magiczna_marta 09.10.10, 17:41 Czy Ty żyjesz? Bo jakoś ostatnio Cię nie widuję, albo ślepa jestem Ile jeszcze do rozpakowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Exo 09.10.10, 18:04 a czy Exo przypadkiem nie jest teraz w naszym pięknym kraju aby?? Odpowiedz Link
exotique Re: Exo 11.10.10, 11:07 bylam w pieknym kraju, ale bez neu i uziemiona na dupie- czyli lezaca albo siedzaca. takze nawet do wawy nie poojechalam na bronksa czy cos jutro ide do doktora, wiec uprasza sie o trzymanie kciukow. Odpowiedz Link
exotique Re: Exo 11.10.10, 11:08 a do rozpakowania niby 10 tygodni jeszcze. choc jeszcze minimum 4 chcialabym przetrzymac. a wrocilam do domu a tu pranie z lazienki sie wylewa. posegregowalam tylko, latac z nim po schodach nie bede, na starego poczekam Odpowiedz Link
olinka20 Re: Exo 11.10.10, 11:22 Exo to trzymaj sie taka zapakowana. Czekam na jutrzejsze wiesci po wizycie u doktora. Kurcze, tez mi sie wydawało, ze ty w Pl jeszcze siedzisz. Zbiorowe zacmienie miałysmy Odpowiedz Link
exotique Re: Exo 11.10.10, 16:08 Baba, nie dotarl, ale nic nie szkodzi, bo i tam musza mi rodzice paczke wyslac- mam skleroze i pelno rzeczy zapomnialam. no i owsianki blyskawiczne musi mi mama wyslac, bo jak posmakowalam to mi sie po nocach sni teraz Odpowiedz Link