Dodaj do ulubionych

Właściciel Intermarche...

IP: 109.243.101.* 03.10.10, 21:49
Jestem zbulwersowana zachowaniem właściciela nowego marketu. Robiłam zakupy w Inter i byłam świadkiem szokującej sytuacji. Właściciel najpierw wrzwszczał na swoich pracowników nw stanowisku wedliny, że niby maja dziury w lodówkach. Przepraszam ale ja nic tam nie widzialam. Sobota wieczór gdzie sa pełne lodówki kiełbas???????? No i pewna Pani klientka zwróciła mu o to uwagę. Zaczeła sie miedzy nimi ostra dyskusja. Pani staneła w obronie pracowników a własciciel wezwał ochroniarza i kazal klientce opuścic sklep. HALOOO tak sie nie traktuje ani pracownikow ani klientów............
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Właściciel Intermarche... IP: 178.56.56.* 03.10.10, 21:53
      to raczej nie był właściciel ale pewnie jakiś pseudo menager z siedziby sieci. oni mają ludzi za nic. następnym razem proponuję nagrać takie chamskie zachowanie i wysłac do telewizji.
      • Gość: s Re: Właściciel Intermarche... IP: *.tvgawex.pl 03.10.10, 23:05
        codziennie robie tam rano zakupy i widze tego palanta jak w marynarce sie szlaja i jedzie z pracownikami dziwie sie jeszcze ze nikt po robocie mu nie wpierddddddddd z twarzy juz wyglada na dupka
        • Gość: ja Re: Właściciel Intermarche... IP: 89.231.148.* 04.10.10, 00:15
          taki to,to kierownik rejonu sie nazywa
          • Gość: kropa Re: Właściciel Intermarche... IP: *.tvgawex.pl 04.10.10, 21:53
            Jaki z niego typ... tak nie powinno sie postępować ;/
            • Gość: marta Re: Właściciel Intermarche... IP: 89.231.150.* 05.10.10, 21:02
              ...wlascicielem jest małżeństwo panstwo Ciastek, zawsze sa na miejscu wiec napewno chodzi tutaj o tego pana...
              • Gość: hmm Re: Właściciel Intermarche... IP: *.tvgawex.pl 07.10.10, 17:14
                kolejny obóz pracy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka