Dodaj do ulubionych

Magiczna_miotło

09.03.12, 22:24
Weź, jak już z hukiem wpadłaś na to forum, to przynajmniej w ramach przyzwoitości postaw jakąsiś flasztzkę. big_grin
No i co poniektóre będą wrzeszczeć o CV, bo interesuje je czy masz bidet i ręcznik dodupny tongue_out
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Magiczna_miotło 09.03.12, 22:29
      Ze niby my taka patologia i od razu flaszeczke musismy miec?wink
      Ja Robal jak ty, czerwone wino mi wystarczywink
      • doral2 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 13:05
        może i ze mnie patologia, ale to wcale nie znaczy, z każdym pijam. tongue_out
        • fajnyrobal Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 13:59
          E tam, dziewczynie się przejęzyczyło w poprzednim wąciszu z emocji. Chodziło jej o założycielkę wątku a nie foruma . Wybacz i zapomnij.smile
        • magiczna_miotla Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 16:07
          no proszę, jeszcze mnie nie zna, a już do mnie uprzedzona, tolerancyjne forum nie ma co smile na dzień dobry zostałam oskarżona o trolling, podszywanie się, afery, a teraz sama założycielka kręci na mnie nosem fiu fiu
          • fajnyrobal Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 16:44
            Bo tu zue kobiety siedzo, nie wiedziałaś tego? tongue_out
          • ceres9 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 23:19
            skoros taka nowa to skad wiesz ze doral to zalozycielka?;]
            • ez-aw Re: Magiczna_miotło 11.03.12, 10:19
              ceres9 napisała:
              > skoros taka nowa to skad wiesz ze doral to zalozycielka?;]

Właśnie nie wiedziała. Najpierw myślała, ze to Magiczna Marta jest założycielką. Później sprawa się wyjaśniła i przepraszała Doral w tym temacie. Doral sama sie przyznała do założenia.
              • ceres9 Re: Magiczna_miotło 11.03.12, 12:36
                ojtam
                wszystko jedno;p
      • jowitka345 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 13:15
        i o piwku nie zapomnij suspicious
      • kwintesencja_patologii Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:13
        olinka20 napisała:

> Ze niby my taka patologia i od razu flaszeczke musismy miec?wink

No, ja to na pewno wink
    • paskudek1 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 14:19
      e tam bidet, ręcznik... mnie bardziej interesuje w którą stronę wiesza papier i czy podobają się jej pingwiny?smile
      • rudamarta4 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 14:33
        A mnie poza wszystkimi pytaniami z CV skąd jest i jaki ma rower smile
        • paskudek1 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 23:03
          może należałoby uzupełnić wzór cv?smile na cześć miotły pytanie "jaki masz rower?"smile Ale patrzcie jaka harda, nijak powiedzieć nie chce jak ten papier wiesza i jak pingwini jej się widzą.... Co d picia to ja dziś odkrylam Chata malinowego - super smile
    • esofik Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 19:29
      najwidoczniej jest to nick jednowatkowy, który nawet przywitać się nie ma zamiaru

ehh.. ta dzisiejsza młodzież..
      • ez-aw Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 19:34
        esofik napisała:
        > najwidoczniej jest to nick jednowątkowy, który nawet przywitać się nie ma zamia
        > ru
        >
        > ehh.. ta dzisiejsza młodzież.

A człowiek by wypił coś, w tą sobotę wink
        • magiczna_miotla Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:09
          jest sens stawiac skoro zalozycielka forum juz mnie ocenila na minus ? smile
          • esofik Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:22
            - żeby było miło
            - żeby się zrehabilitować
            itd...
          • magiczna_marta Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:27
            Chyba Cie Bóg opuścił jak myślisz że ktoś tu będzie Cię o prosił czy przekonywał...
            Zasady są takie że jak się przychodzi na forum to sie wódkę stawia i CV wypełnia a nie z grubej rury dymu szuka
            • magiczna_miotla Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:32
              widze, ze Ty wciaz focha masz o tego nicka big_grin
              Na forum dopiero weszlam wczoraj to i obycczaje poznaje, dopiero w tym watku mi uswiadomiono jakie faux-pass popelnilam smile
              • rudamarta4 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:36
                Ja chcę browara, ale jednym się nie zrehabilitujesz tongue_out
                • magiczna_miotla Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:42
                  Bedziesz sie mscic za to ze cie leniwa dupa nazwalam tak? smile swoja droga nalezy mi sie bo ostro po Tobie pojechalam, ale to nie znaczy ze zdanie na ten temat zmienilam wiec wiedz o tym smile
                  • rudamarta4 Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 23:08
                    Nie chciałaś mi/nam browara postawić, to sama walnęłam obrabiając sąsiadów na wsiowym życiu smile
              • magiczna_marta Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:46
                nie, focha nie mam
                aczkolwiek mi to wybitnie nie leży uncertain
                • ez-aw Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 20:55
                  Nie pamiętam kto, ale jest osoba z nasypującą sygnaturką:
                  "Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie"
                  I przy tym pozostańmy. Napisałyśmy różne rzeczy, nie zgadzałyśmy się w różnych sprawach. Ale każdy z nas ma prawo zostać przy swoim zdaniu. Więc nie przenośmy tutaj tamtej dyskusji. Nie ma też sensu chować do kogoś urazy.

Miotła (wybacz, że tak skracam, ale z racji długości pobytu na forum, to Marta do tej pory była skracana per "magiczna"). Więc Miotło - skoro już zostałaś uświadomiona, to dodam jeszcze, ze na pierwszej stronie forum jest instrukcja i CV dla nowych osób. Jeśli nie jest to nick tylko na tą dyskusję i masz ochotę u nas pisać, to fajnie gdybyś wypełniła.

Magiczna - odpuść sobie. Był czas że miałyśmy dwie migotki i nikt nie robił rabanu. Ma prawo Ci się nie podobać, ale chyba szkoda nerwów. My i tak będziemy rozróżniać kto jest kto.
                  • magiczna_marta Re: Magiczna_miotło 10.03.12, 21:02
                    Ez- to z sygnaturki Meły
                    a w temacie nicku to wiesz jaka jestem, se pogadam, pogadam, jak postawi wódkę to może mi przejdzie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka