kfiatuszkowa 12.03.12, 19:08 Hmm... Śmiać mi się chce, jak czytam o tym romansie. Ta Włodarczykówna to czysta p%&*a Nie ma taka oczu, żeby łapać za cudzą fujarę? A fujara nie potrafi zagrać romansu w serialu tylko musi go przeżyć na żywo? Żal dzieci i Anety. ARTYKUŁ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudamarta4 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:13 A Mikołaj jest święty?? Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:15 Toć piszę, że fujara musi przeżywać romans na live, serial mu nie starczył Za jaja go i na gnotek Odpowiedz Link
karra-mia Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 19:44 Włodarczykówna to nie pierwszy raz faceta swojej kolezanki poderwała. O ile pamiętam wcześniej zapolowała na faceta Wendzikowskiej nie? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 20:20 W ogole mam wrazenie, ze ci wszyscy celebryci jakos tak w zwiazek ze zwiazku skaczą, bez pracy nad sobą i owym zwiazkiem. Ale moze to wrazenie, w łozku im nie siedze. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 21:50 też mam takie wrażenie, ale to ich życie, niech se skaczą gdzie chcą i po kim chcą, ale w tymw szystkim są dzieci, które funkcjonują w społeczeństwie, między ludźmi i które sa narażone na te plotki, na podśmiechujki, bo mama ma kolejnego, tata znowu młodszą, a dopiero sie w gazecie kochali itp. Odpowiedz Link
stillgrey Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 22:12 Ani jednego ich wspolnego zdjecia poki co nie widzialam, wiec szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc w ten caly romans. Odpowiedz Link
jowitka345 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 12.03.12, 22:27 stillgrey napisała: > Ani jednego ich wspolnego zdjecia poki co nie widzialam, wiec szczerze mowiac n > ie chce mi sie wierzyc w ten caly romans. i mi też Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 06:46 Wczoraj oglądałam jakieś zdjęcia, byli razem niby na premierze jakiegoś filmu Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 14:05 Cóz, no ale on tez mógłby mysleć głowa a nie główka Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: Aneta Zając, Mikołaj Krawczyk i Włodarczykówn 13.03.12, 15:01 Włodarczykowa nie robi na mnie dobrego wrażenia od momentu jak widziałam jak bawiła się na dyskotekach. Święta od lat nie jest i takich nie lubię bardzo, bo dokładnie wiedzą jak facetem zakręcić. A facet dupa jeśli taka dziunia potrafi go omotać. Po dupie dostanie i skulony przybiegnie do Anety. Odpowiedz Link