doral2 15.04.12, 18:26 chyba urządzenie to zaczyna schodzić do lamusa. w ciągu ostatniego półrocza użyłam JEDEN raz. a jak u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-emka Re: fax 15.04.12, 19:04 Ja nie użyłam od jakichś 4 lat. Zdecydowanie schodzi do lamusa i nic dziwnego w sumie... Odpowiedz Link
ez-aw Re: fax 15.04.12, 19:12 W pracy bywa że korzystam. Zdecydowanie mniej niż kiedyś, ale jednak. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: fax 15.04.12, 19:55 Mam w robocie kombo maszynę z kopiarką, drukarką, skanerem i faksem. Czasem wysyłam fax i czasem dostaję. Odpowiedz Link
spicy_orange Re: fax 15.04.12, 21:38 u nas fax chodzi na okrągło. Faxujemy do podwykonawców raporty z kontroli BHP 3x w tygodniu (okraszone fotkami na których pan Zenek wisi jedną nogą nad niezabezpieczonym wykopem na rusztowaniu z drabiny itp), plus rozmaite pisma do urzędów. Mamy zawsze pokaźny zapas bębnów do faxu, bo jak kiedyś zabrakło to był armagedon Odpowiedz Link
opium74 Re: fax 16.04.12, 10:07 mam...tylko jeden kontrahent przysyła mi tą drogą zamówienia Czyli otrzymuję średnio 1-3 faxy w miesiacu. Sama nie wysyłam Odpowiedz Link