24.03.11, 11:31
no szukam dobrych.
marzeniem sa miedziane-razem z garnkami- ale odpadaja- bo nie bede na gazie gotowac-a na plyte to sie nie nadaja.
teflonowe maja u nas jakos krotki zywot. wiec juz sceptycznie podchodze do zakupu takowych.
nie wiem jak blaszane sie zachowuja na plycie. podobno sa jakies teraz z kamiennna powloka- ze nie rysuja i zdrowe i oh i ah

no pomadrzyc sie mozecie big_grin
Obserwuj wątek
    • my.kania1108 Re: patelnie 24.03.11, 12:42
      Eeeee,myślałam,że c.d.wątku doralsmile
      • exotique Re: patelnie 24.03.11, 12:53
        jakiego?
        • my.kania1108 Re: patelnie 24.03.11, 16:31
          No,że dawno o seksie nie było...smile
          • doral2 Re: patelnie 24.03.11, 17:06
            hłehłehłe, jak widać nie tylko ja miałam miły poranek big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • my.kania1108 Re: patelnie 24.03.11, 17:16
              He,he przeciwnie,MARZY MI SIĘĘĘĘ smilesmilesmile
              A jak zobaczyłam tytuł to.........ach.....
      • pszczolaasia Re: patelnie 25.03.11, 08:55
        big_grinbig_grin
        dobrebig_grin
        ja tam uzywam teflkonowej tefala i z ikei mam taka ejdna oraz grilowa ktorej nie umiem chyba obsugiwac bo kuzwa nic mi nie wychodzi na niej jak powinno...
        • exotique Re: patelnie 25.03.11, 10:01
          tzn ze paski grillowe na jedzeniu nie wychodza? nie przejmuj sie, mnie tez z rzadka paski na grillowej sie robia smile
          • opium74 Re: patelnie 25.03.11, 10:34
            zboczuchy! suspicious

a co do patelni - mnie ładne paski zaczeły wychodzić dopiero na patelni z DUKA - żeliwnej, ciężkiej jak 100 diabłów i tylko wtedy kiedy mięso rzuce na bardzo rozgrzaną i nie ruszam w czasie smażenia - dopiero przy obracaniu dotykam ponownie smile
            nawet krateczke ładna potrafię zrobić wink
    • anna_sla Re: patelnie 25.03.11, 10:45
      a teflonową z tefala próbowałaś?? Jest świetna. U mnie teflonowe nawet najtańsze z marketu przeżywają co najmniej rok (jedna dopiero po 5-latach zaczęła "szwankować")
      • exotique Re: patelnie 25.03.11, 11:50
        taaa, niestety moj monsz tez w kuchni atakuje- i patelnie niszczy 1) swoim gotowaniem (rysuje je) 2) zmywaniem w zmywarce - ja myje recznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka