asiaiwona_1 16.03.10, 16:10 Byście sobie zrobiły "na stare lata"? Oglądam rozmowy w toku i jest taka babcia co wygląda jak młódka - 150 operacji przeszła. Pomijając fakt kosztów ja jestem na nie dla wszelkiego rodzaju operacji odmładniających. A wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romashka Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:20 Ja tez na nie. Na pewno na starośc bedę zazdrościć i nienawidzić tych pięknych dziewczyn, wyrzeźbionych skalpelem czy innymi osiągnięciami medycyny, ale... ja się nie zdecyduję Odpowiedz Link
bei Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:26 starosć juz tuż tuż, a piekne dziewczyny wywołuja moj usmiech- a nie nienawisc. Odpowiedz Link
romashka Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:27 bei napisała: > starosć juz tuż tuż, a piekne dziewczyny wywołuja moj usmiech- a nie > nienawisc. Widac masz dobre serce albo nie jesteś jeszcze stara Ja tam jestem zła kobieta i wiem, że będę zazdrościć Odpowiedz Link
doral2 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 20:35 bei napisała: > starosć juz tuż tuż,..' Bei, ale ty pierniczysz wracając do tematu - nie wiem co zrobię ze swoją facjatą za 20-30 lat. nie wiem tez, jakie wtedy metody będzie się stosowało, więc skąd mam wiedzieć czy z nich skorzystam?? Odpowiedz Link
bei Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:22 Chyba- nic bardzo ingerującego...ale tak do końca nie ejstem pewna- waham sie nawet przy wypełniaczu, który ma siedziec w ciele dłuzej niż pół roku. Na pewno gdy będę miała kłopoty z uzębieniem to wstawię sobie sztuczne...moze spróbuję lasera traxela czy innej metody termo. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:26 Ja nie wykluczam jak zacznę sie sypac Na razie chyba nie muszę sie odmladzać. Odpowiedz Link
bei arabki, muzułmanki maja dobrze 16.03.10, 16:33 te czadory i inne okrycia- nie widac, czy tyją, czy zbyt chude, nie muszą robic fryzury, makijazu, zmarszczek w tych zasłonach nie widać Odpowiedz Link
eyes69 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:48 Ja przeciwna nie jestem, ale nie wiem czy bym sie zdecydowala na poprawienie urody operacyjnie. Watpie w to. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:54 nie wiem wszystko zależy od tego, jak się będę starzeć Odpowiedz Link
pola.cocci Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 16:59 A ja jestem na TAK. Tylko bez przesady, chyba ze bym sie uzaleznila Jakby mnie bylo stac i bym sie sobie przestala podobac to bym sobie cos poprawila. Na chwile obecna to cycki bym sobie tylko troche poprawila. Ah... chyba zaczne w totka grac. Odpowiedz Link
dlania Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 18:11 chciałabym sie starzeć z godnością, nie wsttydzić się lat, móc nadal miec swój styl. Zasadniczo wszelkie operacje wywołujace ból odpadają. I nie podobaja mi sie pozbawione mimiki pyski takiego Ibisza czy bakuły - wole mieć zmarszczki niz nie miec twarzy. Odpowiedz Link
i_b13 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 18:34 dziś twierdzę,że nie. Nie wiem, co będzie jutro. Kto to wie, kto wie... Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 18:43 Właśnie ze względu na ból, nie poddałabym się żadnej operacji upiększającej. Jedynie może zastanowiłabym się nad odssysaniem tłuszczu , ale jakby mi ktoś to fundnął ;p! Dobrowolnie i chętnie na starośc zrobiłabym sobie jakies snieżnobiałe zęby, ale nie szczuczną szczękę tylko jaskieś cuda na wkręty czy cuś;p po za tym, z mojej gęby nic bym nie zmieniła, jestem po prostu idealna ;D Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 18:55 Botoks zdecydowanie nie, ale klasyczny lifting gdy policzki obwisaja jak u buldoga przemyslalabym. Odpowiedz Link
aguacate Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 19:33 Zabiegi leczniczo - odmladzajace - TAK! Operacje - to chyba kwestia, co musialabym zrobic i jakie ryzyko, ze nie wyjdzie. Zastanawialabym sie. Czytalam wywiad z Aneta Kreglicka kiedys i ona wspominala o jakis zastrzykach (nie botoks), ktore prowokuja organizm do regeneracji i skora sie wygladza. Za Hiny nie pamietam nazwy? Mezo... cos??? Wie ktoras?? O na cos takiego to bym nie wahala sie zdecydowac. Na razie zapobiegam: kremiki antyzmarchowe. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 19:38 Mezoterapia. www.elite.waw.pl/mezoterapia/ Wkleiłam pierwszy link od wujka gugla, zeby nie bylo, ze reklamę robię. Odpowiedz Link
bernimy Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 19:49 Ja zdecydowanie jestem na "nie". Zresztą pochodzę z rodziny, w której kobietom starość nie spędza snu z powiek Odpowiedz Link
aguacate Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 19:58 O dzieki Olinka! Nie wiedzialam, ze Mezo- mozna nawet na wlosy stosowac. A dziewczyny, ktore kategorycznie sa na NIE - mozna wiedziec czemu? Odpowiedz Link
opium74 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 20:42 wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna.... czyli jak zajdzie potrzeba kiedys to nie wykluczam ale też nie w takim stopniu jak niektóre gwiazdy że boją sie mrugnąć zeby im zwieracze nie puściły bo tak sa ponaciągani Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Botoksy i inne odmładzanie 20.03.10, 17:48 Ja sie boje lekarzy. Jak widzę jak oni tymi skalpelami.... niech innych tną. Odpowiedz Link
milva_barring Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 20:39 Operacjom plastycznym nie mówię nie - zwłaszcza, że już miałam. Ale wszystko z umiarem. Właśnie dlatego, żeby mieć twarz a nie plastikową maskę Odpowiedz Link
epistilbit Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 20:55 Operacje nie nie i jeszcze raz nie powód banalny: nie można mnie znieczulać ani miejscowo ani ogólnie Odpowiedz Link
alesio23 Re: Botoksy i inne odmładzanie 16.03.10, 21:20 E tam, ja mam tak piękną młodą buźkę, że narazie nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakiejkolwiek zmarszczki na niej Za to chętnie odessałabym sobie to i owo, oraz zrobiła cycki, no i nos może. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 10:09 Ja jestem na nie bo nie podoba mi się taka ponaciągana twarz u starszej osoby, u której zmarszczki są naturalne w danym wieku. Wygląda to bardzo nienaturalnie i mi się to po prostu nie podoba. Obawa bólu też ma duże znaczenie. Jedyne na co bym się zdecydowała - ale mając tylko pewność na milion %, że nie będzie komplikacji to podniesienie piersi, ale bez powiększenia - 2 karmienia + genetyczne uwarunkowania zrobiły swoje... Odpowiedz Link
freederike Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 10:16 jak mi się pomieszają prirorytety to nie wykluczam, dzisiaj mówię nie. Z drugiej strony kobieta przewrotną jest, bo wczoraj np. użalałam się trochę nad zmarszczkami koło oczu i z okazji urodzin kupiłam nieco lepszy krem Odpowiedz Link
medussa7 Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 11:35 EEtam.. Bo Wy młode laski jesteście i tyle. Zobaczymy po czterdziestce jak będziecie gadac Gdybym miała siano, to nie wiem czy bym sie nie podjęla czegoś nie tak bardzo ingerującego w moje ciało. Za botoksem i kwasem hialuronowym to juz dzisiaj jestem, chociaż mnie nie stac... Odpowiedz Link
semida Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 11:40 Nie,nie i jeszcze raz nie! Może mam takie zdanie ze względu na mój wiek(24)ale nie widzę siebie cierpiącej,ze szwami itepe tylko i wyłącznie dla urody Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 11:51 a ja chętnie sobie wstrzyknę botoks, silikon i inne cuda jak przyjdzie mój "czas" i nie będę zadowolona z mojego wyglądu. Póki co nie myślę o tym Odpowiedz Link
zales239 Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 12:38 Bo wy młode doopy jesteście i teraz każda woła NIE,NIE,NIE Zobaczycie jak czas to weryfikuje-niestety,nie mówię o radykalnych cięciach,ale jakies wstrzykiwania,operacje dolnych i górnych powiek,opisywana wcześniej mezoterapia i jeszcze jakieś cuda co to wymyślą,ja się zastanawiam nad kwasem lub/i botoxem. Mam duże zmarszczki przy oczach,robi mi się lwia zmarszczka i bruzdy brzydkie przy nosie I te zmiany tak szybko przyszły,że jestem w szoku i .....się zastanawiam. Wiem gdzie robić i ile to będzie kosztowało i dlaczego tak drogo Mam pytanie jeszcze po czym,po jakim zabiegu jest efekt maski na buzi? Czy za mocno naciągnięte,czy za często botox? Wie któraś? Odpowiedz Link
teqilaa Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 13:40 skalpela nigdy!! jesli chodzi o twarz, ale jakies alternatywne sposoby czemu nie? niestety widzę juz u siebie "znak" czasu buuuuu i chetnie bym sie pozbyła worów pod oczami, łodki nos-usta oraz kurzych łapek wokół oczu, których coraz więcej . Odpowiedz Link
tysia77 Re: Botoksy i inne odmładzanie 17.03.10, 14:31 Nie wykluczam,myślę nawet,że zainteresowałbym się już teraz jakimiś mniej inwazyjnymi zabiegami gdyby kasa na to była. Odpowiedz Link
bei Sculptra 17.03.10, 14:46 Preparatem ostrzykują twarz- głębokie partie- po czasie kwas stymuluje organizm by wytwarzał kolagen- nie ma efektu pompowania, jest stopniowy efekt powrotu jędrnosci skóry i maksymalnego spłycenia zmarszczek. Nieinwazyjny, bez nagłego wymłodnienia- więc nie kłuje kolezanek w oczy Odpowiedz Link