sewa.49 03.04.11, 21:30 rozpoczety Maz zakupil grila i rozpoczal wielkie grilowanie. A ze pogoda nie dopisala to grilowal w deszczu pod parasolem Kocham miesko, kielbaski, zaziki i piwo. Objadlam sie mniam, mniam A jak jest u Was? Grilujcie, lubicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Sezon grilowy 03.04.11, 21:35 Wrrrrr, jak mozesz!!! Slinka mi pociekla, bo tez lubie sezon grillowy. Ale najpierw musiałabym odgruzowac ogródek, ale mi sie nie chce Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Sezon grilowy 03.04.11, 21:53 My sezon grilowo - ogniskowy otwarliśmy w niedzielę 13 marca. To był pierwszy taki fajny weekend w tym roku że szkoda było w domu siedzieć. A z tyłu za tymi sosnami na zdjęciu był zamarznięty staw Odpowiedz Link
opium74 Re: Sezon grilowy 04.04.11, 08:21 my mamy grill gazowy, już "odpalony" z 3-4 tygodnie temu. Tylko ja nie lubie kiełbasek i karkówki z grilla. Wole zdecydowanie mniej swojskie klimaty Odpowiedz Link
pabia_a Re: Sezon grilowy 04.04.11, 09:14 uwielbiam sezon grillowy, jednakże u nas sezon jeszcze nie rozpoczęty na sobootę jesteśmy umówieni ze znajomymi więc jeśli pogoda tylko dopisze to grillujemy mięcho Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Sezon grilowy 04.04.11, 16:35 Uwielbiam sezon grilowy - zapach pieczonych kiełbasek... mniam... A po waszych fotkach już widzę gdzie można zorganizować warszwski grill maglowy Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Sezon grilowy 04.04.11, 17:31 Załapałam się na kiełbache w niedziele u brata Ja nie mam gdzie sie z grillem rozłożyć;P Odpowiedz Link