14.11.10, 21:21
Wczoraj kupiłam młodej na Święta Bożego Narodzenia prezent. W biedronce była promocja i za kuchnię zapłaciliśmy 119 zł. smile
A na Mikołaja zastanawiam się czy nie kupic tablicy do malowania kredą. Czy myślicie, że to dobry pomysł dla 2,5 latki ? dodam, że córka od jakiegoś czasu dużo rysuje i lubi to robic. Czy macie jakieś tablice godne polecenia ? Bo na allegro jest tego od cholery, kolorowe, małę, duże itd.. zależy mi aby była średniej wielkości, w miare tania i łądna wink
Obserwuj wątek
    • esofik Re: Prezent 14.11.10, 21:25
      fajny pomysł jeśli chce ci się sprzątać po tej kredzie
      przypomnij sobie tablice w szkole i usyfione ręcę i ubrania po odpytaniu
      imho kreda jest dobra na chodnik
      • otoja69 Re: Prezent 14.11.10, 21:36
        są kredy niepylące
        www.creativehobby.pl/product_info.php?products_id=847
      • w_miare_normalna Re: Prezent 14.11.10, 21:36
        szczerze mowiac o tym nie pomyslalam ;o;o
      • ez-aw Re: Prezent 14.11.10, 21:43
        A moze tablica na pisaki zamiast kredy?
        allegro.pl/duza-tablica-suchoscieralna-i-kredowa-obrotowa-i1315108983.html
        Albo taka z karkami papieru, które można odrywać?
    • karra-mia Re: Prezent 14.11.10, 21:55
      w ikei masz dwa w jednymsmile tablicę na kredę, a z drugiej strony na pisaki. U nas się świetnie sprawdza, bo z młodymy rysuję ja albo mój mąż (młody pisakami, a ja z drugiej strony kredą)
      • undomestic_goddess.pl Re: Prezent 15.11.10, 02:17
        Ja kupilam ta z Ikea. corka uzywa jej dopiero od kilku dni, ale myslalam, ze bedzie gorzej. Na razie kreda jakos mi nie preszkadza, a flamastry juz 3 zgubila.
        Jak chcesz miec swiety spokoj i nie sprzatac za duzo ( kreda. szuaknie pisakow i skuwek do nich) to polecam to
        www.elc.co.uk/Super-Scribbler/118161,default,pd.html
        Mloda ma 2 lata, a szal na to jest od jakis 4 m-cy. rysuje sama ( to znaczy bazgrze) i wyraza zyczenia co chcalaby miec naryzowane ( tu rezlizuje sie tworczo maz albo ja)
    • myszykiszkaa Re: Prezent 16.11.10, 07:13
      w polo markecie widziałam dość fajne tablice za 29,90
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka