Dodaj do ulubionych

Trzymajcie kciuki

05.12.11, 20:04
Zeby mi dziecka nie rozłozyło w nocy, bo coś dziwnie wygląda, a jutro mają moc atrakcji w przedszkolu i chyba serce mi pęknie, jak będę musiała go w domu zatrzymać sad(
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:09
      Trzymam, zeby go przyjemnosci nie omineły.
    • dziewczyna_bosmana Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:11
      Podaj paracetamol w zmniejszonej dawce, jeśli to tylko przeziębienie bierze to może pomóc, jak coś grubszego to od razu będziesz po tym wiedzieć. Kciuki oczywiście trzymam!!!
      • doral2 Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:24
        no własnie, zadaj jej coś profilaktycznie.
    • jowitka345 Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:30
      Trzymam kciuki za syna oby był zdrowy... a Ty tez potrzymaj bo moja mała dzisiaj smarka ma do pasa i czekam do jutra co się z tego rozwinie. Nie chcę od razu do lekarza lecieć bo zaraz załaduje antybiotyk a tego wolę uniknąć. Uprzedzając pytanie.. nie nie mogę zmienić lekarza bo boje się trafić z deszczu pod rynnę a mój : wywiad środowiskowy" na razie nie dał rezultatów sad
      • kiecha3 Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:39
        na noc mleczko z mniodkiem zapodaj... wypoci się dzieciak, wyśpi.. to może i zdrowe wstanie..
        • jowitka345 Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:44
          zapodałam oczywiście smile rano na śniadanie też dostała
      • eniac_woman Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:43
        Zapodałam paracetamol, nawet go lekarzowi pokazałam, bo miałam okazję, wg lekarza okaz zdrowia z minimalnym katarem... Trzymam kciuki za wszystkie nasze dzieci, bo brak mrozów daje się we znaki i te cholerstwa się pałętają uncertain
    • ez-aw Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:40
      Trzymam.
      Za mojego też trzymajcie, bo też tak dziwnie dziś było.
      • esofik Re: Trzymajcie kciuki 05.12.11, 20:57
        trzymam kciuki za Wasze maluchy smile

moja w sobotę obudziła się z temp. 40 stp po dwóch dawkach nurofenu, wieczorem szalała jak zawsze
        widocznie jakieś wirusy krążą w powietrzu confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka