Dodaj do ulubionych

Nowe odmiany kotow

• saraanna Re: Nowe odmiany kotow 05.04.12, 17:49
      Moim marzeniem jest kot rasy Savannah i moze kiedys sie skusze smileZ tym,ze sa to niezle lobuziaki,dlatego pierw dom z ogrodem a potem zobaczymy smile
      • lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 05.04.12, 22:21
        Miałam okazję poznać pewnego sawańczyka - coś niesamowitego, ta gracja, ruchy, umaszczenie! Wyglądał jak dzikie zwierzę, a miziasty bardziej od moich piecuchów. Po prostu cudo:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/aa/za/gklt/dKp297maCO7uiqsFLB.jpg
        • princesswhitewolf Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 00:05
          chytrusek no powiedz cos wiecej, nie badz taki!!!!
          No powiedz cos o tej Savannah bo na tym video to jakiegos niebezpiecznego kota z niego zrobili....
          • lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 00:45
            Działo się w Pradze, siedziałam z małżonkiem w pewnej "kultowej" hospodzie, gdzie zawsze przychodzą różni dziwacy, artyści itd., a turyści nie, bo nie w centrum. I nagle wszedł koleś z wielkim kotem na smyczy. Ława, przy której zasiadł została natychmiast oblężona przez ciekawskich. Oczywiście nie mogło mnie tam zabraknąć, a znajomość języka pozwoliła skruszyć lody. Kocio był śmiały, nie peszyły go ani zachwyty, ani ciągły błysk fleszy, pozował z godnością (co widać). A potem łaził po wszystkich gościach, układał się na kolanach, mruczał, rozwalał brzuchem do góry. No kot-marzenie smile Nie wiem jak inne, spotkałam tylko tego jednego, a niebezpiecznym zwierzem to on z całą pewnością nie był.
            • princesswhitewolf Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 13:39
              a na smyczy tzn on taki madry ze chodzi jak pies na smyczy grzeczniutko?
              I nie boi sie nowego otoczenia?
              • lisek.chytrusek Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 16:50
                Bez problemu, grzecznie szedł przy nodze. Chyba często chodzi z panem na imprezy, bo nie robiło to na nim większego wrażenia.
      • mirmunn Re: Nowe odmiany kotow 06.04.12, 08:52
        jejuuuu, jakie one piękne!!
        oglądałam kiedyś program o Savannah w takim cylku TLC o kotach i się zakochałam
        ale racja: dom z ogrodem i ogromny wybieg

śliczne są, uwielbiam takie serwale/oceloty itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka