magiczna_marta 21.06.10, 19:12 Czy tylko mi sie to nie podoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: OMG 21.06.10, 19:13 Ale co? bo na tym foto nie ma nic, co mi sie podoba, ani nie podoba. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: OMG 21.06.10, 19:20 tapeta na twarzy i jej odcien w porownaniu do reszty ciala wg Ciebie jest ok? Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: OMG 21.06.10, 19:31 bo ja wiem, nawet na to nie zwrocilam uwagi... Ona chyba jakims swiecacym czyms ma dzioba wysmarowanego i dlatego tak od flesza odbija. Tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link
lineczkaa Re: OMG 22.06.10, 09:08 magiczna_marta napisała: > tapeta na twarzy i jej odcien w porownaniu do reszty ciala Czepiasz się! że nie dodam, iż w swej ignorancji nie zauważyłaś, że kolor twarzy jest przecież pod kolor sukienki. To teraz hit na salonach . Odpowiedz Link
d_dora Re: OMG 21.06.10, 19:20 jak makijaz to fajny ale powinna bardziej podmalowac rzęsy bo przy takim makijazu wyglądaja jak wogóle nie malowane Odpowiedz Link
prigi Re: OMG 21.06.10, 19:22 no właśnie, co? bo nic nie widzę strasznego w tym zdjęciu Odpowiedz Link
miarka71 Re: OMG 21.06.10, 19:29 dla mnie oczy pomalowane zajebiście fajnie, i żałuje ,że nie potrafię się tak podmalować Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: OMG 21.06.10, 19:37 Mi sie oczka bardzo podobaja, dalabym chyba odrobine ciemniejsza wpadajaca w braz szminke, aby delikatnie podkreslic usta, bo ma ladne pelne Odpowiedz Link
grave_digger Re: OMG 21.06.10, 19:40 oczy świetne, tzw. smoky eyes. też bym chętnie się tak malowała, jakbym miała okazję. ona sama w sobie jest brzydka, ale w tym makijażu wygląda świetnie. Odpowiedz Link
kowalowa Re: OMG 21.06.10, 19:42 OMG to chyba "o maj god" też nie wiem o co cho? zdjecie tak zrobione; a wygląda jak dla mnie normalnie Odpowiedz Link
olinka20 Re: OMG 21.06.10, 19:44 Faktycznie gębusia jakaś taka za jasna, ale ona ją pewnie czyms wysmarowaną, co odbija sie we fleszach. A sama Natalia mi się w ogóle nie podoba. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: OMG 21.06.10, 19:49 A kto to jest, bo nie poznaje na tej focie nic a nic Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: OMG 21.06.10, 20:07 no chodzi mi o odcien twarzy w porownianiu z reszta ciala, tu widac lepiej Odpowiedz Link
zuzia36 Re: OMG 21.06.10, 22:12 przypomina mi tego gostka co zawsze na lekcji biologi w roku klasy stał Odpowiedz Link
eyes69 Re: OMG 21.06.10, 22:56 Ja bym musiala zobaczyc ja na zywo, zeby ocenic czy faktycznie odcien twarzy mocno rozni sie od reszty ciala. Flesz w aparacie moze przeinaczyc rzeczywistosc. Odpowiedz Link
zebra51 Re: OMG 22.06.10, 11:04 Zupełnie nie zwróciłam na to uwagi, czyli nie taki zaraz OMG! W sumie, całkiem ładna, lekko poprawiona skalpelem i młotkiem młoda, wyjatkowa chuda dziewczyna. To, tak jakbym miała sie czegoś już koniecznie przyczepić Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: OMG 22.06.10, 11:13 zdjęcie bez retuszu, twarz odbija flesze. Normalne zdjęcie. Nie widze nic co by zasłużyło na "OMG" w tym foto. Czy Ty zawsze masz wszystko, łącznie z makijażem na tip top? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: OMG 22.06.10, 11:17 Nie zawsze jestem na tip top ale jakbym byla osoba publiczna to nie pokazalabym sie z twarza wygladajaca jakby mnie obsypali maka albo jakby mi cala krew z twarzy zeszla Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: OMG 22.06.10, 11:19 zapomnialam, nie chce mi sie wierzyc ze tylko twarz odbija flesze Odpowiedz Link
beata985 Re: OMG 22.06.10, 11:24 może na twarzy ma coś-kosmetyk jakiś-który powoduje to OMG a na reszcie ciała tego nie ma??? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: OMG 22.06.10, 11:30 na reszte ciała nie nakłada sie tapety we postaci fluidów, baz pod podkład czy innych pierdolników. Niektóre pudry odbijaja światło własnie w ten sposób. Dopiero fotoszop robi swoje. Na sesje zdeciowe uzywa sie innych kosmetyków, które tak jakby pochłaniaja światło, a tu widać takich nie uzyto. Stąd efekt OMG Lepiej wygląda blada buzia niż buzia w za ciemnej tapecie. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: OMG 22.06.10, 11:44 Zuzu dobrze gada, jakims rozswietlaczem na gebe wysmarowana, widac to przeca... Odpowiedz Link
pieskuba Re: OMG 22.06.10, 15:53 Marto! Kolor skóry na ciele różni się od tego na twarzy. Jak otworzyć zdjęcie w Twojej wizytówce to na szyi jesteś taka bardziej beżowa, a na twarzy taka bardziej różowa :o) pieskuba Odpowiedz Link
grave_digger Re: OMG 22.06.10, 19:59 marta, dostrzegasz, że gościówa ma jaśniejszą twarz od reszty ciała i do tego jesteś tym tak strasznie oburzona, a nie dostrzegasz jak sama yyy wyglądasz na zdjęciu z wizytówki... ja czegoś tu nie kumam... ale też nie muszę. Odpowiedz Link
chococino Re: OMG 22.06.10, 20:16 No mnie też dziwi, że ktoś z tej sygnaturki czepia się wyglądu innej kobiety. Brak lustra? Brak samokrytyki? Odpowiedz Link