27.05.11, 00:20
Jestem osobą otyłą (powoli wracam do swojej wagi sprzed ciąży).

Bardzo mi się podobają spodnie pumpy, ale nie wiem czy nie będą mnie poszerzać jeszcze bardziej ? Mam wielki brzuch, a pumpy to są biodrówki widzę, także "bebzol" będzie mi wisiał strasznie ??
No chodzi mi oto, żebym nie wyglądała gorzej niż wyglądam, po prostu.
I tu pytanie do mających te spodnie- zadowolone jesteście ? Wygodne są ? Niepotliwe ?
I ile dałyście, bo u Mnie najniższa cena z jaką się spotkałam to 60 zł. Warto ?
Bo mama prezent na dzień dziecka chce mi zrobić i pytała czy chcę buty czy spodnie suspicious
-
Mama Roksany, ur. 16/06/2008 .
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna aha, o takie mi chodzi, 27.05.11, 00:22
      bo wiem, ze rodzai od cholery:
      moda.allegro.pl/h-99-spodnie-pumpy-jeans-m-i1618478888.html
    • ez-aw Re: SPodnie 27.05.11, 06:56
      Zdecydowanie są dla osób szczupłych. Pumpy tylko Cię poszerzą optycznie. A przynajmniej mnie poszerzają smile
      Zdecydowanie odradzam.
    • agni71 Re: SPodnie 27.05.11, 09:18
      Odradzam - takie spodnie wygladaja dobrze tylko na szczuplych i wysokich.
      • minkapinka Re: SPodnie 27.05.11, 10:00
        agni71 napisała:

> Odradzam - takie spodnie wygladaja dobrze tylko na szczuplych i wysokich.

Wszystko lepiej wygląda na szczupłych i wysokich smile
    • kikimora78 Re: SPodnie 27.05.11, 10:20
      najlepiej do poleć do sklepu i przymierz, sama się przekonasz czy ci pasują.
    • hrabina_murzyna Re: SPodnie 27.05.11, 10:37
      Hm niby nogawki mają szerokie i to jest ich duży plus, ale ten dół na gumkę. Jak masz długie nogi to fajnie będą wyglądać. Na mnie nie bardzo, 168 cm to za mało na pumpy i źle się w nich czułam. Spódnice sobie kupsmile Ja ostatnio po 5 latach mam manię na sukienki, spódnice, bermudy. Chyba w jakieś samouwielbienie dla swoich nóg popadambig_grin
    • esofik Re: SPodnie 27.05.11, 11:01
      idź i przymierz, z dobrą przyjaciółka która powie ci prawdę suspicious

imho ja bym się nie odważyła, jestem za niska do takich spodni, a oponka w biodrówkach kiepsko wygląda
      • alajna2 Re: SPodnie 27.05.11, 11:21
        też mam nadwagę uncertain i tez na diecie smile
        ja bym sobie takich gatek nie sprawiła, bo na mur beton by mnie poszerzyły, ale...
        przymierz i sie przekonaj
        czasem lepiej się w czyms dobrze czuć niz super wyglądac, ja tak mam z bojówkami
        • w_miare_normalna Re: SPodnie 27.05.11, 13:57
          Mam 175 także niska nie jestem, mówicie , że poszerzają . Hmmmmmmm .. a ja bym je tak chciałaaaaa smile Przy najbliższej okazji przymierze.
          • doral2 Re: SPodnie 27.05.11, 18:29
            nie kupuj tych portek.
            nie rób sobie kuku na własna prośbę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka