanie mam - jaka jest wysokosc pomieszczen (nie mowie tam nad schodami gdzie jest wysoko) - tylko salon i kuchnia? Wydaja sie strasznie niskie (ale moze to kwestia zdjęc jako takich ) Łazienka - okropne kafelki - i kolor i ułozenie - ale to drobiazg i b. łatwo zmienic wiec nie jest to minus cala reszta - bardzo fajna Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:18 ps. podoba mi sie zwłaszcza ksztalt (bardzo nietypowy!) kuchni, suyper kominek (sliczny i minimalistyczny) oraz wielgasne okna na pietrze Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:20 ps2. Tzn TO wiezelam za kominek ... ale teraz tak patrze - i jakis dziwny ... To kominek czy kawalek sciany z wneka?[ tak czy siak - ładnie dzieli wnetrze ] Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:25 no bo to to jest kominek. kominek w scianie, co w nim sie nie pali a grzeje. odzysk ciepla go zasila, i ogrzewa dodatkowo chalupe. podoba mnie sie to rozwiazanie, bo lubie polzamkniete kuchnie- zamkniete nie-bo trza sie naganiac- otwarte tez-bo trzeba ciagle miec blysk na picus glancus-bo przeciez na widoku. a wysokosci nie mam, poszperam i moze znajde. niskich nie chce- bo na obcasach bedzie ciezko biegac Odpowiedz Link
ez-aw Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:32 I właśnie mnie dobiłaś kobieto. Bo mieszkanko bardzo mi się podoba, a nie stać mnie teraz na nie A tobie życzę, by dobrze się mieszkało Odpowiedz Link
sewa.49 Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:20 Dla mnie bomba zycze udanej transakcji i troszke zazdraszczam. Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:21 lazienka mnie troche wkurwia, bo to jedyne miejsce gdzie czerwieni nie lubie no ale w najgorszym wypadku se kafle wymienie.za jakies 10 lat zreszta co ja sie kaflami martwie, jak nie wiadomo jeszcze co i jak Odpowiedz Link
novembre Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 18:02 Kupisz farbę do glazury, machniesz jakimś sreberkiem czy co tam Ci się podoba, i będzie piknie i w łazience. Odpowiedz Link
karra-mia Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:28 ex no cudna ta chałupa co się tam kolorem w łazience bedziesz przejmowała, jak taki ogród, jak takie okna... pieknie Odpowiedz Link
semida Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 22:31 O Boziu.Zazdraszczam jak stąd do Warszawy!!!!!!!! Odpowiedz Link
esofik Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 23:11 a gościnne gdzie? super chata i spory "wybieg" dla Młodej Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 14.03.10, 23:17 a goscinne na pieterku choc jak cieplo bedzie to i na trawniku mozna sie przespac Odpowiedz Link
deela Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 00:00 moze byc ale te chody wlazace prawie do salonu mase projektow przekopalismy zeby tak nie bylo Odpowiedz Link
migotka-2 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 09:51 Bardzo, bardzo podoba mi się w około chałupy. I to białe do leżenia też mi się podoba! Odpowiedz Link
agik82 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 09:57 resourcehandler.immostreet.ch/GetImage.ashx?source=portia&filename=a5e94afd-2f29-472f-a007-45c9775eeb12_original.jpg a to auto gratis do chałupy dają ? mi się podoba bardzo,i chałupa i koło niej, jedynie bym te czerwone kafelki w łazience zlikwidowała Odpowiedz Link
tysia77 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 11:20 Podoba mi się,jedynie łazienka nie za bardzo,ale to napewno zmienicie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 11:48 Mi się podoba. A jeszcze bardziej mi się spodoba jak na parapetówę zaprosisz Odpowiedz Link
doral2 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 12:39 ZA JE BIS TA chata uważaj, bo ja dużo podróżuję i może się okazać, że skorzystam z zaproszenia na parapetówkę Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 17:52 ja juz zapraszam, tyle ze wiekszosc marudzi ze daleko i nie po drodze nawet do mieszkania terazniejszego zapraszam- ale chetni nie wala drzwiami i oknami a w ogole, mialo byc bezposrednio, a agencja odpisala. wiec moze byc chujnia a nie schodzenie z ceny Odpowiedz Link
