Dodaj do ulubionych

Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówna...

12.03.12, 19:08
Hmm... Śmiać mi się chce, jak czytam o tym romansie. Ta Włodarczykówna to czysta p%&*a uncertain Nie ma taka oczu, żeby łapać za cudzą fujarę? A fujara nie potrafi zagrać romansu w serialu tylko musi go przeżyć na żywo? Żal dzieci i Anety. ARTYKUŁ
Obserwuj wątek
    • rudamarta4 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:13
      A Mikołaj jest święty??
      • kfiatuszkowa Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:15
        Toć piszę, że fujara musi przeżywać romans na live, serial mu nie starczył uncertain Za jaja go i na gnotek big_grin
      • karra-mia Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:44
        Włodarczykówna to nie pierwszy raz faceta swojej kolezanki poderwała. O ile pamiętam wcześniej zapolowała na faceta Wendzikowskiej nie?
    • olinka20 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 20:20
      W ogole mam wrazenie, ze ci wszyscy celebryci jakos tak w zwiazek ze zwiazku skaczą, bez pracy nad sobą i owym zwiazkiem.
      Ale moze to wrazenie, w łozku im nie siedze.
      • karra-mia Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 21:50
        też mam takie wrażenie, ale to ich życie, niech se skaczą gdzie chcą i po kim chcą, ale w tymw szystkim są dzieci, które funkcjonują w społeczeństwie, między ludźmi i które sa narażone na te plotki, na podśmiechujki, bo mama ma kolejnego, tata znowu młodszą, a dopiero sie w gazecie kochali itp.
    • stillgrey Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 22:12
      Ani jednego ich wspolnego zdjecia poki co nie widzialam, wiec szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc w ten caly romans.
      • jowitka345 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 22:27
        stillgrey napisała:

> Ani jednego ich wspolnego zdjecia poki co nie widzialam, wiec szczerze mowiac n
        > ie chce mi sie wierzyc w ten caly romans.

i mi też
        • kfiatuszkowa Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 06:46
          Wczoraj oglądałam jakieś zdjęcia, byli razem niby na premierze jakiegoś filmu
    • przeciwcialo Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 14:05
      Cóz, no ale on tez mógłby mysleć głowa a nie główka wink
      • pysiaczek1234 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 15:01
        Włodarczykowa nie robi na mnie dobrego wrażenia od momentu jak widziałam jak bawiła się na dyskotekach. Święta od lat nie jest i takich nie lubię bardzo, bo dokładnie wiedzą jak facetem zakręcić.
        A facet dupa jeśli taka dziunia potrafi go omotać. Po dupie dostanie i skulony przybiegnie do Anety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka