fajnyrobal 13.06.12, 19:15 Czyżby ktoś wreszcie zdecydował o zdjęciu "cudownego" wącisza, bo go nie widzę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 19:18 kurfa, ile jeszcze wątków o tym powstanie. Skoro nie widzisz to go nie ma. KONIEC!!! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 19:27 ja się luzuję browarem właśnie. Tobie też mogę postawić: Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: o! 13.06.12, 19:39 A dawaj. Ja się ucieszyłam, że się bagno skończyło, a tu na mnie krzyczą Dobra, już nic więcej na ten temat nie piszę Odpowiedz Link
doral2 Re: o! 13.06.12, 19:47 wątek osiągnął poziom wodorostów i pięciu metrów mułu. zaczęto wyciągać szczegóły z życia prywatnego osób. więc moderacja po naradzie wojennej podjęła trudną decyzję o skasowaniu wacika, który naraził moderację na stratę bezcennego czasu oraz kasę na połączenia telefoniczne. uczestnicy nie wzięli sobie apelu moderacji do serca, nie dali również wacikowi szansy na zdechnięcie śmiercią naturalną. stąd decyzja zbiorowa moderacji, o jego usunięciu. moderacja uprzejmie prosi o nie wszczynanie rownie żenującej dyskusji w osobnym wąciku. jeżeli ktoś chce komuś nawrzucać, moderacja prosi o przeniesienie tego na priva, względnie na antyforum. howgh. Odpowiedz Link
mearuless Re: o! 13.06.12, 19:53 a nie lepiej bylo od razu to gowno wyniesc a nie pisac odezwy do rozszalalych forumowiczek? Odpowiedz Link
doral2 Re: o! 13.06.12, 19:58 moderacja liczyła na zdrowy rozsądek co poniektórych. jak widać niesłusznie. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: o! 13.06.12, 20:05 Doral, takaś wiekowa a nie wiesz - umiesz liczyć licz na siebie Odpowiedz Link
ceres9 Re: o! 13.06.12, 20:23 u mnie moze i zabraklo ale ja nie moderacja;p klaniam sie nisko;D Odpowiedz Link
tetika Re: o! 13.06.12, 20:06 tylko bez kastetow bo chirurgow plastykow mogloby zabraknac Odpowiedz Link
esofik Re: o! 13.06.12, 19:59 redd's to nie browar.. to co najwyżej babski napój piwopodobny proszzz... Odpowiedz Link
mearuless Re: o! 13.06.12, 19:37 co to kurfa znaczy KONIEC? ucielas dyskusje i pospolstwo zamknac mordy i precz do kąta? ma prawo zapytac tak jak ty mialas prawo tez niezle mieszac w tamtym watku, udawac zrozpaczona i zazenowana, latac po watkach i wydawac okrzyki i dopisywac sie chetnie we wszystkich pobovcznych. wez wsyp do tego browca ziola jakiegos to ci moze cisnienie spadnie. i koniec, kurwa koniec!-nie zycze sobie zebys mi odpisywala. fajnie, nie? Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Wyjaśniam, bo to ja poprosiłam o usunięcie. 13.06.12, 19:49 To ja poprosiłam - jako założycielka oraz osoba która miala udział w rozpętaniu tego cyrku - o usunięcie w drodze wyjątku. Liczyłam się z tym, że moderacja może odmówić. Dlaczego? O swoją dupę się nie martwiłam, nie takie dyskusje z moim udziałem krążą po forach, musiałabym wszystko usuwać, za dużo roboty. Poprosiłam dlatego, że było juz ZA DUŻO i za mocno,niesmacznie, po prostu. Atmosfera się spierdoliła, dziewczyny które pewnie nigdy by ze sobą nie rozmawiały zaczęły na siebie bluzgać, wyzywać, oskarżać. Wypowiedzi osób które uważają siebie za szanujące innych, na poziomie, itp zaczęły osiągać dno i proponuje sobie to szybko uświadomić- co wyszło z niektórych szanownych koleżanek. Wiem, że co niektórym się podobało, (pewnie jesteście zawiedzione) i wiernie kibicowały tym nawalankom ale dla mnie to też było za dużo- po prostu. Dlatego poprosiłam o usunięcie watku bo końca by nie było, bo każda w pmsie by tak się dopisywała. Tak więc proszę się od moderacji odpierdolić,bo przysługę Wam zrobiły. Dziekuje za uwage. Amen. Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: Wyjaśniam, bo to ja poprosiłam o usunięcie. 13.06.12, 20:20 Taa.. a świstak siedzi i zawija.. Odpowiedz Link
serei Re: Wyjaśniam, bo to ja poprosiłam o usunięcie. 14.06.12, 01:52 to w końcu Ty poprosiłaś czy moderacja razem podjęła decyzję o usunięciu? ustalcie jedną wersję może a ja się naprawdę cieszę, że tamten wątek powstał przynajmniej wiem jakie łajno wychodzi z szanownych niektórych magielek i teraz będę na nie uważać hehe Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Wyjaśniam, bo to ja poprosiłam o usunięcie. 14.06.12, 08:14 serei napisała: > to w końcu Ty poprosiłaś czy moderacja razem podjęła decyzję o usunięciu? ustal > cie jedną wersję może > ona poprosiła, a my mogłyśmy jej prośbę spełnić bądź nie. Ale po burzliwych dyskusjach o północy podjęłyśmy decyzję o usunięciu. I to jest jedna i jedyna wersja. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 20:22 mearuless napisała: > > i koniec, kurwa koniec!-nie zycze sobie zebys mi odpisywala. Nie życzyć to se możesz... > fajnie, nie? Zajebiscie fajnie Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: o! 13.06.12, 20:28 Znowu mam popcorn grzać w mikrofali? piwo już mam. