Dodaj do ulubionych

APOKALIPSA!

18.07.11, 21:21
w firmie popsuł się czajnik!
dzisiaj cały dzień byliśmy bez kawy. opracowaliśmy teorię, że to spisek szefa, bo za dużo kawy schodziłobig_grin
hahaha
a tak serio to nie jest śmieszne, chciałam już dzisiaj parzyć kawę wodą z autoklawutongue_out
Obserwuj wątek
    • ez-aw Re: APOKALIPSA! 18.07.11, 21:55
      Może nie jest to apokalipsa, ale ciężko bez ciepłych napojów. Ponieważ sama jestem zwolennikiem kawy i wypijam ją litrami, to w pełni rozumiem Twój ból smile
      Może jutro na wszelki wypadek weź ze sobą w termosie?
    • mandziola Re: APOKALIPSA! 18.07.11, 23:39
      Idx tam.. są wieksze problemy niż ciepła kawa..tongue_out Po za tym jest lato, zrób se mrozonejtongue_out (kawa, kranówa i do zamrażarkitongue_out).
      • doral2 Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 06:53
        było zrzutkę zrobić i kupić raz dwa nowy czajnik smile
        • opium74 Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 08:06
          to może wreszcie szew wpadnie na pomysł i kupi dobry ekspres do kawy?? suspicious
          • mme_marsupilami Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 09:25
            Nie liczylabym na dobry pomysl. Moj kolega z pracy, chcac nam zrobic dobrze zakupil super opiekacz do grzanek - skonczylo sie zakazem uzywania, bo wlaczylismy alarm p/pozarowy. Zeby zapobiec podobnym sytuacjom wymieniono nam tez mikrofale z funkcja grilla na zwykla. Czajnik sie szczesliwie uchowal, a ekspres nadal parzy jodyne.
            • kowalowa Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 13:31
              apokalipsa to jest u mnie na wiosce...jaka tam kawa..czy tam jej braktongue_out
              o tu:
              www.wpiotraszeni.blogspot.com/
              • doral2 Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 20:13
                kowalowa, wymiatasz uncertain
                • kowalowa Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 23:17
                  doral wymiotę, jak dożyję końca remontuuncertain
                  • kama_msz Re: APOKALIPSA! 19.07.11, 23:26
                    mamy czajnikbig_grin
                    wystarczyło "bzyknąć prztyczek" (słowa mojego szefa) i zadziałał.
                    czasami mam ochotę założyć bloga o mojej pracy, ale się boję, że ktoś znajomy go znajdzietongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka