22.07.11, 10:20
W tamtym tygodniu był u mnie bardzo sympatyczny dostawca, towarzyszyła mu żona, młoda kobieta bardzo małomówna i niezbyt lotna. Przyzwyczailiśmy się, że się nie odzywa podczas kiedy my po załatwieniu interesów pijemy kawę i gawędzimy o dupie marynie. I tak też było i tym razem. Opowiadałam że u teściowej (Żmijki) na posesji żmije założyły sobie hostel i tłumnie przebywają czasem w ilości powyżej 10 sztuk. Nawet powiem, że jestem przejęta sytuacją, tym bardziej, że osobniki czują się zagrożone i w związku z tym agresywne. Na co dziewczę z poważną miną rzekło: - Nie martw się żmija, żmii nie ruszy.
Koniec i kropka. A na marginesie może któraś wie jak skutecznie dzikich lokatorów eksmitować?
Obserwuj wątek
    • opium74 Re: Żmija 22.07.11, 10:24
      małomówna ale uwaga celna suspicious
      a w kwestii lokatorów /niechcianych/ to może jakiegoś naturalnego wroga sprowadzić??
      • asiaiwona_1 Re: Żmija 22.07.11, 10:55
        "Nie martw się żmija, żmii nie ruszy"

big_grinbig_grinbig_grin Nic dodać nic ująć big_grinbig_grinbig_grin
    • zuzanka79 Re: Żmija 22.07.11, 11:39
      Migotka, bo ona prawdę powiedziała big_grinbig_grinbig_grin
      A znasz to? :
      'Szła teściowa przez las, pogryzły ją żmije,
      żmije pozdychały a teściowa dalej żyje' big_grinbig_grinbig_grin
      • doral2 Re: Żmija 22.07.11, 19:37
        żona dostawcy może i małomówna, ale za to ripostę ma ciętą big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

nie mam pojęcia jak się pozbyć żmijowiska.
        miałżonek podpowiada by kupić rosomaka.
        przyznam, że pomysł oryginalny uncertain
        • esofik Re: Żmija 22.07.11, 19:52
          może jest zaginioną córką/siostrą Zbycha?? big_grin
    • karra-mia Re: Żmija 22.07.11, 20:20
      ja bym je zostawila i sprawdziła, jak się żmija ze żmiją zprzyjaźnibig_grin

a riposta godna wujka staszkasmile
      • doral2 Re: Żmija 22.07.11, 20:26
        ekhem, ekheem, lepiej nie sprawdzać co będzie jak się żmija ze żmija zaprzyjaźni, to może być armagedon uncertain
    • zuska.pl Re: Żmija 23.07.11, 20:06
      Eeee kochana mam rozwiązanie big_grin
      Spakuj żmije (te pełzające) wyślij na działkę do mojej teściowej big_grin
      Tylko ta też żmija więc chyba będzie dupa z mojego planuuncertain Ale zawsze mogę się łudzić że coś dobrego z tego będzie big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka