magiczna_marta 30.03.10, 09:14 co robimy z plaszczem? mam kombinowac z ta Zurawia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: Exotique 30.03.10, 14:04 Marta, jak masz po drodze to chetnie wez tam zajrzyj, moze daloby sie skads wyciagnac taki sam. Wtedy bym wziela namiary na nich dokladne i niech pralnia sie buja. bo w Italii na bank juz nie maja, tak samu tutaj. Az mi glupio Cie tak wykorzystywac Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Exotique 30.03.10, 14:30 Sklepu na ZUrawiej juz nie ma, dzwonilam do Galerii Mokotow tam podali mi nr telefonu do glownego biura na Polske. Mam zadzwonic za 15 minut, panienka stwierdzila ze zorientuje sie czy moga jakkolwiek pomoc, przy czym nadmienila ze sprowadzic to juz nie ma szans, szukac plaszcza to mozna tylko w outletach we Wloszech. Ale moze uda sie jakos na papierze udokumentowac jego wartosc. Jak cos ustale to bede sie meldowac. Odpowiedz Link
exotique Re: Exotique 30.03.10, 15:07 o jakby sie chociaz te wartosc udalo skads wytrzasnac (moze byc w jakiejkolwiek walucie) to juz bede zadowolona jak diabli dzieki Marta, normalnie skrzynke wodki masz u mnie Odpowiedz Link