doral2 14.10.10, 20:08 jest tu ktoś?? czy już zamykać interes?? przy okazji - była któraś na les miserables?? ładne?? warto?? i po ile bilety?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: halooo??? 14.10.10, 20:11 interes się kręci, więc nie ma co zwijać A poza tym teraz jest pora barw szczęścia, więc pustki na forum Wiem, dla ciebie szkoda prundu na tv Odpowiedz Link
doral2 Re: halooo??? 14.10.10, 20:14 akurat pustki w chacie, więc czekam na prognozę pogody tudej pilot należy do mnie, więc se pogodę oblukam, co by wiedzieć w co się rano odziać Odpowiedz Link
ez-aw Re: halooo??? 15.10.10, 22:41 > przy okazji - była któraś na les miserables?? ładne?? warto?? i po ile bilety?? Kiedy idziesz na "Nędzników"?? Bo ja bardzo chcę, ale teraz nie dam rady. Dlatego proszę o recenzję Odpowiedz Link
marcyszka Re: halooo??? 15.10.10, 22:59 Ja byłam. Widowisko piękne. Fabuła lekko nudnawa (bo dłuuugie bardzo), ale warto. Mnie się bardzo podobało. Odpowiedz Link
doral2 Re: halooo??? 19.10.10, 20:45 o dzięks Ez, ja się chwilowo nie wybieram, zamierzam rodzicom bilety w prezencie dać... zamiast durnostojek i innych kurzołapów, stąd mam żywotny interes wiedzieć, czy warto na to iść czy nie, żeby popeliny nie było.. Odpowiedz Link