kama_msz 30.08.10, 09:46 jako zmarźlak nr 1 wyjęłam sobie wczoraj flanelową grubą piżamkę. po domu chodzę w swetrze, apaszce i kapciach (a kapci nie znoszę i jak nie muszę nie zakładam) - moim marzeniem jest rozpoczęcie sezonu grzewczego. piękne mamy lato w tym roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakarolla Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 09:58 o tym samym pomyslałam jak wstałam Kiedy zaczną grzac? Wyciągnęłam wczoraj spodnie od piżamy, bo śpię w koszulce, ale mąż stwierdził, ze mnie ogrzeje i mam nie zakładać Odpowiedz Link
zales239 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 10:01 kama ja siedzę otulona polarowym kocem,piję ciepłą koffi, na dworze około 10 stopni i ściana deszczu trza kominek rozdziewiczyć,ale drzewa brak będzie dopiero na początku września ,chyba gazetam zacznę palić jak math!!! niby ma być ładnie jeszcze około 10 września ,to chyba już tylko w Rzeszowie,tam mają najcieplej cholery jedne Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 10:12 36stC i pot sie leje po dupie Klimy włączyć nie bardzo mogę, bo gila nie pozbęde sie do następnego lata Nie wiem co gorsze. Wy macie jeszcze wyjście- ubrać się cieplej, ja rozebrać się bardziej nie mogę Nie dogodzisz Panie, nie dogodzisz Odpowiedz Link
osa551 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 10:39 U mnie ogrzewanie włączyło się wczoraj w nocy, nie jakoś tak specjalnie na full, bo podłoga po prostu nie jest zimna, tylko ledwo "letnia", ale w domu jest ok 22-23 stopnie. co dla mnie jest najważniejsze w łazience. Gorzej, że jak nie ma słońca to woda grzeje się gazem a nie solarami, więc po 2 dniach bez słońca licznik tyka... Odpowiedz Link
tysia77 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 11:18 Co roku we wrześniu jest taki tydzień lub dwa,że mamy okropnie zimno w mieszkaniu.Kota cały czas pcha się na kolana,jak siedzęprzy kompie mam cieplutki termoforek Odpowiedz Link
mariolka55 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 16:11 Kota cały czas pcha się na kolana,jak siedzęprzy kompie > mam cieplutki termoforek moja w nocy ułozyła mi sie w stopach,ale fajnie z takim futerkiem na nogach spac ___ Odpowiedz Link
olinka20 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 13:12 U nas jeszcze dodatkowo pada Wstrętnie jest. Czekam na "złotą, polską jesień" . Odpowiedz Link
iwoniaw Lato akurat było całkiem ok 30.08.10, 13:38 - przynajmniej u mnie (choć nie miałabym nic przeciwko pogodzie jak u mme zuzu), co nie zmienia faktu, że było miło, ale się skończyło i piżamkę wyciągnęłam z czeluści szafy. To ja, piszę do Was znad gorącej herbatki, okutana w dżinsy, bluzę i grube skarpety, ale co gorsza, muszę zaraz wyjść na zewnątrz, gdzie leje jak z cebra i ziąb Odpowiedz Link
agik82 Re: Lato akurat było całkiem ok 30.08.10, 13:51 u mnie wietrznie, ale ciepło siedzę w krótkich portkach i w koszukce krótkorękawowej, ale ja w Rzeszowie Odpowiedz Link
mariolka55 Re: ciężka artyleria wytoczona... 30.08.10, 16:07 ej Kama nie narzekaj, bo lato w tym roku wyjątkowo dopisało pierwsze chlodniejsze dni i od razu lament Odpowiedz Link
kama_msz mariolka 30.08.10, 16:21 ale ja jestem ciepłolubna. nigdy nie narzekam, nawet jak są upały po 30 kilka stopni... jak bym miała 36 jak zuzu to bym się czuła jak w raju a tak to mi zimno i źle Odpowiedz Link