asiaiwona_1 11.12.10, 20:20 Niech no tylko moja córka taki numer odwali to z dupy nogi powyrywam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger wiedzma30 12.12.10, 10:10 zanim zaczniesz poprawiać czyjeś błędy, zaznajom się z genezą sentencji "współczuję twoim dziecią" to będziesz wiedziała, że ten błąd był zamierzony i wyrażał ironię. houwgh. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wiedzma30 12.12.10, 11:08 jesu, uwielbiam jak ktoś poprawia dziecią na dzieciom Widać, że krótko na forum siedzisz Odpowiedz Link
doral2 Re: wiedzma30 12.12.10, 18:31 łomatko, jaki tasiemcowy wacik się zrobił!! kurna, skąd wziąć czas na jego czytanie?? chyba powspółczujem sfoim dziecią Odpowiedz Link
iksa29 ja pikole.... 11.12.10, 20:34 nie wytrzymałam i odpowiedziałam. Biedne dziecko ta 14-to latka.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ja pikole.... 11.12.10, 20:40 i ja sobie tam piszę bo rozbawiła mnie ta historia. Choć jeśli jest prawdziwa to też wspołczuję jej dziecią... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: ja pikole.... 11.12.10, 21:02 I ja też śledzę ten wątek. nie ma to jak być na bieżąco. A na samą myśl, że podłogi jeszcze muszę mopem przelecieć i klatkę schodowa umyć ogarnia mnie przerażenie, bo jak wrócę to przegapię co się działo A samo się nie umyje. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ja pikole.... 11.12.10, 21:06 zuzanka - pierdol podłogi. Takiego wątku ju daaaaaawno nie było. ALbo do podłóg zagoń chłopa, dziecko, albo kogokolwiek. Ostatecznie możesz jutro przelecieć się z mopem Odpowiedz Link
mamolka1 Re: ja pikole.... 11.12.10, 21:07 Albo poproś Fila żeby jakąś pannę do domu przyprowadził - od razu będzie test pani domu mogła zdać Odpowiedz Link
karra-mia Re: Perła czy podpucha? :D 11.12.10, 22:22 zajebisty wątek właśnie go czytalam. No Asiowa ty wiesz, ż ety się tam przyznałaś do wielkiej rozwiązłości swej już w wieku przedszkolnym Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Perła czy podpucha? :D 12.12.10, 09:01 karra-mia napisała: >. No Asiowa ty wiesz, ż ety się tam przyznałaś do wielkiej r > ozwiązłości swej już w wieku przedszkolnym No wiem tylko, że ta przedszkolna rozwiązłość wogóle się nie przełożyła na szybką rozwiązłość seksualną. Ja prawie tak jak zuzanka dziewicą baaaaaaardzo długi czas byłam Odpowiedz Link