traganek 17.10.06, 15:08 Mój Antoś był na badaniach u psychologa i logopedy i ocenili go na 5-6 miesiąc (właśnie skończył 6 miesięcy) czyli juz nadrobił zaległości. Jest też już dość spory. 6kg i jakieś 63 cm. Ale mam też w domu "noworodka" jego siostrę bliźniaczkę Zosię( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik801 Re: muszę się pochwalić 17.10.06, 15:22 gratuluje. Moja córeczka 2,5mc, mierzy 55cm i waży 4200. (33tc 45cm waga 1800) Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: muszę się pochwalić 17.10.06, 17:04 gratulacje a Zosia też pewnie szybko nadrobi. A właśnie jak sobie radzicie z refluxem? Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: muszę się pochwalić 17.10.06, 18:06 Agnieszko, daj spokój, pamietasz jak płakałas gdy Zosia była w szpitalu a Ty rozerwana pomiędzy Antkiem a nią? Teraz masz ja w domu, przypomnij sobie tamte chwile i ciesz sie tym co jest, pewnych rzeczy nie da sie juz odwrócić - Zosia wyrośnie na piekna dziewczynkę, ale musisz jej dac więcej czasu... Przesyłamy ciepłe fluidy (w te zimne dni). Odpowiedz Link
zorrgula Re: muszę się pochwalić 17.10.06, 18:19 No to super dzielny facet z Antka, siostrzyczka jest silna i napewno szybciutko nabdrobi zaległości. Te nasze szkraby mają taką silną wolę, że aż mi dech czasami zapiera. A ja się właśnie zastanawiałam po co chodzimy do logopedy i do psychologa... Jak dostaliśmy skierowania to lekko się uśmiechnełam pod nosem. Pozdrawiamy Zuzia&Ania Odpowiedz Link
roksana.cz Re: muszę się pochwalić 17.10.06, 19:25 Super wieści odnośnie Antosia - zuch z niego. Tak jak napisała Ci Jola Zosieńce musisz dać więcej czasu. Przecież ona dopiero co wróciła do domciu... Nadgoni i jeszcze przegoni Antosia, czego Wam z całego serca życzę - Roksana Odpowiedz Link