bei 16.03.10, 16:30 www.kontri.pl/index.php?action=skany_test&id=110&SID=8f9da31ce180073c126168c8da6c3c03&site=1 przeglądajac niektore modele widziałam Twój rozmiar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Doral staniki:) 16.03.10, 16:54 Ja co prawda nie Doral, ale mam pytanie czy bielizna na tej stronie to rozmiarowka typowa jak np sieciówki czy Triumf czy bardziej " po uświadomieniu" jak Panache i Freya? Bo kilka jest w fajnej cenie, ale boje sie tak przez net zamawiac, jak nie wiem czy 70 A czy 65 C Odpowiedz Link
bei Re: Doral staniki:) 16.03.10, 18:56 Ja u nich do tej pory kupiłam szlafrok, piżamki dla dziecka i sobie majtki. Trzeba napisać maila- bardzo chętnie i dokładnie wszystko tłumaczą.... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Doral staniki:) 16.03.10, 19:18 Zamówiłam 2 cudo staniczki, jeden to chyba mi Lolinka pokazywała, cos kojarze. Najwyzej odeśle, przestudiowalam dokładnie mozliwosci zwrotów. Gorzej jak bedą pasować Bo jest tak tanio, ze chyba będę szalec i kupowac, kupowac, kupować. Odpowiedz Link
doral2 Re: Doral staniki:) 16.03.10, 19:52 no więc ja też mam trochę obaw, bo już kilka nietrafionych rozmiarowo staników wywaliłam z konrada mam śliczny stanik, ale bardzo jest rozciągliwy. i na dokładkę w nim mi właśnie fiszbina się złamała. z kingi wzięłam zatem ciaśniejszy i to się okazało błędem, bo obwód za ciasny i miski za małe. Odpowiedz Link
marjanka_boss Re: Doral staniki:) 16.03.10, 20:00 Doral, a może pomierz w sklepie (nawet te droższe), po czym poszukaj czy w UK w jakimś sklepie nie upolujesz czegoś w promocji? Ja tak ostatnio kupiłam sobie 4 staniki za mniej niż 150pln (z przesyłką już!!!). Koleżanka z UK mi zamówiła (i zapłaciła), przesyłka priorytetem na Jej adres, przepakowała i wysłała mi do PL. Po tygodniu (od zamówienia) miałam paczkę. m. Odpowiedz Link
bei Re: Doral staniki:) 16.03.10, 23:04 dopiero co tu na forum uczynna dziewczyna proponowała checi pomocy w zakupach w uk Odpowiedz Link