princesswhitewolf 05.04.12, 17:07 Toyger cat 2 TOYGER WTF- World's Largest Domestic Cat SAVANNAH ASHERA CAT 25000$ ASHERA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saraanna Re: Nowe odmiany kotow 05.04.12, 17:49 Moim marzeniem jest kot rasy Savannah i moze kiedys sie skusze Z tym,ze sa to niezle lobuziaki,dlatego pierw dom z ogrodem a potem zobaczymy Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 05.04.12, 22:21 Miałam okazję poznać pewnego sawańczyka - coś niesamowitego, ta gracja, ruchy, umaszczenie! Wyglądał jak dzikie zwierzę, a miziasty bardziej od moich piecuchów. Po prostu cudo: Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 00:05 chytrusek no powiedz cos wiecej, nie badz taki!!!! No powiedz cos o tej Savannah bo na tym video to jakiegos niebezpiecznego kota z niego zrobili.... Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 00:45 Działo się w Pradze, siedziałam z małżonkiem w pewnej "kultowej" hospodzie, gdzie zawsze przychodzą różni dziwacy, artyści itd., a turyści nie, bo nie w centrum. I nagle wszedł koleś z wielkim kotem na smyczy. Ława, przy której zasiadł została natychmiast oblężona przez ciekawskich. Oczywiście nie mogło mnie tam zabraknąć, a znajomość języka pozwoliła skruszyć lody. Kocio był śmiały, nie peszyły go ani zachwyty, ani ciągły błysk fleszy, pozował z godnością (co widać). A potem łaził po wszystkich gościach, układał się na kolanach, mruczał, rozwalał brzuchem do góry. No kot-marzenie Nie wiem jak inne, spotkałam tylko tego jednego, a niebezpiecznym zwierzem to on z całą pewnością nie był. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 13:39 a na smyczy tzn on taki madry ze chodzi jak pies na smyczy grzeczniutko? I nie boi sie nowego otoczenia? Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 16:50 Bez problemu, grzecznie szedł przy nodze. Chyba często chodzi z panem na imprezy, bo nie robiło to na nim większego wrażenia. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 00:09 Serval cat - a tame wildcat who acted like a domestic cat Wiecej o Savannah Odpowiedz Link
mirmunn Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 08:52 jejuuuu, jakie one piękne!! oglądałam kiedyś program o Savannah w takim cylku TLC o kotach i się zakochałam ale racja: dom z ogrodem i ogromny wybieg śliczne są, uwielbiam takie serwale/oceloty itd Odpowiedz Link