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 20:39 A masz nadprogramowa paczkę? Bo ja sobie tu chętnie posiedze i popatrze/poczytam. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 21:04 Ale fajowe opakowanie. Myślałam ze tylko w torebkach robią.aż sie pzelece jutro do biedrony Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: o! 13.06.12, 21:20 Całkiem dobry Przy kasach stał, tak jak i krówki więc wzięłam sporo tego na mecz się przyda Ja stres zajadam a trochę go będzie w sobotę (nie liczę 6-ciu egzaminów w sobotę i niedzielę ) . Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 21:31 W sobotę to ja zeglowac będę z rodzina, choć zapewne na mecz przycumujemy do jakiejś knajpy z tv. A na egzaminach powodzenia życzę. Zecy ci lepiej poszły niż mecze polskiej reprezentacji : D Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: o! 13.06.12, 22:17 Nasza reprezentacja nas jeszcze zaskoczy Tak jak i ja na egzaminach kompletnie nie przygotowana A to na tych żaglach uważaj na zimne placki po węgiersku , bo w Rucianej takie się trafiają, kompletnie zimne :p Odpowiedz Link
ceres9 Re: o! 13.06.12, 20:25 proponuje nasrac jesio w tym watku,moderacja w koncu przestanie sie opierdalac i wezmie do roboty Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: o! 13.06.12, 20:28 ceres9 napisała: > proponuje nasrac jesio w tym watku,moderacja w koncu przestanie sie opierdalac > i wezmie do roboty Proszę www.kupy.ovh.org/fotki.htm ale wrażliwe niech nie wchodzą Odpowiedz Link
ceres9 Re: o! 13.06.12, 20:35 blah to ja nie wchodze;/ ale asiowa,zakasac rekawy i do roboty;p Odpowiedz Link
doral2 Re: o! 13.06.12, 20:39 ceres, jak się nudzisz, to włącz telewizor, właśnie mecz się zaczyna. holandia - niemcy. życzę wielu emocji. sportowych. Odpowiedz Link
ceres9 Re: o! 13.06.12, 20:45 ktos mi ostatnio dopierdolil i w sumie nawet sie usmialam czytajac to wiec powtorze to w kontekscie twojej powyzszej wypowiedzi: ironii to ty nie zauwazysz nawet jakby cie w dupe kopnela a mecz ogladam-jak wszystkie wczesniejsze w 6 dniach euro,ale dziekuje za info,najwazniejsze dobre checi. Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: o! 13.06.12, 23:32 asiaiwona_1 napisała: > Proszę www.kupy.ovh.org/fotki.htm ale wrażliwe niech nie wchodzą Błeeeee... Asiowa, skąd żeś taki coś wytrzasła? O głupia ja, ciekawska... Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Lipcowa i Rosa 13.06.12, 20:35 Paniom już podziękujemy Reszcie proponuję wziąć na wstrzymanie, za dużo ekskrementów się tu ostatnio polało, czas posprzątać i wywietrzyć pomieszczenie Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: Lipcowa i Rosa 13.06.12, 21:09 Wypraszam sobie. Jestem czyściutka i pachnąca, po długiej i relaksacyjnej kąpieli. Proszę mi z ekskrementami nie wyjeżdżać i nie mieszać z nimi Odpowiedz Link
amoreska Re: Lipcowa i Rosa 13.06.12, 21:10 Jeżeli zamierzasz tu zagościć na dłużej, to przywitaj się jak człowiek Odpowiedz Link
doral2 Re: Lipcowa i Rosa 13.06.12, 21:10 widzę, że niesportowe emocje nadal nie opadly.... szkoda. Odpowiedz Link
ceres9 Re: Lipcowa i Rosa 13.06.12, 21:15 ja pierdole, doral, tu juz kazdy ZARTUJE, Z-A-R-T-U-J-E,jak jeszcze moge ci to wytlumaczyc;/ Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: No 13.06.12, 21:33 Rosa, nie wątpię żeś czyściutka i pachnąca . Ale jak cię lubię, bo cię lubię , to weź sobie do serca przysłowie "głupiemu trzeba ustąpić" i nie dokładaj już do pieca. Za dużo tu padło grubych słów, za dużo obelg, wątek skasowano a niesmak pozostał. Dla pewnego rodzaju chamstwa najbardziej obelżywy jest brak zainteresowania i reakcji - chyba wiesz o czym mówię. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: No 13.06.12, 21:42 dzięks Powodzenia z Bandytą Ale za bardzo go rozpuszczasz żarełkowo Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: No 13.06.12, 22:48 Ale weś! To jest moja miłość od pierwszego wejrzenia Odpowiedz Link
lipcusiowa Re: No 14.06.12, 08:24 > Odpuściłam już dawno. Co zrobiłaś??? Hahha to dobre. Siebie przekonujesz? PS. Już czytasz posty lipcowej? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: No 13.06.12, 22:01 Dla pewnego rodzaju chamstwa najbardziej obelżywy jest brak zainteresowania i reakcji - chyba wiesz o czym mówię. hłehłe no ale kolejny wątek w tym temacie sam się założył Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: No 13.06.12, 23:07 nie chciałam pisać "o kogo", bo to bardziej o osob -ę,y chodzi. No i kurka, nie możecie już przestać tego, nomen omen, maglować w te i we wte? Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: No 14.06.12, 00:36 Maglowanie jest fajne. rzekła wymaglowana Rosa w te i wewte Odpowiedz Link