olinka20 08.05.12, 20:35 Słyszałyscie cos o niej? Specjalnie pisze "dieta" w cudzysłowiu, bo to bardziej sposob odzywiania, a nie dieta ( ze odchudzająca). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 20:46 czy to nie jest ta "ciepła" dieta??? to wtedy nawet piwa nie będziesz mogła łyknąć, bo będzie to groziło ciężkim przeziębieniem. Odpowiedz Link
grave_digger Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 20:46 ty się odrobacz a nie kombinuj p.s. musiałam Odpowiedz Link
olinka20 Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 20:51 Nie wiem czy "ciepła", duzo imbiru sie tam stosuje z tego co kojarze. A piwa i tak nie pije, bo brzuch od niego rosnie Odpowiedz Link
doral2 Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 21:02 a z czego zamierzasz się odchudzić olino-sucholino, he?? Odpowiedz Link
doral2 Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 21:23 amoreska napisała: > Z kości na ości psze pani .." raczej z ości na wspomnienie Odpowiedz Link
karra-mia Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 22:36 amor jak boga kocham, nakopię jej do tego chudego tyłka na spotkaniu no. Chudzina traci się nawet w tej swojej suzi i jeszcze chce schudnąć. Odpowiedz Link
olinka20 Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 21:06 No przeca pisze, ze to bardziej sposob odzywiania, jak twoj Montigniac Ale pomagacie Odpowiedz Link
3-mamuska Re: "Dieta" 5 przemian 08.05.12, 23:18 www.poradnikzdrowie.pl/odchudzanie/diety/na-czym-polega-chinska-dieta-pieciu-przemian_34240.html o takie cos znalazlam. szczuplejsza.pl/diety-na-cae-ycie/dieta-5-przemian.html i takie Odpowiedz Link
grave_digger Re: "Dieta" 5 przemian 09.05.12, 11:19 ja tę dietę 'znam', bo jest dla alergicznych osób. możesz spróbować. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: "Dieta" 5 przemian 09.05.12, 14:47 Tak, bardziej niz dieta to cala filozofia.. Tutaj link do ksiazki: www.dobreksiazki.pl/b848-odzywianie-wedlug-pieciu-przemian.htm www.dietoterapia.info/ksiazki.htm Robia warsztaty gotowania wg.pieciu przemian. www.dietoterapia.info/ksiazki.htm Poza tym, z tego co znam, jest ona ciekawa, dobrze przyswajalna przez organizm, widac zmiany...To juz nawet nie chodzi o schudniecie oczywiscie, tylko o sposob zycia (cala filozofia) oraz zdrowie... Zywienie metoda jing-jang,harmonia.... Poprawia zdrowie, ale na poczatku narzekasz, ze jest czasochlonna...jednak warto. No i tutaj: - kompendium wiedzy, gorąco polecam „Odżywianie dla zdrowia” Paul Pitchford (do kupienia w emiku i na merlinie) - wcześniej wspomniana „Kuchnia polska według Pięciu Przemian” – ebook do pobrania w ciągu 5 min na naukos.pl/ebooki/kuchnia_polska_wedlug_pieciu_p... - „5 przemian w kuchni wegetariańskiej” A. Czelej Odsyłam również do ciekawego wątku gotowanie wg. 5 przemian www.goldenline.pl/forum/186941/gotowaniec-wg-5-... Odpowiedz Link