novembre Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 18:00 Chałupa cudna. Jaki to rejon? I pierwsze pytanie: kto to będzie sprzątał? Odpowiedz Link
grave_digger Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 18:07 popłakałabym się ze szczęścia gdybym miała taką chatę wróć płakałabym przez tydzień to kiedy mogę przyjechać na parapetówę? Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 21:09 Novembre- jak bede miala chalupe taka to nie ja ja bede sprzatac ja bede sie zajmowac ogrodkiem, gotowaniem i rozwojem swoim i dzieci :d taki misterny plan grave- tez sie poplacze jak w koncu bedziemy mieli chalupe Odpowiedz Link
fajka7 Re: znalazlam chalupe 15.03.10, 22:07 Musze przyznac, ze rezydencja naprawde na poziomie i robi wrazenie, chociaz ja sie w nowoczesnej estetyce nie odnajduje kompletnie i tak dla siebie, to bym wolala inny. Ale potrafie docenic obiektywnie - konkret jest, szykownie, smacznie i tlenu nie brakuje. Bede jedyna, ktorej podoba sie lazienka Jedyne, co mi sie rzeczywiscie nie podoba wcale, to bryla i zewnetrzny look. Ale to nieistotne oczywiscie, mam nadzieje, ze sie Wam transakcja powiedzie i bedziecie wkrotce latac tam na golasa. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: znalazlam chalupe 16.03.10, 22:06 Fajna chalupa, salon z dziurka w scianie bardzo oryginalny. Na parapetowke sie bezczelnie wpraszam Odpowiedz Link
totorotot Re: znalazlam chalupe 16.03.10, 22:36 ujdzie w tłoku... a serio-fajna chatka łazienka wprawdzie nie po mojemu, ale ja mam po prostu inny gust na kolory w lazience Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 16.03.10, 23:25 W moim tez nie, ale to rynek wtorny- wiec wiadomo, ze nie wszytko bedzie jak z marzen. chce na zywo ja zobaczyc, moze po prostu fotki zle zrobione? bo jak sie detalom przyjrzec, to nie jest az taka straszna chyba zyczynam sie juz naiwnie do niej przyzwyczajac Odpowiedz Link
totorotot Re: znalazlam chalupe 17.03.10, 11:30 jeśli się w chatce zakochałaś, to bierz nie ma co się zastanawiac latami, kalkulować w prawo, w lewo. Zawsze możesz dom sprzedać i kupić inny Jeszcze bym tylo poprosiła zaprzyjaźnionego budowlańca (ale mam na myśli jakiegoś wykształciucha, nie pomocnika murarza-prędzej starego majstra) lub architekta, aby oberkał chałupkę pod względem technicznym Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 16.03.10, 23:48 sluchajcie, jak se policzyc, ile pokoi mi potrzeba? moja sypialnie zlewam, moze byc tak mala ze same wyro wejdzie. natomiast chcialabym miec goscinny (moze w koncu ktos przyjedzie w odwiedziny), i dla dzieci. tylko ze jak ja chce miec 3-4 sztuki to ja musze dla kazdej sztuki miec osobny? tzn ze nie bede miala biblioteki, bo trza bedzie zaadoptowac na pokoj? i wychodzi ze w takim wypadku jak kazdemu dzieciu po pokoju, to mi potrzeba 6 sypialni. noz to juz jak u karingtonow cholera.... oszaleje kuzwa oszaleje... Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: znalazlam chalupe 17.03.10, 09:21 licz pokój na osobę + sralon tak by było ok bo wtedy po pokoju dla dziecka masz, gabinet i sypialnie a i jak juz taka chałupa to by się gościnny przydał, co by gość sie czuł nieskrępowanie że np śpi w salonie Odpowiedz Link
totorotot Re: instrukcja i cv dla nowych 17.03.10, 12:35 najlepiej wypełnione cv ever w mojej opinii, nalezy Ci siem flaszka ;DD Odpowiedz Link
exotique Re: znalazlam chalupe 17.03.10, 16:44 No wlasnie goscinny MUSI byc. bo jak rodzina w odwiedziny przyjedzie, czy ktokolwiek, to musze miec ich gdzie polozyc. Juz wole nie miec tzw gabinetu. a do jakiego wieku dzieci tej samej plci moga dzielic pokoj? Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: znalazlam chalupe 17.03.10, 16:49 exotique napisała: > Juz wole nie miec tzw gabinetu. chyba jeszcze jestem pod wrażeniem Waszego cv, bo przeczytałam "bidetu" > > a do jakiego wieku dzieci tej samej plci moga dzielic pokoj? miałam jakieś 7-8 lat, jak rodzice oddzielili mnie od brata i to był ostatni moment > Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: znalazlam chalupe 17.03.10, 16:56 cudna hacjenda!!! uwielbiam taki styl. a do jakiego wieku dzieci tej samej plci moga dzielic pokoj? a i całe życie zalezy jak duży pokój. Odpowiedz Link