olinka20 16.04.12, 21:47 Wredziol, ze mi priusa kupi. Chyba bym wolała nawet dieslem jezdzic niz wsiasc w to brzydactwo Pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Chłop mnie straszy! 16.04.12, 22:02 Niech kupi, jak ty nie chcesz, to ja mogę nią jeździć Fajna jest Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chłop mnie straszy! 16.04.12, 22:19 Wole moja suzi Albo to ( ale to nierealne w najblizszej pieciolatce): Odpowiedz Link
mamakarolla Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 09:16 mój brat przyjechał takim w niedzielę do nas i mój m nie mógł przez to zasnąć A prius to rzeczywiście okropieństwo Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 10:05 bez przesady, fiat multipla albo mini sa brzydsze. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 10:12 Podoba Ci sie fiat multipla, naprawde? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 10:25 Jest tak rozczulająco brzydka, ze az urocza Jak juke. Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 11:11 Multipla jest piękna - ale tylko ta pierwsza, z tymi żabiatymi oczami Odpowiedz Link
esofik Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 14:34 multipla to wyjątkowe paskudztwo, ale mini.... mhhhhhh mogłabym się tym wozić Odpowiedz Link
ellgie Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 10:51 E tam dla Was naprawdę wygląd samochodu ma takie znaczenie?Już nie mówcie że jeszcze kolor Ja jeżdze 16 letnią Astrą. Taki miała zardzewiały błotnik że nazwaliśmy ja "ordzewiałką"Błotnik już zrobiony a nazwa została Mąż coś przebąkuje o nowym aucie a mi ani się śni pozbywać się mojej "ordzewializny"! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 11:08 Ja jestem "blachara " O samochodach, rajdach samochodowych i piłce noznej moge gadac i gadac Odpowiedz Link
mearuless Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 11:25 mam nadzieje ze to zarcik taki. ze to jednak TY masz decydujacy glos w takich sprawach jak posiadana marka auta. a ten zalinkowany jest b. fajny. Odpowiedz Link
a-ronka a jaki chcesz? 17.04.12, 11:30 no ten range już wiem,że niedostępny ale inny ? Pomyśl nad sportowym oplem kia sportage ford kuga nissan juke ale..................biały Odpowiedz Link
olinka20 Re: a jaki chcesz? 17.04.12, 11:36 Zadnego nie chce Mam swojego kaszmirka i mi wystarcza, dopuki dzieci nie mam to sie z pudlem tam miescimy ( bo głownie woze siebie, albo siebie z pudlem). Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 11:35 Meła, no pewnie, ze zarcik W zyciu by mi nie kupił wozidła i zmuszał do jezdzenia nim, to nie ten typ. Odpowiedz Link
mearuless Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 11:41 no to ok. mam wsrod znajomych pania, ktorej maz decyduje o wszystkim. ona sie na to zgadza i godzi sie z tym. a mnie strzela jak slucham jak dala sie ubezwłasnowolnić. od wyboru gaci do mebli, auta i zajec dodatkowych dla dzieci. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 13:34 he, he moj to mi obiecuje na 70 urodziny, ze mi cabrio kupi,a syneik sie cieszy, ze bedzie z mamuniom jezdzil Tylko dla mnie to juz bedzie troche za pozno na cabrio Odpowiedz Link
mearuless Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 13:42 imo prezent swietny. pęd powietrza wyprostuje ci zmarszczki a zimne powietrze podziala rewelacyjnie na jedrnosc skory Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 13:45 Jakie zimne powietrze? Polecam przejazd cabrio przez zakorkowane miasto, w upalny letni dzien. Gwarantuje ci, ze klima obowiazkowo bedzie chłodzic twe spocone lico Odpowiedz Link
mearuless Re: Chłop mnie straszy! 17.04.12, 13:49 zimne bo zimne. sewcia bedzie tylko zima w nim pomykala w lecie sie zabarykaduje w srodku i zapoda sobie klime. prawda sewciu? w koncu dla pieknej cery mozna sie poswiecic Odpowiedz Link