marysienka44 22.04.10, 11:36 to cała ona, ten foch, ta postawa... tak mi się skojarzyło jak tylko ją uszyłam, podobna ? i pod tą nazwą, jeśli pozwolisz, wystawię na allegro. Choć bedziesz tania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkka Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 11:47 o Marysienka wystawiasz swoej cuda na allegro? podaj linka na priva Odpowiedz Link
mearuless Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 11:55 identycznqa!!! powaznie-przeca ja widzialam! nawet byla podobnie ubrana!!! maryska-szacun Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 11:56 mearuless napisała: > > nawet byla podobnie ubrana!!! > łooo matko, powaga? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 13:19 tabakierka2 napisała: > mearuless napisała: > > > > > nawet byla podobnie ubrana!!! > > > > łooo matko, powaga? > > kiedy ja w sukienkach nie chodzę. I za żółtym nie przepadam bo w lecie robale obłażą ciuchy w tych kolorach Odpowiedz Link
schiraz Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 11:59 marysieńko poproszę o link do aukcji na priv Odpowiedz Link
bernimy Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 12:02 PIękne Wyobrażam sobie podobnie Asiową zwłaszcza ten foch Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 12:39 fochidentyczny jak ja robię Ale jak chcesz go na all sprzedawać to chyba ja powinnam dostać swój egzemplarz??? Mogę sobie tą fotę do wizytówki wkleić???? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 12:41 Nooooo . Wypisz wymaluj Asiowa . Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 13:43 dziękuję bardzo za słowa uznania, no cóż asiowa jaka jest każdy widzi asiowa, wklejaj, będzie mi bardzo miło . Odpowiedz Link
grave_digger Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 13:46 maryśka, asiowa jak żywa super ci to wychodzi! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 14:21 Świetnie ci to wychodzi. Podziwiam i zazdroszcze umiejętnosci. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 14:47 no przejebana jest sorry za słownictwo, ale jak ją zobaczyłam to padłam a wogóle to drugie zdjęcie- mega wypas foch asiowej Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 14:49 a tak wogóle to asiowa no wiem, ze ubiór to może nie taki jak Twój, ale fryzura to już na bank zerżnięta nie? chodzisz po domu z takimi wałkami po bokach? hhehe Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 14:51 tedesca1 napisała: > a tak wogóle to asiowa no wiem, ze ubiór to może nie taki jak Twój, no nie mój, ale planuję na lato długą kieckę sobie kupić ale fryzura > to już na bank zerżnięta nie? > chodzisz po domu z takimi wałkami po bokach? hhehe fryz bardzo podoby, a mina fochowa to wypisz wymaluj moja Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 16:00 nie no, co do focha to ja nie miałam najmniejszych wątpliwości.. a pytanie do marysieńki: fryzura asiowej to zakupiona peruka czy ty kurde kręciłaś ten sznurek sama? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 22.04.10, 16:08 sznurki sama kręciłam, i sama szyłam, więc naprawdę wszystko to rękodzieło. Odpowiedz Link
sebaga Re: Zrobiłam asiową, nie ma bata... 23.04.10, 15:11 z ciekawości weszlam w wizytówkę i faktycznie, podobieństwo uderzające A tak poważnie, jestem pełna podziwu, piękne rzeczy robisz. Odpowiedz Link
mariolka55 sluchaj 23.04.10, 16:03 wypisz,wymaluj Asiowa a nie chcesz mariolki zrobić? no proszę zrób,jak będzie smieszna to sama ja z allegro odkupie tą mariolke mogę Ci fotke podesłać Odpowiedz Link
asiaiwona_1 MARYŚKA 23.04.10, 19:31 A przepraszam, że zapytam... Ale na podstawie którego mojego zdjęcia zrobiłaś moją lalkę???????? Odpowiedz Link
marysienka44 Re: MARYŚKA 23.04.10, 19:59 a kiedyś było foto z jakiegoś spotkania maglowego, i tam byłaś. Fakt brzuchata, no ale oprócz brzucha to właśnie tak wyglądałaś. I teraz nie udawaj, że nie wiesz, że tak nie wyglądasz. Prawda w oczy kole, jesteś "swojska baba" Odpowiedz Link